Centriniu būdu užregistravus vaistas gali būti platinamas visoje Es be atskirų formalumų šalyse narėse. Nežinie kodėl nėra LR vaistų registre - gali būti kad ten įrašomi tik nacionaliniu būdu registruojami vaistai. Žodžiu, Bexsero visiškai legaliai gali būti skiepijama Lietuvoje. Tik žinoma susimokant visą jos kainą. Tikimės, kad kol kas - ateity galbūt bus kažkiek kompensuojama.
kaina 470 Lt ir reikalingi 2 skiepai. Tai suma gaunasi nemaza. Mes prisirase prie sitos poliklinikos, tai kai buvome skiepytis nuo encifalito, pasiklausinejau, ar populiarus sitas skiepas... sake labia populiarus (uzmeciau aki ir I nemaza sarasa).... Tai va irgi itemptai mastau skiepytis ar ne... mane gasdina labiau ne kaina o vakcinos "naujumas"....
Keista, kad tas skipeas nuo vasario Lietuvoje, o Usonis per TV sako kad jokio skiepo nuo sitos ligos nera...
Keista, kad tas skipeas nuo vasario Lietuvoje, o Usonis per TV sako kad jokio skiepo nuo sitos ligos nera...
Paskiepijom abu vaikus.
Domiuosi sia vakcina, pasirodo, UK ja atmete. Priezastis, kad nepakanka irodymu del efektyvumo, apsaugos trukmes ir bakteriju perdavimo stabdymo.
Kazkaip nekyla ranka skiepyt, jei net tokiame lygyje yra abejones.
QUOTE(Taja @ 2015 03 11, 22:29)
Domiuosi sia vakcina, pasirodo, UK ja atmete. Priezastis, kad nepakanka irodymu del efektyvumo, apsaugos trukmes ir bakteriju perdavimo stabdymo.
Man ir idomu .Gal galima kokia nuoroda i tai del UK?
QUOTE(*milka* @ 2015 03 12, 01:12)
Man ir idomu .Gal galima kokia nuoroda i tai del UK?
sprendimas pakeistas, idedu nuoroda, dokumentas didelis bet panasu, kad uk skiepys pradedant nuo 2 men. amziaus... kazkur buvau radus, kad bus itrauktas i privalomu sarasa uk nuo rugsejo, vyresni nebus skiepyjami, tik leliukai: https://www.gov.uk/g...ition-statement
as planuoju skiepyt abu, kai musu gydytoja gris is atostogu
QUOTE(gaudyk @ 2014 03 21, 19:45)
Na, kiek as zinau tai jei preparatas yra registruotas ES tai Lietuvoje jam nereikia atskiro galiojimo.
Stai, netgi radau kad Lietuvoje vakcina yra
Bexsero Lietuvoje
Tik nezinia kiek kainuoja
Stai, netgi radau kad Lietuvoje vakcina yra
Bexsero Lietuvoje
Tik nezinia kiek kainuoja
Endemike 399 Lt 1 doze.
Gasdina tas vakcinos naujumas..Zinok ar ji gera, ar ne..
Mane irgi domina atsiliepimai, nuomones.
Negaliu apsispresti ar skiepyti dukra, ar neskiepyti.
Negaliu apsispresti ar skiepyti dukra, ar neskiepyti.
mes pasiskiepijom rugpjucio gale, dar antras kartas laukia
Sveiki. Norėčiau daugiau atsiliepimų kas skiepijot vaikus šia vakcina....