Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(tapse @ 2010 03 21, 21:33)
Jau geras pusmetis kaip nera polo vilniui g.gif  g.gif

Na, aš važiavau rudenį, su tokia žydra žydra polo bigsmile.gif Gal jau ir nėra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos vairuotojos 4u.gif
Gal galite rekomenduoti instruktoriu Karoliniskese ax.gif
Sakykit, o tariantis del papildomu vairavimo pamoku per mokykla ir tiesiai su instruktoriumi kaina skiriasi? blush2.gif
O kiek dabar kainuoja papildomos vairavimo pamokos?
Teises turiu jau daugiau nei 5 metus, bet taip ir nesivazinejau blush2.gif Tai noreciau prisiminti ir pagaliau pradeti vairuoti bigsmile.gif
Atsakyti
na va siandien 3pam buvo,medicinis perejau pas juos ir atidave sutartis,tai vat man teko vw golf smile.gif
Atsakyti
Gal kas nors , ka nors zino apie instruktorius "Vaiku ir jaunimo centre" konstitucijos prospekte? kazkaip nieko apie sio padalinio intrsuktorius neteko skaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2010 03 15, 16:47)
Sveikutes, gal kas parasytu, kiek dabar kainuoja papildomos vairavimo pamokos "Dorkane"?

kiek žinau 40lt.
Atsakyti
QUOTE(destination @ 2010 04 19, 15:24)
kiek žinau 40lt.

Kad kiek žinau tai 70lt. už pusantros valandos bigsmile.gif
Atsakyti
As baigiau Dorkana, teorija emiau eksternu - pati ismokau viska ir issilaikiau is pirmo karto. Labai gerai, nes nereikia mokyklinio laikyt plius nesi priristas prie paskaitu lankymo. smile.gif Bet ka labiausiai noreciau akcentuoti, tai vairavimo mokytojus. Privalomas valandas atvazinejau su vienu instruktorium, tokiu Valerijum, fainas vyriokas, jokio spaudimo, draugiskas. Taciau man mazokai buvo ir pries egza dar pasiemiau kelias valandas tik jau pas kita instruktoriu - Alfreda. Siaip labai gera praktika, nes vienas atkreipia demesi i vienus dalykus, o kitas i kitus. Tokiu budu igauni daugiau patirties. Taigi, islaikiau is pirmo karto as ta vairavima! Pati patiket negalejau, nes buvau prisiklausius, kad geriausiu atveju tik is antro karto islaikysi ir t.t. Aisku, cia dar sekmes dalykas galbut - pas koki egzaminuotoja pakliusi, ar nesusinervinsi labai..
O kalbant apie Dorkana, tai remdamasi savo asmenine patirtim sakau, kad si mokykla verta gero vardo.
Tai tiek. Sekmes besimokanciom! smile.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif o, sakykit, tie instruktoriai visi tie patys skirtinguose filialuose, ar skirtingose vietose skirtingi ir instruktoriai?
Jeruzalej pas Serapina arba Aloyza mokytis galima?
Ar jie isvis dar dirba Dorkane? tiek daug geru atsiliepimu prisiskaiciau, o jau po keliu dienu turiu issirinkti. Busiu labai dekinga, ei galit pagelbet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 05 27, 19:49)
Sveikos  rolleyes.gif  o, sakykit, tie instruktoriai visi tie patys skirtinguose filialuose, ar skirtingose vietose skirtingi ir instruktoriai?
Ar jie isvis dar dirba Dorkane? tiek daug geru atsiliepimu prisiskaiciau, o jau po keliu dienu turiu issirinkti. Busiu labai dekinga, ei galit pagelbet  4u.gif

Aš tai visai neseniai mokiausi pas Vytautą, važinėjom su Opel astra, geras, ramus instruktorius smile.gif Dar yra kitas, jis su Golfu mokina, bet vardo nepamenu g.gif Kiek žinau, abu jie faini žmonės, bent jau mano tai tikrai toks buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 05 27, 20:49)
Sveikos  rolleyes.gif  o, sakykit, tie instruktoriai visi tie patys skirtinguose filialuose, ar skirtingose vietose skirtingi ir instruktoriai?
Ar jie isvis dar dirba Dorkane? tiek daug geru atsiliepimu prisiskaiciau, o jau po keliu dienu turiu issirinkti. Busiu labai dekinga, ei galit pagelbet  4u.gif

Jeruzeles filialui priskirti Vladimiras ir Vytautas, kiek zinau labai norint galima pasirinkti ir kitus instruktorius,bet tada turesi pati nuvaziuot iki reikiamos vietos. Bet tikrai ir tie du instruktoriai ne ka blogiasni uz kitus, as mokiausi pas Vytauta jau ne karta ji cia gyriau blush2.gif buvau ir esu patenkinta tuom ka is jo suzinojau, labai malonus zmogus thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už atsakymus, smile.gif nieko specialiai nesirinkau, ka priskirs, tas bus gerai.
Kai susipažinsiu su instruktorium, parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikisa @ 2010 06 03, 11:40)
Ačiū už atsakymus,  smile.gif  nieko specialiai nesirinkau, ka priskirs, tas bus gerai.
Kai susipažinsiu su instruktorium, parašysiu atsiliepimus  smile.gif

Viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti