Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(MarryMe @ 2007 03 06, 19:31)
o as siulau paklausyt gospel choro visu sventuju baznycioje vilniuje, irgi super dainuoja. Berods sestadienio vakarais misiu metu g.gif  na laikas tai nekoks eiti i baznycia, bet visgi smile.gif girdejau, kad su vadove galima susitarti del muzikos ceremonijai baznycioje. Manau, tikrai nebutina visa chora samdyti, gali taip pat efektyviai ir vienas zmogus padainuoti, priklauso nuo  vokalo g.gif  na man asmeniskai gospel patinka, tai per vestuves mieliau rinkciausi toki varianta....na bet kiekvienas turim savo nuomone, ir aciu dievui  smile.gif

na, lietuvaites, o kur gi musu tradicijos? Keista, kad TOKIA diena yra noras susisieti su afroamerikieciais (ir dar nelabai vykusia kopija)
Atsakyti
QUOTE(MarryMe @ 2007 02 28, 18:54)
O man asmeniskai graziau, kai baznycioj viskas su muzika.. 4u.gif

O pas mus bus vargonai ir smuikas, tuokiamės Kernavės bažnyčioj, tai vienuolės parekomendavo - užsisakėm (kaina 150lt), bet nei karto negirdėję smile.gif
Bet manau, kad viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 03 07, 09:50)
O pas mus bus vargonai ir smuikas, tuokiamės Kernavės bažnyčioj, tai vienuolės parekomendavo - užsisakėm (kaina 150lt), bet nei karto negirdėję smile.gif
Bet manau, kad viskas bus  thumbup.gif

labai nedidele kaina. jeigu gerai groja, tai liuks variantas
Atsakyti
keista, kad kai kas peikia atlikejus net negirdejes ju.... g.gif per mano drauges vestuves giedojo ir buvo super, tai tikrai negaliu ne puses blogo zodzio pasakyt. Ir be to nebrangiai buvo. Berods 100lt is viso dave. O per manasias buvo klavisiniai ir dainininke, tai irgi 100lt mokejom. Ir muzikantai buvo profai. Tad 150lt Kernavej gan daugokai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2007 03 07, 12:08)
labai nedidele kaina. jeigu gerai groja, tai liuks variantas

na suzinosim tik per pacias vestuves smile.gif
Vienuoles sake, kad labai graziai groja, as jomis tikiu....
O be to tadien manau man viskas bus grazu, nes skraidysiu kaip ant sparnu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doktorka @ 2007 03 02, 21:44)
O mes Jonų bažnyčios atsisakėm, nes mums kažkaip kunigas pasirodė nekoks...užtat i Bernardinus ceremonijai pasikvietėm porą merginų iš nuostabaus Šv.Jonų Gospelo choro  thumbup.gif  Siūlau sekmadieniais 13.00 nueti pasiklausyti, kaip jie dainuoja...aš likau sužavėta  4u.gif

Mes irgi Bernardinuose tuoksimes:) O kada tavosios vestuves ir kas tuoks? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 03 07, 16:45)
Mes irgi Bernardinuose tuoksimes:) O kada tavosios vestuves ir kas tuoks? smile.gif

Bernardinuose tuokia tas kunigas, kuris tuo metu buna neisvykes ir gali sutuokti. Nebent jeigu konkreciai nori pas kuri nors, tai reikia su juo ir tartis. Ir tai ne visada buna (taip budavo su br. Astijum, nes jis labai populiarus). Po to buna nemazai nusivylimo. Is tiesu, Bernardinu visi kunigai laaaabai puikūs.
Atsakyti
QUOTE(MarryMe @ 2007 03 07, 13:53)
keista, kad kai kas peikia atlikejus net negirdejes ju.... g.gif  per mano drauges vestuves giedojo ir buvo super, tai tikrai negaliu ne puses blogo zodzio pasakyt. Ir be to nebrangiai buvo. Berods 100lt is viso dave. O per manasias buvo klavisiniai ir dainininke, tai irgi 100lt mokejom. Ir muzikantai buvo profai. Tad 150lt Kernavej gan daugokai atrodo g.gif

na, mergytes, pagalvokim logiskai. Juk is tiesu nei vienas geras, populiarus vokalistas nesutiks eiti dainuoti vestuvese uz 100 litu. O dar jiems reikia akomponiatoriaus, nes vokalistai sau neakompanuoja. Be to, reikia sugaisti puse dienos, vaziuoti i uzmiesti. Taigi, manau, kad kaina visada siek tiek atspindi kokybe. Zinoma, kartais galima pagroti ir uz dyka, jei matai, kad tam zmogui is tiesu reika maldos, o ne siaip grazaus fono.
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2007 03 08, 11:44)
na, mergytes, pagalvokim logiskai. Juk is tiesu nei vienas geras, populiarus vokalistas nesutiks eiti dainuoti vestuvese uz 100 litu.  O dar jiems reikia akomponiatoriaus, nes vokalistai sau neakompanuoja. Be to, reikia sugaisti puse dienos, vaziuoti  i uzmiesti. Taigi, manau, kad kaina visada siek tiek atspindi kokybe. Zinoma, kartais galima pagroti ir uz dyka, jei matai, kad tam zmogui is tiesu reika maldos, o ne siaip grazaus fono.

drauge, kuri tuokesi - pati profesionali muzike, tad sunku isivaizduoti, jog butu samdziusi kazka abejotino.... g.gif ir ceremonija vyko mieste...tiesiog, viskas priklauso nuo susitarimo. Manau, kokybes ir kainos klausimas kartais nesutampa. Idomu, kokius honorarus uz koncerta gauna profesionalus muzikai Lietuvoje uz savo pasirodyma ir kokius pvz. uz vakara vestuviu muzikantai (alla Zentai) ir pop "zvaigzdes" (alla Yva)...na , ne esme. Norejau tik pagelbeti panelems, o gavosi, kad kazka persu... smile.gif
Atsakyti
o pas mus baznycioj turbut dainuos mano mamos drauge. ji siaip dainouoja gyvenime, o kaip baznycioj uzgiedoja, tai net negaliu apsakyti , kaip graziai thumbup.gif per mano brolio vestuves ji giedojo tai visi liko apake, sukuria tokia jaudinancia ir nuosirdzia atmosfera wub.gif fantastika, sakyciau baznycioj reikia ne vien tik muzikantu, bet ir daininku kurie atliktu kokia ave marija ar pan. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmule @ 2007 03 07, 15:45)

Mes geguzes 26 ax.gif O tuoks sake tas kunigas, kuris bus, arba, galim susitarti su kuo norime pries pora savaiciu....galvojam apie broli Aruna g.gif
Atsakyti
Maniskis nei uz ka nenori Mendelsono marso pabaigoj. O man visai smagu butu, tik nezinau, ar ji perkalbesiu. Vestuves netradicines, bet sito tradicinio dalyko tai noreciau...
Atsakyti