QUOTE(Muliukas @ 2015 07 21, 11:31)
Kaune tai yra gyd. Valyte ji ginekologe-homeopate, tai zino ir tradicine medicina ir studijavusi nemazai rytu medicinos ir aisku homeopatija. Siuo metu as kaip tik geriu visokius jos skirtus papildus ir homeopatinius vaistus.
O ji nustato priezasti? Nes pagal tradicine medicina pas mane kaip ir gerai...
Netradicine medicina kiek kitaip nustato priezastis, pvz.: mano atveju israse vaistus ir papildus skirtus ginekologinei sferai stiprinti, dar keleta papildu organizmui valyti, nes nustate disbioze, dar endokrininei sistemai stiprinti, nes pas mane su skydliauke yra problemu. Zodziu vienur truputi kazkas negerai, kitur ir gali būti del to nepavyksta pastoti, nors tradicine medicina pas mane irgi kaip ir nieko nerado. Kad su skydliauke blogai pati radau, nes kiek dare tyrimus visiems viskas buvo gerai, kai as privaciai pasidariau tyrimus pasirodo, kad toli grazu cia iki gerai, kai pasikeliau tyrimus anksciau darytus, tai pasirodo ir 2010 ir 2014 daryti skydliaukes tyrimai buvo blogi, bet visi sake, kad viskas gerai, nera jokiu bedu. O LP jums daryta? Nieko nerado? nes man VK irgi jokios priezasties nenustate, mazdaug neaiskios kilmes nevaisingumas, kadangi lytiniu hormonu rodikliai normoj, i skydliaukes tyrimus nelabai kreipta buvo demesys, tiesa E2 pas mane mazas, bet i sita irgi niekas kazkodel nekreipe demesio, pati pasidariau pora kartu, manau tai irgi turi itakos nepastojimui bet kaip suprantu VK nuomone nelabai jis svarbus, nes netgi neskyre jo issitirti prie visu hormonu tyrimu. Zodziu kol kas visas priezastis atradau pati, dabar su visais tyrimais ir savo spejimais meginsiu napro gydyma, nes ten kiekvienas nukrypimas, net ir menkiausias yra labai svarbus, beto ten didelis demesys skiriamas moters tyrinejimui ir tyrimams, jos sveikatos stiprinimui ir pan. kita savaite vaziuosiu pas gydytoja, tai ziuresiu ka ji sakys, nes kol kas tradicines medicinos gydytojai siule IVF , nes priezasciu akivaizdziu kaip ir neranda, todel kazkokio gydymo kaip ir negali pasiulyti, bet manau kad priezasciu tikrai turi būti tiesiog IVF yra pelningiau nei ieskoti priezasciu ir skirti kazkoki gydyma. O napro specifika visai kitokia, jie yra pries IVF ir iesko priezasciu bando ivairius gydymus, todel meginsiu dar si kelia praeiti, tikiuosi, cia pavyks sudelioti visus taskus. Jeigu pas jus neranda priezasciu, pas vyra kaip ir viskas gerai, tai gal jums irgi vertetu pameginti napro gydyma, juolabiau jeigu esate vilniete, tai gydytoja dirba Vilniuje, tiesa reikes dar mokymus eiti, kad ismoktumete stebeti savo gleives ir tinkamai jas aprasyti, pagal kreitono modeli, kiek zinau mokytoja kol kas yra tik Kaune. Taciau pirmam vizitui nebutini mokymai, galima pradziai nuetiti pasikonsultuoti su tyrimais, kuriuos jau turite, jeigu nuspresite eiti toliau tuo keliu, tada jau ir pradesite tuos mokymus.
Beje kiek laiko meginate
?