Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

QUOTE(Kaila @ 2008 05 25, 19:03)
mokausi pas Tadą su Golfu. Su Polo, berods, moko Gintaras. o su Golfu dar Vytautas. čia karoliniškių dorkane.

O ka is ju parekomenduotum ? smile.gif
Atsakyti
Merginos, atsiuskit ir man i privata numeriukus turbut jau bet kokio instruktoriaus is Dorkano. Skambinau i pati dorkana, niekas nenori imt svetimus. O mano mokykla... nenoriu sakyt nieko cia... bet yra kaip yra. Kita savaite man regitras, jau pradeda nervai nelaikyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo claudy: 30 gegužės 2008 - 12:10
Ir man i AZ Serapino ir Aloyzo numerelius, jeigu kas turit, is anksto dekinga 4u.gif
Atsakyti
Man buvo labai fainas ir geras instruktorius Vytas 4u.gif Jis kiek zinau dirba Karoluose ir Savanoriuose. As buvau is Karoliniskiu tai vazinedavau su Polo, Kad net paskui isinorejau pati tureti VW Polo ar kazka tokio... blush2.gif Ir mokydamasi pas ji viska isislaikiau is pirmojo karto. Tik kad po kiek laiko avarija padariau verysad.gif Bet cia mano kalte buvo,. Ir kai po avarijos daugiau laiko praejus atsitiktinai susitikau instruktoriu, jis man pasake, kad vairuociau kuo daugiau, nes kitaip viska pamirsiu... mirksiukas.gif Taigi nuo siandien as vel vairuoju, bijau, bet reikia klausyti instruktoriaus zodziu 4u.gif Kam jis paklius, bus puikiai ismokytas vairuoti, cia mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Reikėtų pagalbos - kas kokį gerą instruktorių Antakalnio DORKANE gal parekomenduotumėte? (jei kartojuosi, atleiskit - naujokė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovilėlė @ 2008 07 28, 12:46)
Reikėtų pagalbos - kas kokį gerą instruktorių Antakalnio DORKANE gal parekomenduotumėte? (jei kartojuosi, atleiskit - naujokė  unsure.gif

Aš likau patenkinta Rimantu Burda. Taktiškas, nerėkaujantis, gražiai išaiškino, ką reikia. O ir paplepėt smagu būdavo biggrin.gif Su pagyrom nepersistengia, tiksliau, aš pati ką nors gerai atlikusi, kur iki to laiko susimaudavau, jau sakydavau: na, pagirkite mane biggrin.gif Bet man patiko toks santūrumas - nepradedi savęs pervertinti (bet ir pasitikėjimo savimi nenumuša). Jis man pasakojo, kaip pas ji atėjo papildomai pavažinėti mergina, kuri iki tol pas kitą instruktorių mokėsi. Pažymiai - vieni dešimtukai. O jis jai pirmą pamoką 5 parašė, nes net posūkių nsivargindavo rodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulala: 28 liepos 2008 - 13:34
SVEIKOS,
GAL KAS GALI ATSIUSTI MAN VYTAUTO KOROLINISKIU FILIALO NR, ARBA KITO INSTRUKTORIAUS NUMERIUKA IS KOROLINISKIU FILIALO, VISAI NEBETURIU LAIKO, EGZAS ANT NOSIES, GAL KAS GALI PASAKYTI KOKIOS KAINOS PAPILDOMU PAMOKU, ACIU JUMS LABAI LAUKIU ATSAKYMU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2008 07 28, 15:31)
Aš likau patenkinta Rimantu Burda. Taktiškas, nerėkaujantis, gražiai išaiškino, ką reikia. O ir paplepėt smagu būdavo  biggrin.gif Su pagyrom nepersistengia, tiksliau, aš pati ką nors gerai atlikusi, kur iki to laiko susimaudavau, jau sakydavau: na, pagirkite mane  biggrin.gif  Bet man patiko toks santūrumas - nepradedi savęs pervertinti (bet ir pasitikėjimo savimi nenumuša). Jis man pasakojo, kaip pas ji atėjo papildomai pavažinėti mergina, kuri iki tol pas kitą instruktorių mokėsi. Pažymiai - vieni dešimtukai. O jis jai pirmą pamoką 5 parašė, nes net posūkių nsivargindavo rodyt.

Ačiū už atsakymą, gal ir aš bandysiu rinktis jį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita0711 @ 2008 07 30, 11:03)
SVEIKOS,
GAL KAS GALI ATSIUSTI MAN VYTAUTO KOROLINISKIU FILIALO NR, ARBA KITO INSTRUKTORIAUS NUMERIUKA IS KOROLINISKIU FILIALO, VISAI NEBETURIU LAIKO, EGZAS ANT NOSIES, GAL KAS GALI PASAKYTI KOKIOS KAINOS PAPILDOMU PAMOKU, ACIU JUMS LABAI LAUKIU ATSAKYMU smile.gif

Išsiunčiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cucaracha @ 2008 07 22, 00:14)
Ir man i AZ Serapino ir Aloyzo numerelius, jeigu kas turit, is anksto dekinga  4u.gif

na, jeigu dar reik Serapino Simanaviciaus nr. (jei is Dorkano kalbama), tai parasysiu : +37068662816.
Paskutini karta skambinau praita rudeni smile.gif bet tikiuosi nepasikeite...

Super instruktorius smile.gif
Linksmas, bet gerai isaiskina viska. Niekad nerekia smile.gif
Atsakyti
Tema kuri laika "uzsnudusi", bet kadangi uzsirasiau mokintis vairuoti i DORKANA (Antakalnyje), idomu paskaitineti ax.gif
Gal yra daugiau besimokanciu DABAR? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2009 03 06, 11:07)
Tema kuri laika "uzsnudusi", bet kadangi uzsirasiau mokintis vairuoti i DORKANA (Antakalnyje), idomu paskaitineti  ax.gif
Gal yra daugiau besimokanciu DABAR?  rolleyes.gif

O gal yra sia mokykla baigusiu? Idomu butu butent apie esancia Antakalnyje rolleyes.gif
Atsakyti