Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(siaudai @ 2009 11 07, 15:00)
tai mokyklinio teorija jau senai islaikyta  biggrin.gif tik kad nepamirsciau as tos teorijos iki kol regitroj laikyt reiks.

Taigi į Regitrą galima paprasčiausiai su brandos atestatu nueit, pasakius, kad pasiruošei savarankiškai... Nebūtina laukti, kol gausi vairavimo mokyklos baigimo liudijimą. Jis būtinas tik praktikos egzui.
Atsakyti
QUOTE(Laumės vaikas @ 2009 11 09, 12:32)
Taigi į Regitrą galima paprasčiausiai su brandos atestatu nueit, pasakius, kad pasiruošei savarankiškai... Nebūtina laukti, kol gausi vairavimo mokyklos baigimo liudijimą. Jis būtinas tik praktikos egzui.

jo girdejau kad ir taip galima, na savotiskai sukciavimas gaunasi, bet tada bent nebijai kad teorijos nepamirsi, issilaikai ir ramu smile.gif
Atsakyti
Regitroj tikrai testas nera sunkesnis, o dar klaidu galima daugiau padaryti, nei mokykloj, tikrai nebijokit regitros testo, jei gerai pavyksta mokykloj spresti, pavyks ir regitroj mirksiukas.gif
Atsakyti
Po mokyklos testu ,regitroj man buvo tikrai lengvesni g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveiki,
Aš mokiausi Dorkano vairavimo mokykloje Ateities g., instruktoriaus vardas Aleksandras. Labai faina mokykla, teorija dėste labai idomiai, labai linksmas dėstytojas, aiškiai, suprantamai aiskina....o praktini vairavimą (kurio labai bijojau), mokino Aleksandras (pavardes deja nežiau, dirba Ateities g.), labai geras instruktorius, ramus, niekada nešaukė, ir labai gerai paaiškina viską...egzaminą išlaikiau iš antro karto, bet pati kalta...visiem rekomenduoju šią mokyklą, tiek del teorijos pamokų tiek dėl praktinio vairavimo (ypač dėl jo, pas Aleksandrą) kas nenorit streso, merginom rekomenduoju butent šį instruktoriųm nes kitu nepažistu, o šis išbandytas. SEKMES!!!
Atsakyti
Labas, nebedirba Aleksandras, bent jau ateities filiale (neklausiau, kur isejo). Aš mokiausi pas Vytautą. Palyginti negaliu, nes daugiau su jokiu instruktorium nevažinėjau. Ramus, nešaukia, paaiškina ir už vairo negriebia, nebent jau kažkas tokio pavojingo. Išlaikiau iš pirmo karto. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2009 11 21, 14:45)
Labas, nebedirba Aleksandras, bent jau ateities filiale (neklausiau, kur isejo). Aš mokiausi pas Vytautą. Palyginti negaliu, nes daugiau su jokiu instruktorium nevažinėjau. Ramus, nešaukia, paaiškina ir už vairo negriebia, nebent jau kažkas tokio pavojingo. Išlaikiau iš pirmo karto.  smile.gif

Sakykit, o emet pas ji papildomu vaziavimu, ar uzteko tu desimties? smile.gif
Atsakyti
Siaudai tai gal jau i pabaiga ,kaip viskas sekasi 4u.gif 4u.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
blogai verysad.gif aikstele man kosmaras doh.gif nezinau kaip man reiks visa tai ismokt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudai: 22 lapkričio 2009 - 13:07
QUOTE(siaudai @ 2009 11 22, 14:06)
blogai  verysad.gif aikstele man kosmaras  doh.gif nezinau kaip man reiks visa tai ismokt  g.gif

Ramiai 4u.gif čia tik išpradžiu košmaras schmoll.gif paskui bus normaliai ,aš ilgai neužmiršiu kai pirma karta pamačiau aikštele buvo mintis kad tai ne man blush2.gif blush2.gif bet paskui apsipratau ir pradejo gautis,taip kad ramiai ir viskas gausis tik reikia neskubeti ir išleto judeti mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 22, 20:21)
Ramiai  4u.gif čia tik išpradžiu košmaras schmoll.gif  paskui bus normaliai ,aš ilgai neužmiršiu kai pirma karta pamačiau aikštele buvo mintis kad tai ne man  blush2.gif  blush2.gif bet paskui apsipratau ir pradejo gautis,taip kad ramiai ir viskas gausis tik reikia neskubeti ir išleto judeti  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

na bus matyt, nes dabar toje aiksteje jauciuosi visiska vepla doh.gif kai aiskina na atrodo viska suprantu, atrodo netgi labai paprast, nu bet pradedu vaziuot ir ne velnio nieks nesigauna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 21, 20:38)
Sakykit, o emet pas ji papildomu vaziavimu, ar uzteko tu desimties?  smile.gif

Ėmiau, bet aš pati jaučiau, kad jei eičiau laikyti po tų 10 pamokų, tai tikrai nebūčiau išlaikiusi. Tai pinigėlius skyriau papildomom pamokom, o ne bandymams regitroje.
Atsakyti