Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(siaudai @ 2009 11 22, 21:44)
na bus matyt, nes dabar toje aiksteje jauciuosi visiska vepla  doh.gif kai aiskina na atrodo viska suprantu, atrodo netgi labai paprast, nu bet pradedu vaziuot ir ne velnio nieks nesigauna  blink.gif

Man isntruktorius liepe neziureti i tuos kuoliukus kaip i kuoliukus, o ziureti kaip i masinas, kai pradejau isivaizduoti, kad ten tikros masinos stovi, kazkaip eme viskas sektis.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2009 11 23, 10:15)
Ėmiau, bet aš pati jaučiau, kad jei eičiau  laikyti po tų 10 pamokų, tai tikrai nebūčiau išlaikiusi. Tai pinigėlius skyriau papildomom pamokom, o ne bandymams regitroje.

Teisingai mirksiukas.gif ir as manau kad neisiu laikyt kol nebusiu tikra,ner ten ko bandyt laime rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos panelės, merginos ir moterys 4u.gif
norėjau pasidomėti kokie instruktoriai yra antakalnio dorkane, kurį čia man parekomenduotumėte, kuris nerėktų o gražiai viską išmokytų.
mokymas prasideda man nuo gruodžio 3d. tad nežinau kurį čia man dabar pasirinkus. Tad labai prašau jūsų pagalbos rolleyes.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti instruktoriu Aloyza thumbup.gif arba Serapima. Abu geri, o Aloyzas dar ir "prie bajerio", man labai patiko pas Aloyza mokytis. Apie Vakariju kiek skaiciau atsiliepimu, tai arba labai geri arba atvirksciai. Dar atrodo Tadas Antakalnyje dirba, kazkaip nuomones apie ji nesusidariau 4u.gif
Atsakyti
Na va baigiau as savo vairavimo pamokas siandien, ir taip liudna pasidare rolleyes.gif kas nebebus tu pamoku. Tiesa instruktorius Vytautas, negaliu nieko bloga pasakyt, jis man toks geras dede kitaip sakant toks savas zmogus, su velniska kantrybe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 26, 20:21)
Na va baigiau as savo vairavimo pamokas siandien, ir taip liudna pasidare  rolleyes.gif kas nebebus tu pamoku. Tiesa instruktorius Vytautas, negaliu nieko bloga pasakyt, jis man toks geras dede kitaip sakant toks savas zmogus, su velniska kantrybe  biggrin.gif

Kodel taip liudnai 4u.gif 4u.gif ,dabar skubek laikyt teorija ax.gif ax.gif gal dar spesi ir vairavima iki nauju g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 26, 21:07)
Kodel taip liudnai 4u.gif  4u.gif ,dabar skubek laikyt teorija  ax.gif  ax.gif gal dar spesi ir vairavima iki nauju  g.gif  g.gif  g.gif

jo reik pasistenkt kuo greiciau ta teorija praeit,nes ziuriu kad daug ka jau primirsau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 26, 21:52)
jo reik pasistenkt kuo greiciau ta teorija praeit,nes ziuriu kad daug ka jau primirsau  blush2.gif

Pora dienu paspresi ir bus tvarka thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Siaudai na kaip bandai jau iveikt teorija newyear.gif 000054.gif 000059.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 12 05, 22:08)
Siaudai na kaip bandai jau iveikt teorija newyear.gif  000054.gif  000059.gif

ai bandau.. rolleyes.gif buvau jau ir regitoj, nuvykau laikyt, bet va iskilo sokiu tokiu problemu, kad teko gryzt namo nieko nepesus, o jau pikta buvau kad vaje vaje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 12 09, 21:01)
ai bandau..  rolleyes.gif  buvau jau ir regitoj, nuvykau laikyt, bet va iskilo sokiu tokiu problemu, kad teko gryzt namo nieko nepesus, o jau pikta buvau kad vaje vaje  blush2.gif

Dokumentus pamiršai g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 12 09, 21:11)
Dokumentus pamiršai  g.gif  g.gif

ne tiesiog buvau primirsus ir dar aisku nezinojau kad negaliu laikyt, nes prisiregistravusi esu uzsieni, aisku pati kalta esu doh.gif bet ir istatymai musu kvaili. na tiek to pyktis jau praejo, persiregistravau i Lietuva, belieka dar ko nesuvelt biggrin.gif ir gal bent teorija siemet issilaikysiu rolleyes.gif
Atsakyti