Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

Tikrai? 4u.gif kažkaip vis dvejonės kyla, bet atiliepimų apie instruktorius kolkas skaičiau tik gerus, bet va žiuriu kažkam lyg ir kitaip pasirodė
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 09 06, 21:19)
Tikrai? 4u.gif  kažkaip vis dvejonės kyla, bet atiliepimų apie instruktorius kolkas skaičiau tik gerus, bet va žiuriu kažkam lyg ir kitaip pasirodė

spresti reikia pagal dauguma ,aš nesigailiu kad mokiausi Dorkane ir savo draugem rekomendavau
Atsakyti
Pas koki instuktorių mokeisi?
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 09 06, 21:32)
spresti reikia pagal dauguma ,aš nesigailiu kad mokiausi Dorkane ir savo draugem rekomendavau

Pritariu, spresti reikia pagal dauguma. Man viskas patiko Dorkane. Sekretore buvo labai maloni, teorijos destytojas gerai isaiskino, instruktorius gerai moke ir papildomu pamoku nesiule. Draugai irgi liko patenkinti, mokemes pas skirtingus instruktorius, bet atsiliepimai geri mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o gal kuri turit Separino kontaktus? noretusi paprasyti jo pagalbos tobulinant igudzius... kai mokiausi Dorkane, jis buvo mano instruktoriumi, visai neblogas, tai va dabar noretusi vel kelis kartus su juo pavazineti... cia yra vienas telefoniukas parasytas, bet ar dar nebus pasikeites?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavo_angeliukas: 07 rugsėjo 2009 - 13:54
QUOTE(siaudai @ 2009 09 06, 21:33)

As tai pas Vyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 09 06, 21:33)

antakalni pas serapina labai fainas ir priebajerio net kai ka nors prikresdavau tai tik juokesi ,viska gerai išaiškindavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 06, 19:08)
as antakalny dorkane emiau papildomas 3 pamokas vien aikstelei... na nes savo kursus buvau praejus ir viska, isskyrus regitrini vaziavima, issilaikiusi siauliuose pries 3 metus... pikciausia man, jog dorkano superinstruktorius (nelabai noriu cia viesumoj vardais pavardem svaistytis) iskart pasake, kad nesamone su rankiniu (!!!), mazdaug siauliuose tave moke nesamoningai, o kai nuejau i regitra, man visai atvirksciai sako... labai nemegstu tokiu juoda-balta, kol neemiau skaityt mergaiciu atsiliepimu SM, tikrai nezinojau, jog yra du budai, abu priimtini ir teisingi, tik kazkodel kai kas megsta sakyt, jog "sitas vienintelis teisingas"... whatever, eisiu antradieni jau laikyt vel  lotuliukas.gif turbut.  lotuliukas.gif  o del koju drebejimo - man toks geras egzaminatorius buvo pasitaikes, taip maloniai bendravom, kad per egza labiau atsiputus buvau nei per siaip pamokas mieste... vo  4u.gif na egzaminatorius sake, kad labai labai labai reik sankaba jaust tom regitrinem masinom, kas yra sunku biski, kai masina tyliai dirba, ir vien del to, jog labai sunku jaust, tai savo labui geriau su rankiniu...  4u.gif

na kaip ,bandei laikyti,svarbiausia ramiai ir viskas bus okei g.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti
gal kas mokesi Dorkane prie G.Vilties? kaip ten? zadu ten eiti
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2009 09 11, 14:30)
gal kas mokesi Dorkane prie G.Vilties? kaip ten? zadu ten eiti

kiek girdejau tai viskas okei ,ten lygtai vytas instruktorius su golfu mokina bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Piku dama dideli sveikinimai išlaikius ir sekmes pradedant vairuotojos gyvenima drinks_cheers.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Na ka merginos, viskas, apsisprendziau ir uzsiregistravau i vairavimo kursus Dorkane, tai gi mano kancios prasidejo, kaip seksis bus matyt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaudai: 12 rugsėjo 2009 - 17:59