Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(siaudai @ 2009 12 09, 21:38)
ne tiesiog buvau primirsus ir dar aisku nezinojau kad negaliu laikyt, nes prisiregistravusi esu uzsieni, aisku pati kalta esu  doh.gif bet ir istatymai musu kvaili. na tiek to pyktis jau praejo, persiregistravau i Lietuva, belieka dar ko nesuvelt  biggrin.gif ir gal bent teorija siemet issilaikysiu  rolleyes.gif

Aišku ,bent atpultu viena problema ,o paskui ir kita sutvarkytum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 12 09, 21:41)
Aišku ,bent atpultu viena problema ,o paskui ir kita sutvarkytum 4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai to tikiuos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 12 09, 21:42)
labai to tikiuos  cool.gif

Svarbiausia ramiai siekt tikslo ir viskas bus tvarkoj mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Prašau patarimo. Mano kolegė pateko pas instruktorių Alfredą. Jos atsiliepimai nekokie. Supemamoj radau tik vieną neigiamą atsiliepimą. Gal dar kažkam teko su juo susidurti?
Atsakyti
Labas,merginos.. 4u.gif
Kaip gyvuojate? Planuoju ir as teises laikyti DORKANAS mokykloje..Tik,manau,kad laikysiu antakalni arba savanoriu pr. tai kaip ten destytojai?? kokie geriausi,kokie blogiausi?? blush2.gif labai laukiu atsakymu.
Papildyta:
Beje, pamiršau ten parašyti,kad renkuosi iš tos mokyklos (Dorkano) ir iš AutoTakas..Tai kaip manote,kuri geriausia?? mirksiukas.gif Gal AutoTake žinote kokių gerų instruktorių ir,beje, gal turi testų kokių naujų?? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(369vieta @ 2010 02 04, 19:58)
Labas,merginos.. 4u.gif
Kaip gyvuojate? Planuoju ir as teises laikyti DORKANAS mokykloje..Tik,manau,kad laikysiu antakalni arba savanoriu pr. tai kaip ten destytojai?? kokie geriausi,kokie blogiausi?? blush2.gif  labai laukiu atsakymu.
Papildyta:
Beje, pamiršau ten parašyti,kad renkuosi iš tos mokyklos (Dorkano) ir iš AutoTakas..Tai kaip manote,kuri geriausia?? mirksiukas.gif Gal AutoTake žinote kokių gerų instruktorių ir,beje, gal turi testų kokių naujų?? g.gif  blush2.gif

Sveikute aš mokiausi Dorkane ir man patiko kaip ten viska mokina ir teorija ir vairavima gerai ruošia rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 02 04, 20:49)
Sveikute aš mokiausi Dorkane ir man patiko kaip ten viska mokina ir teorija ir vairavima gerai ruošia  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Pritariu Tapsei man asmeniskai ten viskas patiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, noriu papildomu pamoku Dorkane smile.gif kadangi jau sitaip rekomendavote 2 instruktorius tai noriu paklausti ar Aloyzas arba Serapinas pagal mikrorajonus dirba ar tiesiog paskambini i mikrorajono filialia ir pasaki kad nori tokio ir tokio instruktoriaus Jeruzalej pvz ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suzuki: 04 kovo 2010 - 17:40
QUOTE(Suzuki @ 2010 03 04, 18:38)
Sveiki, noriu papildomu pamoku Dorkane  smile.gif kadangi jau sitaip rekomendavote 2 instruktorius tai noriu paklausti ar Aloyzas arba Serapinas pagal mikrorajonus dirba ar tiesiog paskambini i mikrorajono filialia ir pasaki kad nori tokio ir tokio instruktoriaus Jeruzalej pvz ?  smile.gif

Serapinas ir Aloizas dirba antakalni ,bet gal ir galima ir jaruzalei ,tik ten i filijala užeik ir paklausk pas administratore tai jnai tiksliai pasakys g.gif g.gif

Atsakyti
Jau susisiekiau su filijalu, pirmadieni pavairuot varau bigsmile.gif
Atsakyti
Aš dabar Dorkane (Jeruzalės filiale) vairuoju su instruktoriumi Vytautu, geras, ramus žmogus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2010 03 05, 20:39)
Aš dabar Dorkane (Jeruzalės filiale) vairuoju su instruktoriumi Vytautu, geras, ramus žmogus smile.gif

As irgi pas ta pati mokiausi man jis super zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudai: 07 kovo 2010 - 18:09