Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(siaudai @ 2009 09 15, 13:37)
Ai kad nepasirenku su kuria masina noriu mokytis sake su golfu Vladimiras, su astra Vytautas  biggrin.gif

gerai pavairuot ir su astra ir su golfu nes tai labai skirtingos mašinos,čia jau patart negaliu ,gal mesk burtus. bigsmile.gif bigsmile.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 09 17, 13:50)
gerai pavairuot ir su astra ir su golfu nes tai labai skirtingos mašinos,čia jau patart negaliu ,gal mesk burtus. bigsmile.gif  bigsmile.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  g.gif  g.gif

lotuliukas.gif net pralinksminai, draugas man siulo su golfu tai vis dar metausi g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 09 17, 14:10)
lotuliukas.gif net pralinksminai, draugas man siulo su golfu  tai vis dar metausi  g.gif

Pasirink dabar vieną automobilį, o po to kokias porą papildomų pamokų užsirašyk pas instruktorių su kitokiu automobiliu 4u.gif O kur dingo ta dalyvė, kuri skundėsi Dorkanu? Ima panašėti į konkurentų antireklamą g.gif
Atsakyti
QUOTE(e.rugile @ 2009 09 18, 10:43)
Pasirink dabar vieną automobilį, o po to kokias porą papildomų pamokų užsirašyk pas instruktorių su kitokiu automobiliu 4u.gif O kur dingo ta dalyvė, kuri skundėsi Dorkanu? Ima panašėti į konkurentų antireklamą  g.gif

Regitros temoje, rase kad islaike smile.gif
Atsakyti
Mokiausi pas Gintarą prieš metus. Na mano situacija keistoka buvo. Iš pradžių labai skubėjau, kad išsilaikyt iki liepos mėn, kad nereikėtų turėti tų laikinų teisių. Kadangi buvo bumas, tai instruktoriai buvo labai užimti. Praktiškai mano pamokos buvo po 1 kas antrą savaitę, tai koks čia mokslas, kai gyvenime prie vairo nebuvau sėdėjus. Na, o instruktorius Gintaras iš pradžių lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nebelabai. Ne buvo rėksnys, bet labai gyrėsi, kad visus gerai išmokina, nes labai didelę patirtį turi, kad moka su visais žmonėm bendraut. Pagyrūnas toks. Ir kaip čia kažkas rašė, būdavo jo parūkymo pertraukėlės, pamokas anksčiau bent 10 min pabaigdavom. Ir man pirmą kartą jam paskambinus perspėjo, kad bet kada negalima skambint, tik per pertraukas tarp vairavimu, o tu žinok kada smile.gif Na man rodos, jam kantrybės reikėtų daugiau, aš kaip niekad nevažinėjus, noriu viską šiek tiek lėčiau, kad suprast kas ir kaip, o jis skubina, kad greičiau, pats griebia vairą. Dar vieną kart buvo tokia situacija, kad važiavom centre, prie autobusų stoties, o jam kažkas paskambino telefonu ir jis prliurpia, pamakalavo pirštu, kur važiuot, aš nesuprantu, o paklaut neišeina, nes jis nekreipia dėmesio į mane, bet paskui jau pats griebe vaira ir jau režė baigęs telefonu kalbėt man moralą. Tai va, pabaigiau tų 10 pamokėlių ir jau metus nieko nedarau, buvau ir teoriją Regitroij išlaikius, va prieš kelias dienas baigėsi to egzo galiojima, teks iš naujo laikyt. Laukiu, kada ateis noras vėl mokytis, bet pas Gintarą tikrai nebeisiu, na nieko blogo, tas žmogus man nepadarė, per tos jo pagyros man nepatinka. Man reikia kitokio būdo žmogaus.
Atsakyti
QUOTE(bolike @ 2009 09 21, 20:21)
Mokiausi pas Gintarą prieš metus. Na mano situacija keistoka buvo. Iš pradžių labai skubėjau, kad išsilaikyt iki liepos mėn, kad nereikėtų turėti tų laikinų teisių. Kadangi buvo bumas, tai instruktoriai buvo labai užimti. Praktiškai mano pamokos buvo po 1 kas antrą savaitę, tai koks čia mokslas, kai gyvenime prie vairo nebuvau sėdėjus. Na, o instruktorius Gintaras iš pradžių lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nebelabai. Ne buvo rėksnys, bet labai gyrėsi, kad visus gerai išmokina, nes labai didelę patirtį turi, kad moka su visais žmonėm bendraut. Pagyrūnas toks. Ir kaip čia kažkas rašė, būdavo jo parūkymo pertraukėlės, pamokas anksčiau bent 10 min pabaigdavom. Ir man pirmą kartą jam paskambinus perspėjo, kad bet kada negalima skambint, tik per pertraukas tarp vairavimu, o tu žinok kada smile.gif Na man rodos, jam kantrybės reikėtų daugiau, aš kaip niekad nevažinėjus, noriu viską šiek tiek lėčiau, kad suprast kas ir kaip, o jis skubina, kad greičiau, pats griebia vairą. Dar vieną kart buvo tokia situacija, kad važiavom centre, prie autobusų stoties, o jam kažkas paskambino telefonu ir jis prliurpia, pamakalavo pirštu, kur važiuot, aš nesuprantu, o paklaut neišeina, nes jis nekreipia dėmesio į mane, bet paskui jau pats griebe vaira ir jau režė baigęs telefonu kalbėt man moralą.  Tai va, pabaigiau tų 10 pamokėlių ir jau metus nieko nedarau, buvau ir teoriją  Regitroij išlaikius, va prieš kelias dienas baigėsi to egzo galiojima, teks iš naujo laikyt. Laukiu, kada ateis noras vėl mokytis, bet pas Gintarą tikrai nebeisiu, na nieko blogo, tas žmogus man nepadarė, per tos jo pagyros man nepatinka. Man reikia kitokio būdo žmogaus.

o kuris gintaras nes ju du yra g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bolike @ 2009 09 21, 20:21)
Mokiausi pas Gintarą prieš metus. Na mano situacija keistoka buvo. Iš pradžių labai skubėjau, kad išsilaikyt iki liepos mėn, kad nereikėtų turėti tų laikinų teisių. Kadangi buvo bumas, tai instruktoriai buvo labai užimti. Praktiškai mano pamokos buvo po 1 kas antrą savaitę, tai koks čia mokslas, kai gyvenime prie vairo nebuvau sėdėjus. Na, o instruktorius Gintaras iš pradžių lyg ir nieko pasirodė, bet paskui nebelabai. Ne buvo rėksnys, bet labai gyrėsi, kad visus gerai išmokina, nes labai didelę patirtį turi, kad moka su visais žmonėm bendraut. Pagyrūnas toks. Ir kaip čia kažkas rašė, būdavo jo parūkymo pertraukėlės, pamokas anksčiau bent 10 min pabaigdavom. Ir man pirmą kartą jam paskambinus perspėjo, kad bet kada negalima skambint, tik per pertraukas tarp vairavimu, o tu žinok kada smile.gif Na man rodos, jam kantrybės reikėtų daugiau, aš kaip niekad nevažinėjus, noriu viską šiek tiek lėčiau, kad suprast kas ir kaip, o jis skubina, kad greičiau, pats griebia vairą. Dar vieną kart buvo tokia situacija, kad važiavom centre, prie autobusų stoties, o jam kažkas paskambino telefonu ir jis prliurpia, pamakalavo pirštu, kur važiuot, aš nesuprantu, o paklaut neišeina, nes jis nekreipia dėmesio į mane, bet paskui jau pats griebe vaira ir jau režė baigęs telefonu kalbėt man moralą.  Tai va, pabaigiau tų 10 pamokėlių ir jau metus nieko nedarau, buvau ir teoriją  Regitroij išlaikius, va prieš kelias dienas baigėsi to egzo galiojima, teks iš naujo laikyt. Laukiu, kada ateis noras vėl mokytis, bet pas Gintarą tikrai nebeisiu, na nieko blogo, tas žmogus man nepadarė, per tos jo pagyros man nepatinka. Man reikia kitokio būdo žmogaus.

Reikejo nelaukt kol baigsis egzas ,nes tada noras visai dings ir vis neprisiruoši,kad vel pradet ,spiauk i viska ir pradek vel , teorija galima greit išmokt o vairavima gali bent sukokiu instruktorium pradet ir kuo greičiau išmokt juk yra ir geru instruktoriui kurie išaiškina viska normaliai mirksiukas.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Siaudai kaip sekasi gal jau pradejai vairuot bigsmile.gif blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bolike @ 2009 09 21, 21:21)

Lygiai ta pati situacija pas mane buvo su Alfredu, tik jis dar ir nepatyres buvo... doh.gif pradejo si darba nejaunas virs 50 tai tikrai. 6 pamoku vazinejo su manim prie upes, mazytei aikstelej valakampiuose doh.gif ir vis sakydavo, kad man taip ar taip teks pirkti papildomai, tada 4 pamokos aikstelej is kuriu 2 mokino vaziuoti i estakada, kitu pratimu nei nedarem. doh.gif Nuolat nervuodavosi, konfliktuodavo, aiskino kokia esu negabi, visuomet griebdavo uz vairo, spausdavo pedalus (sitaip mokinti negalima, kaip sake man kitos mokyklos direktorius...) Mokinys neturi galimybes mokytis is klaidu, jei niekad neuzgesta ir poto daro tas klaidas vaziuodamas be pagalbos ir klaida gali brangiai kainuoti, nes nera salia profesionalo, galincio suvaldyti situacija.) Beabejo, nespejau islaikyti iki liepos, jis nepasirase man. Spejau menesi pries pasibaigiant teorijos egzamino galiojimui issilaikyt... 4u.gif Pirkau papildomas pamokas kitoj mokykloj, kur per pirmaja pamoka instruktorius "isvare" i miesta thumbup.gif ir veliau visuomet sakydavo, kad man puikiai sekasi...
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 09 24, 21:12)
Siaudai kaip sekasi gal jau pradejai vairuot bigsmile.gif  blush2.gif  rolleyes.gif

Oi ne dar nepradejau, kolkas kantriai ir atidziai bandau klausytis teorijos paskaitu lotuliukas.gif destytojas toks prikolnas tai nenuobodu buna biggrin.gif o vairavio bijau dar sakau gal reik ismokt pazint zenklus ir sankryzs issiaiskint, kad nenunesciau ko nors, arba negauciau pylos nuo instruktoriaus biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lietaus_alisa @ 2009 09 24, 23:53)
Lygiai ta pati situacija pas mane buvo su Alfredu, tik jis dar ir nepatyres buvo...  doh.gif  pradejo si darba nejaunas virs 50 tai tikrai. 6 pamoku vazinejo su manim prie upes, mazytei aikstelej valakampiuose  doh.gif ir vis sakydavo, kad man taip ar taip teks pirkti papildomai, tada 4 pamokos aikstelej is kuriu 2 mokino vaziuoti i estakada, kitu pratimu nei nedarem.  doh.gif Nuolat nervuodavosi, konfliktuodavo, aiskino kokia esu negabi, visuomet griebdavo uz vairo, spausdavo pedalus (sitaip mokinti negalima, kaip sake man kitos mokyklos direktorius...) Mokinys neturi galimybes mokytis is klaidu, jei niekad neuzgesta ir poto daro tas klaidas vaziuodamas be pagalbos ir klaida gali brangiai kainuoti, nes nera salia profesionalo, galincio suvaldyti situacija.) Beabejo, nespejau islaikyti iki liepos, jis nepasirase man. Spejau menesi pries pasibaigiant teorijos egzamino galiojimui issilaikyt...  4u.gif  Pirkau papildomas pamokas kitoj mokykloj, kur per pirmaja pamoka instruktorius "isvare" i miesta  thumbup.gif ir veliau visuomet sakydavo, kad man puikiai sekasi...

tau iškart reikejo pakeist instruktoriu kuris turi didesne patirti ir butu viskas gerai schmoll.gif schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(siaudai @ 2009 09 25, 19:34)
Oi ne dar nepradejau, kolkas kantriai ir atidziai bandau klausytis teorijos paskaitu  lotuliukas.gif destytojas toks prikolnas tai nenuobodu buna biggrin.gif  o vairavio bijau dar sakau gal reik ismokt pazint zenklus ir sankryzs issiaiskint, kad nenunesciau ko nors, arba negauciau pylos nuo instruktoriaus  biggrin.gif  blush2.gif

nebijok instruktorius pylos neduos, oteorija pritaikysi vairuodama.Aš kai pradejau vairuoti tai tik tada sankryžas supratau doh.gif doh.gif g.gif g.gif taip kad pirmyn drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na dar galvoju luktelsiu nes dar teorijos tik dvi paskaitos buvo ax.gif
Atsakyti