Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

sveikos, kas galit rekomentuoti smukininka Vilniuje? labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 03 11, 19:01)
Maniskis nei uz ka nenori Mendelsono marso pabaigoj. O man visai smagu butu, tik nezinau, ar ji perkalbesiu. Vestuves netradicines, bet sito tradicinio dalyko tai noreciau...

bet mendelsona galima irgi pakeisti bigsmile.gif labai grazus svedu karaliu marsas ar kazkas panasaus) ir skamba isdidziau nei mendelsonas mirksiukas.gif
cia tik seip toks mazytis pastebejimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man reikia smuikininkes/-o Kaune, tiksliau Kauno rajone. Gal kas galit padet? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasidalinkit kokia muzika skambejo per jusu vestuves. ta prasme, as planuoju, kad pas mane bus smuikas, tai, kai mausimes ziedus, tai skambes Ave Maria, bet kas turi skambeti, kai tevas ves prie altoriaus ir jau iseinant is baznycios, kada Mendelsono marsas grojamas, pradzioje regis?
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 01, 18:57)
Pasidalinkit kokia muzika skambejo per jusu vestuves. ta prasme, as planuoju, kad pas mane bus smuikas, tai, kai mausimes ziedus, tai skambes Ave Maria, bet kas turi skambeti, kai tevas ves prie altoriaus ir jau iseinant is baznycios, kada Mendelsono marsas grojamas, pradzioje regis?

per musu vestuves baznycioje grojo vargonais ir 2 smuikais, bet pagal musu pageidavima grojo tik Ave Maria, kita buvo pagal standarta, musu ceremonija buvo su misiom, tai ir grojo, tai ka iprastai groja. Mendelsona grojo iseinant is baznycios. Aj, Ave Maria grojo tik smuikais, be vargonu, tai kazkas tokio, labai super nerealiai grazu, net as girdejau smile.gif nors ir kaip jaudinausi...
Atsakyti
Pas mus bus smuikas ceremonijos metu rolleyes.gif
Ko ko o vargonu per vestuves tikrai nenoriu - bent jau man jie siurpa kelia, kazkaip sirdis net makaluojasi, kai vargonus girdziu... doh.gif
O smuikas tai duoda lengvuma, pakyleta nuotaika ceremonijos metu wub.gif Tik vat kuriniu kuriuos kada turi groti, tai neissirinkau dar. Gavome sarasely kuriniu, bet jie man nieko nesako, aisku isskyrus Ave marija ir Mendelsono marsa g.gif
Va Jezau, baisu i liniuole savo po savaitgalio ziureti - kiek mazai liko blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazute@ @ 2007 07 01, 19:57)

Ave maria giedama po ziedu sumainymo. Per pati ziedu apsikeitima galima nebent labai tylu fonini varianta groti. Bet dazniausiai jaunavedziams tokiu svarbiu momentu nori girdeti priesaika ir ziedu pasikeitimo tekstus, o ne muzika. Mendelsono marsa galima groti iseinant is baznycios, bet galima ir ieinant. Kaip jaunieji pageidauja
Papildyta:
QUOTE(opalė @ 2007 07 02, 09:19)
Pas mus bus smuikas ceremonijos metu rolleyes.gif
Ko ko o vargonu per vestuves tikrai nenoriu - bent jau man jie siurpa kelia, kazkaip sirdis net makaluojasi, kai vargonus girdziu... doh.gif
O smuikas tai duoda lengvuma, pakyleta nuotaika ceremonijos metu wub.gif Tik vat kuriniu kuriuos kada turi groti, tai neissirinkau dar. Gavome sarasely kuriniu, bet jie man nieko nesako, aisku isskyrus Ave marija ir Mendelsono marsa g.gif
Va Jezau, baisu i liniuole savo po savaitgalio ziureti - kiek mazai liko blink.gif  lotuliukas.gif

Sutinku, kad smuikas labai graziai, ilgesingai skamba. Taciau vargonai turi nuostabiai graziu, svelniu ir tyliu registru ir gali ne tik siurpa kelti, bet ir sukurti labai jaukia atmosfera.
Galeciau pagelbeti issirinkti kurinius, jeigu parasytum pavadinimus ir autorius.
Linkiu sekmes ruosiantis ir jaudintis pradeti tik savo vestuviu ryta!!!
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2007 07 03, 11:43)
Sutinku, kad smuikas labai graziai, ilgesingai skamba. Taciau vargonai  turi nuostabiai  graziu, svelniu ir tyliu registru ir gali ne tik siurpa kelti, bet ir sukurti labai jaukia atmosfera.
Galeciau pagelbeti issirinkti kurinius, jeigu parasytum pavadinimus ir  autorius.
Linkiu sekmes ruosiantis ir  jaudintis pradeti tik savo vestuviu ryta!!!

Taip, instrumentas, kad ir smuikas ar vargonai, groja pagl tai, kieno rankose atsiduria!!
Issiunciau dainu ir autoriu saraseli tau i AZ, lauksiu atsakymo, labai aciu! aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 07 04, 10:57)
Taip, instrumentas, kad ir smuikas ar vargonai, groja pagl tai, kieno rankose atsiduria!!
Issiunciau dainu ir autoriu saraseli tau i AZ, lauksiu atsakymo, labai aciu! aciuks.gif

Atsakiau i az. Sekmes klaidziojant muzikos labirintuose!
Atsakyti
o mums niekas neleido rinkitis verysad.gif buvo tik mendelsonas, o paskui dar kažkokia muzikytė, kurios aš net neprisimenu dabar doh.gif
Atsakyti
Del repertuaro ir paciu muzikantu problemu neturiu, bet gal kas galetu pasakyti, kada baznycioje gali skambeti muzika, o kada reikia patyleti? Aisku, duodant izadus, o pries tai, ar po to? nelabai dar zinau visa ceremonijos eiga. Pagelbekit prasau. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes susidurem su sia problema, nes baznytelej, kurioj tuoksimes vargonai negroja ir net jokio choro nera apart vietiniu bobuciu,kurios pasak kunigo, ner garantiju, kad susirinks biggrin.gif . Svarstau kaip cia kokia smuikininke ar pora kokiu balsingu zmoniu susirast ir nusisamdyt. Gal kas galetumet patart ? ax.gif Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti