Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(mikisa @ 2010 06 03, 11:40)
Ačiū už atsakymus,  smile.gif  nieko specialiai nesirinkau, ka priskirs, tas bus gerai.
Kai susipažinsiu su instruktorium, parašysiu atsiliepimus  smile.gif

Siūlau pasirinkti Vakarijų iš Antakalnio filialo. Pati pas jį vairavimo pamokas turėjau. Super smile.gif Dabar jokios situacijos nebijau ax.gif Šiaip jis mėgsta įmesti į keblią važiavimo situaciją, žinoma kabutėse g.gif , bet iš jos pati turėdavau išlipti, bet visumoje jo toks mokymo metodas labai pasiteisina tongue.gif . Rekomenduoju visoms būsimoms vairuotojoms, kurios linkusios bijoti, po jo mokymo baimės nebelieka tongue.gif , bet nežinau kaip jis taip moka padaryti g.gif
Atsakyti
Mokiausi Antakalnio DORKANE. Vairavimus, pagal internetines rekomendacijas ax.gif , pasirinkau pas Aloyzą. Nelabai teigiamai galiu apie jį atsiliepti. Žodžiu, kuo daugiau imsi pamokų - tuo jam geriau, nes pinigai byra, o kad pasakytų, ar jau pasirengęs egzaminui Regitroje, ar ne, neišgirsi. Tiesiai šviesiai paklausus irgi neatsako tiksliai. Mėgsta pakelti balsą kartais. keletas variantų buvo: sako suk į dešinę, bet pats vairą griebia ir nusuka į kairę.. blink.gif Uoj, sako, atsiprašau, pats sumaišiau. Ir panašiai. Neatidus, snaudžia per pamokas arba kalbina nuolat apie tavo gyvenimą...
Viena pamoka išpuolė su, berods, Valerijum, su Opel geltona važinėjo. Patiko, neblogas instruktorius.
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 05 28, 09:52)
Aš tai visai neseniai mokiausi pas Vytautą, važinėjom su Opel astra, geras, ramus instruktorius smile.gif  Dar yra kitas, jis su Golfu mokina, bet vardo nepamenu g.gif  Kiek žinau, abu jie faini žmonės, bent jau mano tai tikrai toks buvo bigsmile.gif

QUOTE(siaudai @ 2010 05 28, 19:17)
Jeruzeles filialui priskirti Vladimiras ir Vytautas, kiek zinau labai norint galima pasirinkti ir kitus instruktorius,bet tada turesi pati nuvaziuot iki reikiamos vietos. Bet tikrai ir tie du instruktoriai ne ka blogiasni uz kitus, as mokiausi pas Vytauta jau ne karta ji cia gyriau  blush2.gif buvau ir esu patenkinta tuom ka is jo suzinojau, labai malonus zmogus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Lenkiu galvą aciuks.gif net nemaniau, kad instruktoriai išvis tokie gali būti biggrin.gif maniau, kad jie baisesni būna biggrin.gif
Apie Vytautą tik patys geriausi žodžiai, ramybės įsikūnijimas. Aš net kartais pagalvoju, kad man jis per geras, aš tokių nesamonių už vairo pridarau, o tas sėdi ir kantriai aiškina blush2.gif
Gal koks rimtesnis riktelėjimas priverstų mane taip smarkiai neatsipalaiduot prie vairo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukutis @ 2006 07 12, 10:35)
Dar instruktorius Serapinas  thumbup.gif

Serapinas tai išties thumbup.gif pas jį visi išlaiko,bet eilutė irgi nemaža,kad pas jį pakliūt...Aš pirmiausia mokiausi kitoje firmoje pas labai LABAI prastą instruktorių(2 kartus neišlaikiau ir jau buvau pasidavus),o po metų nuėjau pas Serapiną mokytis papildomai- užteko 4 pamokų ir išsilaikiau teises nepadariusi nė vienos klaidos...rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2010 06 04, 14:51)
Siūlau pasirinkti Vakarijų iš Antakalnio filialo. Pati pas jį vairavimo pamokas turėjau. Super smile.gif Dabar jokios situacijos nebijau ax.gif Šiaip jis mėgsta  įmesti į keblią  važiavimo situaciją, žinoma kabutėse g.gif , bet iš jos pati turėdavau išlipti, bet visumoje jo toks mokymo metodas labai pasiteisina tongue.gif . Rekomenduoju visoms būsimoms vairuotojoms, kurios linkusios bijoti, po jo mokymo baimės nebelieka tongue.gif , bet nežinau kaip jis taip moka padaryti g.gif

bo pats baisus kaip...nzn kas, po to jau nieko nebebaisu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moller @ 2010 08 06, 00:01)
bo pats baisus kaip...nzn kas, po to jau nieko nebebaisu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o ko jau jis toks baisus? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiiistė @ 2010 08 05, 21:55)
Serapinas tai išties  thumbup.gif  pas jį visi išlaiko,bet eilutė irgi nemaža,kad pas jį pakliūt...Aš pirmiausia mokiausi kitoje firmoje pas labai LABAI prastą instruktorių(2 kartus neišlaikiau ir jau buvau pasidavus),o po metų  nuėjau pas Serapiną mokytis papildomai- užteko 4 pamokų ir išsilaikiau teises nepadariusi nė vienos klaidos...rekomenduoju  thumbup.gif

Aha,Serapinas super,vaziavau su juo paskutine pamoka ant furos,patiko labai.O siaip mokiausi pas Jurgi,irgi nerealiai fainas instruktorius,tik nezinau,ar jis ir B mokina.
Atsakyti
Vakarijus iš Antakalnio man laaabai patiko. Su juo teko išbandyt kone visas įmanomas eismo salygas, variantus (išskyrus žiemą). Taip sakant, užgrūdina vairavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 08 05, 10:29)
Lenkiu galvą  aciuks.gif  net nemaniau, kad instruktoriai išvis tokie gali būti  biggrin.gif  maniau, kad jie baisesni būna  biggrin.gif
Apie Vytautą tik patys geriausi žodžiai, ramybės įsikūnijimas. Aš net kartais pagalvoju, kad man jis per geras, aš tokių nesamonių už vairo pridarau, o tas sėdi ir kantriai aiškina  blush2.gif
Gal koks rimtesnis riktelėjimas priverstų mane taip smarkiai neatsipalaiduot prie vairo  biggrin.gif

Super thumbup.gif dziugu girdet, kad pasiseke su instruktorium drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos merginos,

jungiuosi ir aš į diskusiją 4u.gif
Pagaliau prisiverčiau (tiksliau gyvenimas privertė) išmokti vairuoti. Lankau teorijos pamokėles "Dorkane". Visai neseniai gavau instruktoriaus numeriuką, tai įkišau nosį į Jūsų temelę smile.gif Man paskirtas instruktorius Gintaras su VW Golf. Tai sakykit čia tas pats kuris ir su POLO mokina vairuoti? Tokių prieštaringų nuomonių prisiskaičiau... nedrąsu pasidarė blush2.gif
O gal čia kitas Gintaras? Gal teko susidurti kuriai? Būčiau dėkinga už atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 08 18, 13:08)
Sveikos gyvos merginos,

jungiuosi ir aš į diskusiją  4u.gif
Pagaliau prisiverčiau (tiksliau gyvenimas privertė) išmokti vairuoti. Lankau teorijos pamokėles "Dorkane". Visai neseniai gavau instruktoriaus numeriuką, tai įkišau nosį į Jūsų temelę  smile.gif Man paskirtas instruktorius Gintaras su VW Golf. Tai sakykit čia tas pats kuris ir su POLO mokina vairuoti? Tokių prieštaringų nuomonių prisiskaičiau... nedrąsu pasidarė  blush2.gif
O gal čia kitas Gintaras? Gal teko susidurti kuriai? Būčiau dėkinga už atsiliepimus  4u.gif

Su golfu gintaras mokina antakalni ax.gif ,o su polo gintaras mokina karoliniškese rolleyes.gifčia du skirtingi instruktoriai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapse: 18 rugpjūčio 2010 - 18:33
QUOTE(tapse @ 2010 08 18, 19:31)
Su golfu gintaras mokina antakalni ax.gif  ,o su polo gintaras mokina karoliniškese rolleyes.gifčia du skirtingi instruktoriai bigsmile.gif

4u.gif dėkui už atsakymą, vadinasi du Gintarai yra blink.gif gal kas nors su antakalnio Gintaru mokinosi vairuoti pastaruoju metu? blush2.gif kaip sekasi / sekėsi? smile.gif
Atsakyti