QUOTE(bolike @ 2009 09 21, 21:21)
Mokiausi pas Gintarą prieš metus. Na mano situacija keistoka buvo. Iš pradžių labai skubėjau, kad išsilaikyt iki liepos mėn, kad nereikėtų turėti tų laikinų teisių. Kadangi buvo bumas, tai instruktoriai buvo labai užimti. Praktiškai mano pamokos buvo po 1 kas antrą savaitę, tai koks čia mokslas, kai gyvenime prie vairo nebuvau sėdėjus. Na, o instruktorius Gintaras iš pradžių lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nebelabai. Ne buvo rėksnys, bet labai gyrėsi, kad visus gerai išmokina, nes labai didelę patirtį turi, kad moka su visais žmonėm bendraut. Pagyrūnas toks. Ir kaip čia kažkas rašė, būdavo jo parūkymo pertraukėlės, pamokas anksčiau bent 10 min pabaigdavom. Ir man pirmą kartą jam paskambinus perspėjo, kad bet kada negalima skambint, tik per pertraukas tarp vairavimu, o tu žinok kada
Na man rodos, jam kantrybės reikėtų daugiau, aš kaip niekad nevažinėjus, noriu viską šiek tiek lėčiau, kad suprast kas ir kaip, o jis skubina, kad greičiau, pats griebia vairą. Dar vieną kart buvo tokia situacija, kad važiavom centre, prie autobusų stoties, o jam kažkas paskambino telefonu ir jis prliurpia, pamakalavo pirštu, kur važiuot, aš nesuprantu, o paklaut neišeina, nes jis nekreipia dėmesio į mane, bet paskui jau pats griebe vaira ir jau režė baigęs telefonu kalbėt man moralą. Tai va, pabaigiau tų 10 pamokėlių ir jau metus nieko nedarau, buvau ir teoriją Regitroij išlaikius, va prieš kelias dienas baigėsi to egzo galiojima, teks iš naujo laikyt. Laukiu, kada ateis noras vėl mokytis, bet pas Gintarą tikrai nebeisiu, na nieko blogo, tas žmogus man nepadarė, per tos jo pagyros man nepatinka. Man reikia kitokio būdo žmogaus.
Lygiai ta pati situacija pas mane buvo su Alfredu, tik jis dar ir nepatyres buvo...
pradejo si darba nejaunas virs 50 tai tikrai. 6 pamoku vazinejo su manim prie upes, mazytei aikstelej valakampiuose
ir vis sakydavo, kad man taip ar taip teks pirkti papildomai, tada 4 pamokos aikstelej is kuriu 2 mokino vaziuoti i estakada, kitu pratimu nei nedarem.
Nuolat nervuodavosi, konfliktuodavo, aiskino kokia esu negabi, visuomet griebdavo uz vairo, spausdavo pedalus (sitaip mokinti negalima, kaip sake man kitos mokyklos direktorius...) Mokinys neturi galimybes mokytis is klaidu, jei niekad neuzgesta ir poto daro tas klaidas vaziuodamas be pagalbos ir klaida gali brangiai kainuoti, nes nera salia profesionalo, galincio suvaldyti situacija.) Beabejo, nespejau islaikyti iki liepos, jis nepasirase man. Spejau menesi pries pasibaigiant teorijos egzamino galiojimui issilaikyt...
Pirkau papildomas pamokas kitoj mokykloj, kur per pirmaja pamoka instruktorius "isvare" i miesta
ir veliau visuomet sakydavo, kad man puikiai sekasi...