Įkraunama...
Įkraunama...

Gal ką nors žinot apie instruktorius "Dorkane"?

laikiau teises pries 6metus, turejau super kantru instruktoriu smile.gif kiek pamenu, vardu Vytautas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

na ir ka gi, vakar turejau pirma vaziavimo pamoka su instruktoriumi Gintaru!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Matyt, musu auros irgi sutapo ax.gif , nes tikrai negaleciau pasakyti, kad jis zmogus, kokio reiketu bijoti. Ir pajuokavom , ir rimtai pasikalbejom. Super zmogus! Kol kas tik geri apie ji atsiliepimai is mano puses ax.gif .
Siandien vel turesiu pas ji pamokele... thumbup.gif
Atsakyti
na matai, o tu bijojai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(loti @ 2008 04 30, 13:33)
na matai, o tu bijojai tongue.gif

Va siandien tai bijojau blink.gif. Isvare i miesta... Na, tas miestas, tai buvo tik lazdynai ir karoliniskes, kur mazesnis eismas, bet per pietus eismo oi kaip uzteko doh.gif . Zodziu, man dar vaziuot ir vaziuot, nes kai tik pamatau kokia sankryza per kuria reiks vaziuoti, tai tik silta pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 30, 18:56)
Va siandien tai bijojau  blink.gif. Isvare i miesta... Na, tas miestas, tai buvo tik lazdynai ir karoliniskes, kur mazesnis eismas, bet per pietus eismo oi kaip uzteko  doh.gif . Zodziu, man dar vaziuot ir vaziuot, nes kai tik pamatau kokia sankryza per kuria reiks vaziuoti, tai tik silta pasidaro  biggrin.gif

visiskai normalu
man ir taip buvo blink.gif
tik man kai sankryza pamatydavau, tai ne tik silta, bet ir karsta pasidarydavo biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite ir man Aloyzo arba Serapino nr i AZ 4u.gif
Atsakyti
Ir aš norėčiau Aloyzo ir Serapino numerių į až ax.gif ačiū blush2.gif
Atsakyti
Nesulaukiu numeriukų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorelė @ 2008 05 16, 20:03)
Nesulaukiu numeriukų  blush2.gif

Atsiuskit kas nors blush2.gif
Atsakyti
Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte Serapino ar Aloyzo tel. nr. į AŽ smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kas is esamu instruktoriu vazineja su Pollo ar Golfu?

Visa laika vazinejau su Astra, norisi papildomus paimt ir pasivazineti su kitom masinkom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2008 05 25, 14:37)
O kas is esamu instruktoriu  vazineja su Pollo ar Golfu?

Visa laika vazinejau su Astra, norisi papildomus paimt ir pasivazineti su kitom masinkom smile.gif

mokausi pas Tadą su Golfu. Su Polo, berods, moko Gintaras. o su Golfu dar Vytautas. čia karoliniškių dorkane.
Atsakyti