laikiau teises pries 6metus, turejau super kantru instruktoriu kiek pamenu, vardu Vytautas
Sveikos,
na ir ka gi, vakar turejau pirma vaziavimo pamoka su instruktoriumi Gintaru!!! Matyt, musu auros irgi sutapo , nes tikrai negaleciau pasakyti, kad jis zmogus, kokio reiketu bijoti. Ir pajuokavom , ir rimtai pasikalbejom. Super zmogus! Kol kas tik geri apie ji atsiliepimai is mano puses .
Siandien vel turesiu pas ji pamokele...
na ir ka gi, vakar turejau pirma vaziavimo pamoka su instruktoriumi Gintaru!!! Matyt, musu auros irgi sutapo , nes tikrai negaleciau pasakyti, kad jis zmogus, kokio reiketu bijoti. Ir pajuokavom , ir rimtai pasikalbejom. Super zmogus! Kol kas tik geri apie ji atsiliepimai is mano puses .
Siandien vel turesiu pas ji pamokele...
na matai, o tu bijojai
QUOTE(loti @ 2008 04 30, 13:33)
na matai, o tu bijojai
Va siandien tai bijojau . Isvare i miesta... Na, tas miestas, tai buvo tik lazdynai ir karoliniskes, kur mazesnis eismas, bet per pietus eismo oi kaip uzteko . Zodziu, man dar vaziuot ir vaziuot, nes kai tik pamatau kokia sankryza per kuria reiks vaziuoti, tai tik silta pasidaro
QUOTE(Darlinyte @ 2008 04 30, 18:56)
Va siandien tai bijojau . Isvare i miesta... Na, tas miestas, tai buvo tik lazdynai ir karoliniskes, kur mazesnis eismas, bet per pietus eismo oi kaip uzteko . Zodziu, man dar vaziuot ir vaziuot, nes kai tik pamatau kokia sankryza per kuria reiks vaziuoti, tai tik silta pasidaro
visiskai normalu
man ir taip buvo
tik man kai sankryza pamatydavau, tai ne tik silta, bet ir karsta pasidarydavo
Ir aš norėčiau Aloyzo ir Serapino numerių į až ačiū
Nesulaukiu numeriukų
Būčiau labai dėkinga, jei parašytumėte Serapino ar Aloyzo tel. nr. į AŽ
QUOTE(claudy @ 2008 05 25, 14:37)
O kas is esamu instruktoriu vazineja su Pollo ar Golfu?
Visa laika vazinejau su Astra, norisi papildomus paimt ir pasivazineti su kitom masinkom
Visa laika vazinejau su Astra, norisi papildomus paimt ir pasivazineti su kitom masinkom
mokausi pas Tadą su Golfu. Su Polo, berods, moko Gintaras. o su Golfu dar Vytautas. čia karoliniškių dorkane.