Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(siaudai @ 2009 11 04, 21:50)
O taip, labai noretusi prisjungt prie tu kurie jau dziaugiasi ir megaujasi tuo malonumu  4u.gif  bet speju dar ne greit prisijunsiu, bandysiu spet iki metu galo, bet vargu ar spesiu  smile.gif O kaip smagu kad kazkas palaiko aciu  4u.gif

Tai juk dar daug laiko, pasidaryk sau dovanele ant kaledu newyear.gif 000054.gif newyear.gif
Atsakyti
bandysiu sau tokia dovana pasidovanot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 06, 19:36)
bandysiu sau tokia dovana pasidovanot  biggrin.gif

tik susiimk ir užsispirk ir pamatysi viska iveiksi 000059.gif 000059.gif 000059.gif smartass.gif ok.gif ok.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 06, 21:13)
tik susiimk ir užsispirk ir pamatysi viska iveiksi  000059.gif  000059.gif  000059.gif  smartass.gif  ok.gif  ok.gif

O kad butu tavo tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 06, 21:16)
O kad butu tavo tiesa  thumbup.gif

Stenkis kuo greičiau teorija mokyklini išlaikyt kad baigusi vairavima galetum eiti i regitra teorija laikyt ,o paskui ir vairavima tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tapse: 06 lapkričio 2009 - 20:52
QUOTE(tapse @ 2009 11 06, 21:37)
Stenkis kuo greičiau teorija mokyklini išlaikyt kad baigusi vairavima galetum eiti i regitra teorija laikyt ,o paskui ir vairavima tongue.gif  tongue.gif

tai mokyklinio teorija jau senai islaikyta biggrin.gif tik kad nepamirsciau as tos teorijos iki kol regitroj laikyt reiks.
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 07, 15:00)
tai mokyklinio teorija jau senai islaikyta  biggrin.gif tik kad nepamirsciau as tos teorijos iki kol regitroj laikyt reiks.

Teorija retkarčiais pasikartok tada taip neužsimiršta o kaip sekasi vairavimai rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 11 07, 20:15)
Teorija retkarčiais pasikartok tada taip neužsimiršta o kaip sekasi vairavimai rolleyes.gif  rolleyes.gif

jo reikia ja pasikartot vis bet vis kazkaip tingisi blush2.gif o vairavimas, tai net nezinau, kai tiesiu keliu gal ir nieko, bet prie kokios sankryzos ti jau kol sugalvoju kas kur ir kaip suks doh.gif o dar cia teko pasivazinet kamsti kai iskrito pirmasis sniegas, tai tiek adrenalino gavau kad visa diena nesinorejo valgyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Prieš dvejus metus vairavimo mokiausi Jeruzalės Dorkane pas Aleksandrą ir Vladimirą. Žymiai daugiau naudos gavau iš Vladimiro, nors su juo važiavau tik dvi pamokas. Jei galėčiau pasirinkti dabar, rinkčiausi tik Vladimirą.
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 11 08, 09:07)
jo reikia ja pasikartot vis bet vis kazkaip tingisi  blush2.gif o  vairavimas, tai net nezinau, kai tiesiu keliu gal ir nieko, bet prie kokios sankryzos ti jau kol sugalvoju kas kur ir kaip suks  doh.gif o dar cia teko pasivazinet kamsti kai iskrito pirmasis sniegas, tai tiek adrenalino gavau kad visa diena nesinorejo valgyt  lotuliukas.gif

Regitroj teorinis tikrai daug lengvesnis nei Dorkane bent jau man pasirodė ax.gif Nieko, išlaikysi mirksiukas.gif
O va vairavimas po sniegynus - pats tas thumbup.gif Aš mokiausi sausio-vasario mėnesiais... Tai praktika kaip reikiant tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Edma @ 2009 11 08, 18:13)
Regitroj teorinis tikrai daug lengvesnis nei Dorkane bent jau man pasirodė  ax.gif Nieko, išlaikysi  mirksiukas.gif
O va vairavimas po sniegynus - pats tas  thumbup.gif Aš mokiausi sausio-vasario mėnesiais... Tai praktika kaip reikiant  tongue.gif

va ir mum taip sake kad mokykloj sunkiau nei regitroj, bandau tuo tiket ir tai mane guodzia blush2.gif O del pusnyno as irgi manau kad dar geriau, juk issilaikius teks vazinet ne tik vasara, tik tiek kad kai nemoki vairuot ir tenka tai daryt tokiom salygom truputi baisoka smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos,kurios mokesi ''Dorkane'' smile.gif
Va pati esu visiskai zalia vairavime, pirma karta uz vaido sedausi su savo instruktorium Vytu, cia savanoriu filiale. Net nezinau ka apie ji ir pasakyt, nei gerai,nei blogai, tik faktas tas ,kad dabar esu pasikeitusi instruktoriu ir visiskai ne is ''Dorkano'' - jauciuosi daug kartu geriau , uztikrinciau kelyje, o be to ir pinigine ne taip greitai tusteje. biggrin.gif
Teorija issilaikiau pries savaite labai sekmingai, tik nenoriu nuliudint ( matyt cia as tokia jau baile buvau,kad net pasimeciau) regitros programa man pasirode sunkesne.
Tai ka, reikia pasilinketi sekmytes kuo didziausios ir nesinervint - visoms, kurios laikosi tiek teorija, tiek praktika. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti