Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

Mergaites, kilo toks keistas klausimas....
O kodel Jus butinai is darkono renkates instruktorius???? Juk galima bet koki instruktoriu rinktis??? Ypac papildomoms pamokoms? Ir susitarti su jais galima del pamoku bet kur ir betr kada??? Jie privaziuoja kur reikia mirksiukas.gif Juoab Darkonas nera pati pati geriausia mokykla unsure.gif
Atsakyti
Man gintaras paliko ir nepergeriausius prisiminimus.. laika skirta vaziavimui galima buvo ir geriau isnaudoti
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 13, 00:19)
O gal yra sia mokykla baigusiu? Idomu butu butent apie esancia Antakalnyje  rolleyes.gif

Aš prieš metus baigiau "Dorkaną" Antakalnyje, vairavau pas Vakarijų- nu ne instruktorius, o auksas. Medalio jam už kantrybę reikia. Geras kompetetingas instruktorius, malonus žmogus. mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites. protest.gif as patyriau toki fiasko DORKANO deka, kad privalau jums apie tai papasakot...... ir kitiems pasakykit, jei kiltu klausimas, ar rinktis sia istaiga. doh.gif siandien pirma karta gyvenime bandziau laikyt teises. buvau atlankiusi kursus ir issilaikiusi teorija pries tris metus kitam mieste, ir nebelaikiau del studiju vaziavimo egzamino. dabar susimasciau pabaigt sita reikala, ir nuejau i dorkana (pasiskaiciusi geru atsiliepimu) klaust, ka jie man siulytu. pirma, man niekas negalejo atsakyt i klausima, ar mano teorija galioja dar (pagal mandra istatyma galioja iki rugsejo 17), liepe skambint i reigtra. paskambinau, sako turejo ir mokykla pasakyt - galioja. 4u.gif na gerai, kadangi vel paskaiciau daug geru atsiliepimu - vistiek ejau i dorkana imt pamoku papildomu. nemaloniai elgesi man ta ju sekretore, bet kentejau, maniau gi "geriausia mokykla" vilniuj, bent taip zmones sako. tris dienas is eiles instruktorius liepe vaziuot i aikstele, nors figuras jau beveik idealiai atlikinejau, sake tau dar daug reikia (pinigu isleisti i ju kisene), vis griebdavo uz vairo, sakydavo tu nepadarysi, nu cia per stebukla padarei. po to neapsikentus emiau dar pamoku kitoj mokykloj, AUTOKLASEJ, vaziavau po miesta, karta kita i regitros kelius, sekesi tikrai gerai, net nepalyginsi duotu ziniu ir pastangu, kurias teideda DORKANO "asai" (ten tokia salta aplinka doh.gif ) ir kokias paprasta, bet nuostabi, gudriai mokanti mokykla. ir siandien bandziau laikyt teises. KA JUS MANOT. as padariau tik pagreitejima aikstelej ir po to 5 kartus uzgesau ant estakados, kadangi.... man DORKANO superinstruktorius liepe atlikinet estakada neteisingai, be rankinio stabdzio, sake nesamone kaip tave mokino tavo mieste su rankiniu, vilniuj reik atlikinet su koju stabdziu. taip ir dariau... eina sau, mano egzaminatorius buvo tikrai nuostabus, supratingas, bet kai jau pati apstulbus sedziu kad neiseina nors tu ka, sako "kas tave taip vaikiskai moke, kas tau tokia nasta uzkrove"... likau pritrenkta, sakau man liepe tai taip vaziuot DORKANE, tipo mokykloj Nr.1.... ir zmogus sako kaip taip gali but - kai tokia jautria masina vaziuoji, kai net milimetrai del sankabos svarbu, tai tik su rankiniu reikia... padariau idomumo delei dar karta su rankiniu - gavosi puikiai, nors imk ir vaziuok i gatves, savo jegomis neabejojau... o po to dar ilgai egzaminatorius ramino verkiancia, nes taip susierzinau.. ir jo zodziais, masina siaip valdziau graziai ir buvo malonu bandomuosius ratus sukt aplink...

ZMONES - AR JUS MANOT, KAD APIE MOKYKLA (kuri, beje, skelbiasi "dirba profesionalūs, atestuoti teorijos dėstytojai ir vairavimo instruktoriai"), kurios instruktorius padare tokia grubia klaida, yra verta galvoti, jog nebus NESAMONIU MOKYME kitose srityse? as manau, kad man sitas profesionalas taip reprezentavo vairavimo mokykla, jog sita antireklama tikrai dar ne vienam pasakysiu. esu isiutusi, isizeidusi ir praradusi bet koki tikejima - ten tik pinigu plesikai..

skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 16:13)
skambinsiu ju direktoriui ir paklausiu, gal man kompensacija noretu pasiulyt uz neteisinga ismokyma... jie PRIVALO ATSAKYTI uz savo darbuotojus....

Kaip keista... Mane Dorkane mokė su rankiniu stabdžiu ant estakados, nors parodė, ir kaip kojiniu reiktų. Ir ką gi, gal likimo pokštas, bet regitroj pakliuvo mašina su stringančiu rankiniu stabdžiu, tad egzaminuotojas siūlė mėginti paprastai, tik tada ir pavyko užvažiuoti. O ir šiaip praktiškai mieste tokiose situacijose rankinio stabdžio nė sykio nepanaudojau.
Užuojauta, kad nepasisekė. console.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2009 09 03, 16:24)
Kaip keista... Mane Dorkane mokė su rankiniu stabdžiu ant estakados, nors parodė, ir kaip kojiniu reiktų. Ir ką gi, gal likimo pokštas, bet regitroj pakliuvo mašina su stringančiu rankiniu stabdžiu, tad egzaminuotojas siūlė mėginti paprastai, tik tada ir pavyko užvažiuoti. O ir šiaip praktiškai mieste tokiose situacijose rankinio stabdžio nė sykio nepanaudojau.
Užuojauta, kad nepasisekė. console.gif

pikta, liudna ir inirsus as... net nebezinau, net ka ir pasakyt, bet kai as dorkane bandziau rodyt kaip moku su rankiniu, man sake "nu nu nu, tik su kojom", o regitroj laikant siandien girdziu "jetus, kas tave cia taip vaikiskai moke, kam taip vargti reikia, kam skaiciuot milimetrovkes, ..."... gaila pinigeliu, paakiu, smegenu ir to, kad man teorijos galiojimas 17 diena baigias.. gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 16:38)
pikta, liudna ir inirsus as... net nebezinau, net ka ir pasakyt, bet kai as dorkane bandziau rodyt kaip moku su rankiniu, man sake "nu nu nu, tik su kojom", o regitroj laikant siandien girdziu "jetus, kas tave cia taip vaikiskai moke, kam taip vargti reikia, kam skaiciuot milimetrovkes, ..."... gaila pinigeliu, paakiu, smegenu ir to, kad man teorijos galiojimas 17 diena baigias..  gun_rifle.gif

Aš Dorkane mokiausi kartu su draugem ir visos pakliuvom pas skirtingus instruktorius. Mane moke ir su rankiniu ir nuo stabdžio, drauges irgi,mane kol neišmokau nuo rankinio,kaip važiuot nuo stabdžio nerode.Kai gavosi, tada parode,bet pasake kad geriau visada naudot rankini,nes jei benzinas tai nuo stabdžio šnipštas,per egza regitroj variau nuo stabdžio ir viskas kuo puikiausiai,bet turi kojos nedrebet.Tai gal tau kojos drebejo ir negalejai nulaikyt sankabos,o instruktoriais aš ir mano drauges likom labai patenkintos.O pas koki instruktoriu tau teko mokytis? aš mokiausi savanoriu filiale, o drauges koraluose,svarbiausia nenusimink dar yra laiko susiimk ir išlaikysi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimcė @ 2009 09 06, 18:02)
Aš Dorkane mokiausi kartu su draugem ir visos pakliuvom pas skirtingus instruktorius. Mane moke ir su rankiniu ir nuo stabdžio, drauges irgi,mane kol neišmokau nuo rankinio,kaip važiuot nuo stabdžio nerode.Kai gavosi,  tada parode,bet pasake kad geriau visada naudot rankini,nes jei benzinas tai nuo stabdžio šnipštas,per egza regitroj variau nuo stabdžio ir viskas kuo puikiausiai,bet turi kojos nedrebet.Tai gal tau kojos drebejo ir negalejai nulaikyt sankabos,o instruktoriais aš ir mano drauges likom labai patenkintos.O pas koki instruktoriu tau teko mokytis? aš mokiausi savanoriu filiale, o drauges koraluose,svarbiausia nenusimink dar yra laiko susiimk ir išlaikysi 4u.gif  4u.gif

as antakalny dorkane emiau papildomas 3 pamokas vien aikstelei... na nes savo kursus buvau praejus ir viska, isskyrus regitrini vaziavima, issilaikiusi siauliuose pries 3 metus... pikciausia man, jog dorkano superinstruktorius (nelabai noriu cia viesumoj vardais pavardem svaistytis) iskart pasake, kad nesamone su rankiniu (!!!), mazdaug siauliuose tave moke nesamoningai, o kai nuejau i regitra, man visai atvirksciai sako... labai nemegstu tokiu juoda-balta, kol neemiau skaityt mergaiciu atsiliepimu SM, tikrai nezinojau, jog yra du budai, abu priimtini ir teisingi, tik kazkodel kai kas megsta sakyt, jog "sitas vienintelis teisingas"... whatever, eisiu antradieni jau laikyt vel lotuliukas.gif turbut. lotuliukas.gif o del koju drebejimo - man toks geras egzaminatorius buvo pasitaikes, taip maloniai bendravom, kad per egza labiau atsiputus buvau nei per siaip pamokas mieste... vo 4u.gif na egzaminatorius sake, kad labai labai labai reik sankaba jaust tom regitrinem masinom, kas yra sunku biski, kai masina tyliai dirba, ir vien del to, jog labai sunku jaust, tai savo labui geriau su rankiniu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 09 03, 16:38)
pikta, liudna ir inirsus as... net nebezinau, net ka ir pasakyt, bet kai as dorkane bandziau rodyt kaip moku su rankiniu, man sake "nu nu nu, tik su kojom", o regitroj laikant siandien girdziu "jetus, kas tave cia taip vaikiskai moke, kam taip vargti reikia, kam skaiciuot milimetrovkes, ..."... gaila pinigeliu, paakiu, smegenu ir to, kad man teorijos galiojimas 17 diena baigias..  gun_rifle.gif

Gal tu kažka maišai aš irgi baigiau Dorkaną,išmoke labai gerai, išlaikiau iškart.jau pusmeti važineju su savo mašiniuku ir jokiu problem,,o ir apie instruktorius tik geri atsiliepimai buvo nuo musu grupiokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2009 09 06, 19:15)
Gal tu kažka maišai aš irgi baigiau Dorkaną,išmoke labai gerai, išlaikiau iškart.jau pusmeti važineju su savo mašiniuku ir jokiu problem,,o ir apie instruktorius tik geri atsiliepimai buvo nuo musu grupiokiu ax.gif

Man baisiai idomu, kas per instruktorius toks , tau papuole g.gif jei nenori viesai, tai gali man i az parasyt ax.gif
Atsakyti
Na merginos ir išgasdinot mane, žadėjau eit užsirašyt į Dorkano mokykla, o dabar sudvejojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2009 09 06, 21:01)
Na merginos ir išgasdinot mane, žadėjau eit užsirašyt į Dorkano mokykla, o dabar sudvejojau  g.gif

gali nedvejot drasiai eik 4u.gif
Atsakyti