Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(Apuokas @ 2007 01 16, 14:11)
Gal kas Kaune rekomenduotumėt saksafonistą?  ax.gif

Zinau fantastishka saksofonista Kaune, maciau ir Pele rase, kad per jos vestuves grojo. Tikrai ji labai rekomenduoju pagros viska kaip norit ir pats labai draugishkas zmogutis Serzas
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2007 02 06, 14:06)
Zinau fantastishka saksofonista Kaune, maciau ir Pele rase, kad per jos vestuves grojo. Tikrai ji labai rekomenduoju pagros viska kaip norit ir pats labai draugishkas zmogutis Serzas

Jeigu gali ir man parašyk į až jo tel. Ačiuks smile.gif
Atsakyti
O man Vilniuje saksofonisto reikia, gal zinot ka ax.gif
Atsakyti
Saksofonistas Kaune Serzas - 861183137
Siaip jei reikia jis be problemu ir i Vilniu atvaziuoja ir siaip uz kelione max 50 Lt gali padideti honoraras o be to jis tikrai profesionalus ir kainos neuzsiplesia.
Taigi rekomenduoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2007 02 07, 14:56)
Siaip jei reikia jis be problemu ir i Vilniu atvaziuoja ir siaip uz kelione max 50 Lt gali padideti honoraras o be to jis tikrai profesionalus ir kainos neuzsiplesia.
Taigi rekomenduoju ax.gif

aciuks.gif dekui!
Atsakyti
Mano vestuvese ceremonijos metu grojo Smuikinininkas su Smuiku - tas tikrasis klasikinis smuikas... tai buvo nuostabu.... O kaip baznycioje skambejo.... !
Atsakyti
Noreti nedraudziama,tik nevisada norai issipido biggrin.gif Noretume kokios Ave Marijos,bet nera toje baznycioje moters su graziu balsu...Manau netures itakos muzika musu nuotaikoms.Jei gros paprasti vargonai,verkti tikrai nepradesim biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kodėl kai kurių žmonių duomenys paliekami su visais telefonais ir kainomis, o kitų kontaktus moderatorė savavališkai ištrina kaip "Komercinius skelbimus"? gėda
Atsakyti

i 
Iš forumo taisyklių:

2. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:

....

8. Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše).
Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt

.....

10. Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 22 vasario 2007 - 13:32
[quote=kadaryti,2007 02 07, 16:56]

o kazin kiek jis paprasytu uz pagrojima mums iseinant is baznycios ir kol mus visi sveikins ir sampanu vaisinsimes? arba gal paprasciau paklausiu , kiek jis imtu uz valanda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurga_: 24 vasario 2007 - 21:48
Čia žinoma kiekvieno asmeninio skonio reikalas:) man asmeniškai saksofonas gražu kavinėje, bigbende,ar grojant džiazo standartus, bet bažnyčioj kažkaip vulgaroka..smile.gif čia labiau tinka senoviniai instrumentai. Na bent jau mano nuomone:) mirksiukas.gif mano draugės vestuvių ceremonijoj grojo vargonais, giedojo choras...gražu wub.gif kažkaip visi pakylėti ir sujaudinti išėjo į dienos šviesą 4u.gif kiek pamenu, vargonam dėjosi pamergės ir kainavo 100lt g.gif gal ne tiek ir daug kaip vilniuj...
Atsakyti
Pas mus bus vargonai ir tikriausiai smuikas
Atsakyti