QUOTE(MarryMe @ 2007 02 26, 21:43)
žiūriu, vargonai populiarūs mano draugė išteka gegužę, tai irgi gros vargonais ir lygtai kažkas giedos
Na tai kad baznycioj vargonai visada buvo populiarus
QUOTE(Joa @ 2007 02 26, 23:19)
Na tai kad baznycioj vargonai visada buvo populiarus
Nu,bet cia gryna tiesa...Kam kazka samdyti ir moketi pora simtuku,kad gali tais vargonais pagroti Man nieko nepakeis kelios minutes smuiko ar vargonu.As manau,kad isvis tos muzikos negirdesiu,ns ne ten mintys bus
O kaip manote, pries kiek laiko reikia baznycioje tartis del cereminijos cenarijaus,
muzikos? Mano vestuves vyks Vilniaus Sv Jonu baznycioje. Gal jau kas tuoketes joje? Kokie atsiliepimai?
muzikos? Mano vestuves vyks Vilniaus Sv Jonu baznycioje. Gal jau kas tuoketes joje? Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Aterol @ 2007 03 01, 12:30)
O kaip manote, pries kiek laiko reikia baznycioje tartis del cereminijos cenarijaus,
Kaip nesite visus tuos lapus,del paskaitu isklausymu ir t.t...Tai turite paklausti ar baznycioje yra vargonininkas,ar jis gros,nes buna,kad jie atostogauja ar vel kas nutinka.jis pasakys jums viska(kunigas)...O vargonininkui eina atskiras mokestis uz darba + kokia 60lt Arba,jei jo nenorite,tai turite paklausti ar yra galimybe savo muzika leisti.Pvz;smuikas ar dar kas...
O mes Jonų bažnyčios atsisakėm, nes mums kažkaip kunigas pasirodė nekoks...užtat i Bernardinus ceremonijai pasikvietėm porą merginų iš nuostabaus Šv.Jonų Gospelo choro Siūlau sekmadieniais 13.00 nueti pasiklausyti, kaip jie dainuoja...aš likau sužavėta
QUOTE(doktorka @ 2007 03 02, 20:44)
O mes Jonų bažnyčios atsisakėm, nes mums kažkaip kunigas pasirodė nekoks...užtat i Bernardinus ceremonijai pasikvietėm porą merginų iš nuostabaus Šv.Jonų Gospelo choro Siūlau sekmadieniais 13.00 nueti pasiklausyti, kaip jie dainuoja...aš likau sužavėta
o tai ka, dvi merginos padainuos kaip choras? Geriau jau chora samdytis, tai nors efektas gospelo butu.
Yra giesmiu, kur jos tik vienos atlieka...ir skamba labai graziai Aisku, butu galima ir visa chora, bet Bernardinu koplytelej ir taip vietos nedaug....
na mes tuoksimes Vytauto baznycioj Kaune tai kiek zinau ten groja vargonai ir kartu gieda kai buvau vienose drauges vestuvese tai labai grazu tas muzikinis fonas - net priesaikos davimo metu gieda kazkokia giesme pritariant vargonams ir tapriesaika tanpa labai intymi girdi tik savo istrinktaji ir atvirksciai na man tas patiko na bet reikes del visu smilkmenu pasitarti su kunigu kai nunesim pamokeliu isklausymo kursu lapeli
o as siulau paklausyt gospel choro visu sventuju baznycioje vilniuje, irgi super dainuoja. Berods sestadienio vakarais misiu metu na laikas tai nekoks eiti i baznycia, bet visgi girdejau, kad su vadove galima susitarti del muzikos ceremonijai baznycioje. Manau, tikrai nebutina visa chora samdyti, gali taip pat efektyviai ir vienas zmogus padainuoti, priklauso nuo vokalo na man asmeniskai gospel patinka, tai per vestuves mieliau rinkciausi toki varianta....na bet kiekvienas turim savo nuomone, ir aciu dievui