Įkraunama...
Įkraunama...

Bexsero - vakcina nuo meningokoko B

QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 21:21)
Situacija aiškėja.biggrin.gif  Tikrai neketinu atmetinėti kiekvienos čia užklydusios niekuo nepagrįstos fantazijos. Beje, galite nepasitikėti ir, žinoma, neskiepyti savo vaiko/vaikų naujomis vakcinomis - čia jokios prievolės nėra. Tik noriu priminti, kad pvz. UK tėvai "verčiasi per galvas" siekdami, kad šia nauja MenB vakcina nemokamai būtų skiepijami ne tik kūdikiai, bet ir vyresni vaikai. JAV, skubėdama vakciną aprobuoti, taiko apribojimus, lengvinančius ir greitinančius vakcinos patekimą į šalį ir jos prieinamumą žmonėms. Pamąstykite apie tai. 4u.gif

Vat tai labiausiai ir vercia sunerimti... Nes dirbu farmacijos kompanijoje...
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 05, 20:24)
Vat tai labiausiai ir vercia sunerimti... Nes dirbu farmacijos kompanijoje...

Patikslinkit, kas verčia sunerimti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 21:26)
Patikslinkit, kas verčia sunerimti?  bigsmile.gif

Tiek to, matau, kad skaitote ir matote tai ką norite... Ir kaip pati sakote, pasiliekame kiekviena prie savo nuomonės. Šita diskusija gali būti labai ilga ir bergždžia . O medikų, farmacininų forsavimas ir skubėjimas nėra geras dalykas. O žmonės tiki tuom kuom nori tikėti. Pilnaverčiai klinikiniai tyrimai laaaabai ilgas reikalas. Bet čia tik mano nuomonė!
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 05, 20:39)
Tiek to, matau, kad skaitote ir matote tai ką norite... Ir kaip pati sakote, pasiliekame kiekviena prie savo nuomonės. Šita diskusija gali būti  labai ilga ir bergždžia . O medikų, farmacininų forsavimas ir skubėjimas nėra geras dalykas. O žmonės tiki tuom kuom nori tikėti. Pilnaverčiai klinikiniai tyrimai laaaabai ilgas reikalas. Bet čia tik mano nuomonė!

Kaip supratau, jūsų nuomonė nesiremia jokiu objektyviu ar pagrįstu motyvu, bent jau nieko konkretaus, kas kelia nepasitikėjimą, taip ir neišsakėte. Tik niekuo nepagrįstos prielaidos ir fantazijos. Pavartykite keletą senesnių šios temos puslapių, bei mirtingumo nuo meningokoko statistiką - gal liks mažiau vietos nepagrįstoms prielaidoms. 4u.gif
Matyt, jūsų atstovaujama kompanija negali pasididžiuoti sukūrusi MenB vakciną, todėl pozicija man labai suprantama. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 20:57)
Matyt, jūsų atstovaujama kompanija negali pasididžiuoti sukūrusi MenB vakciną, todėl pozicija man labai suprantama. biggrin.gif

Štai ir atsakymas kodėl per visus galus šitaip aršiai ginate visas iki vienos vakcinas,siekiate,kad žmonės būtinai skiepytusi,kad ir priverstinai,vakcinos visos gėris,šalutinių poveikių nebūna,skiepyti būtina ....kaip prisukta vis tą patį per tą patį.
Nors iš kitos pusės suprantu tai darbas už kurį gaunate atlyginimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikauzas: 05 kovo 2016 - 21:05
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 05, 21:03)
Štai ir atsakymas kodėl per visus galus šitaip aršiai ginate visas iki vienos vakcinas,siekiate,kad žmonės būtinai skiepytusi,kad ir priverstinai,vakcinos visos gėris,šalutinių poveikių nebūna,skiepyti būtina ....kaip prisukta vis tą patį per tą patį.

Nuvilsiu - neatstovaujo jokios farmacinės kompanijos. Sąmokslas subliuško. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 21:57)
Kaip supratau, jūsų nuomonė nesiremia jokiu objektyviu ar pagrįstu motyvu, bent jau nieko konkretaus, kas kelia nepasitikėjimą, taip ir neišsakėte. Tik niekuo nepagrįstos prielaidos ir fantazijos. Pavartykite keletą senesnių šios temos puslapių, bei mirtingumo nuo meningokoko statistiką - gal liks mažiau vietos nepagrįstoms prielaidoms. 4u.gif

O kodel tamsta taip arsiai ginate sita vakcina?? Ir visos kitos nuomones tik fantazijos?? Susidaro vaizdas, kad tamstai nuo to yra kazkokia finansine nauda.
Tiek to. Visi turime teise klysti. Tiek as tiek ir jus.
Atsakyti
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 05, 21:03)
Nors iš kitos pusės suprantu tai darbas už kurį gaunate atlyginimą.

Ar už diskusijas SM forume mokami pinigai? bigsmile.gif Supranti tai, nes matyt,pati gauni tokį atlygį?
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 05, 21:09)
O kodel tamsta taip arsiai ginate sita vakcina?? Ir visos kitos nuomones tik fantazijos?? Susidaro vaizdas, kad tamstai nuo to yra kazkokia finansine nauda.
Tiek to. Visi turime teise klysti. Tiek as tiek ir jus.

Matot, mano nuomonė apie šią vakciną remiasi objektyviais duomenimis. Tik tiek. O kuo remiasi jūsų nepasitikėjimas ir prielaidos, taip ir neišdėstėte. Gal už tokią nepasitikėjimo politiką būtent jums mokami pinigai?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 22:12)
Ar už diskusijas SM forume mokami pinigai? bigsmile.gif  Supranti tai, nes  matyt,pati gauni tokį atlygį?
Papildyta:

Matot, mano nuomonė apie šią vakciną remiasi objektyviais duomenimis. Tik tiek. O kuo remiasi jūsų nepasitikėjimas ir prielaidos, taip ir neišdėstėte. Gal už tokią nepasitikėjimo politiką būtent jums mokami pinigai?

Jei jus skaitote objektyvius duomenys kaip mano postus.... Tai tada aiski jusu nuomones verte. Nes perskaitote tai ka pati norite, o ne kas parasyta is tikro.
Beprasmis reikalas su jumis diskutuoti....
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 21:12)
Ar už diskusijas SM forume mokami pinigai? bigsmile.gif  Supranti tai, nes  matyt,pati gauni tokį atlygį?

Matote kai žmogus nuo ryto iki vėlumos pasaloje sėdi kada kas pakomentuos ir nesvarbu tai 5val.ryto,ar vidurys nakties.Ir kai tik kas parašo vyksta puolimas,bet ir tai dar ne viskas,jei nesulaukia grobio pradeda viena komentuoti ir laukia,kol kas užkibs.Na mintis peršasi,kad dirbate,o kaip kitaip.
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2016 03 05, 21:20)
Jei jus skaitote objektyvius duomenys kaip mano postus.... Tai tada aiski  jusu nuomones verte. Nes perskaitote tai ka pati norite, o ne kas parasyta is tikro.
Beprasmis reikalas su jumis diskutuoti....

Jūs pernelyg gerai galvojate apie savo postus. 4u.gif
Remiuosi, moksline informacija ir tyrimais. O jūs keletos puslapių atsiversti taip ir nesugebėjote? bigsmile.gif
Jei bandote diskutuoti be objektyvių duomenų - reikalas tikrai beprasmis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikauzas @ 2016 03 05, 21:22)
Matote kai žmogus nuo ryto iki vėlumos pasaloje sėdi kada kas pakomentuos ir nesvarbu tai 5val.ryto,ar vidurys nakties.Ir kai tik kas parašo vyksta puolimas,bet ir tai dar ne viskas,jei nesulaukia grobio pradeda viena komentuoti ir laukia,kol kas užkibs.Na mintis peršasi,kad dirbate,o kaip kitaip.

Sakyčiau, patologinės mintys tau peršasi. Padaryk paslaugą - "neužkibk" ant mano postų. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 05 kovo 2016 - 21:29
QUOTE(kackac @ 2016 03 05, 21:28)

Sakyčiau, patologinės mintys tau peršasi. Padaryk paslaugą - "neužkibk" ant mano postų. 4u.gif

O kas vyksta susierzinate?
Atsakyti