Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(Ausrytia @ 2007 01 09, 14:21)
mums nereikes vargonu, nes turiu pazistama muzikante. ji groja smuiku ir gitara. ir ji dar nezino, ko as is jos noriu  biggrin.gif na, bet tikiuos sutiks. ieinant ir iseinant is baznycios noreciau, kad grieztu smuikas, o vietoj to, kai kunigas skaito Himna meilei, ji grotu gitara ir ta Himna meile pati giedotu, nes su tais zodziais turi parasiusi giesme, ir as ja girdejau, tai skamba jegiskai  thumbup.gif

nemanau, Ausrytia, kad kunigas sutiks, giedoti himna meilei, nes tai yra skaitinys. Na, bet pabandyk paklausti. Jeigu tau ta giesme labai grazi, gali sutarti, kad ja kitu metu giedotu.
Linkiu graziu vestuviu
Atsakyti
mums grojo fleita, vargonas ir smuikas. Be galo grazu...per ave marija vos neapsiblioviau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 01 10, 12:40)
mums grojo fleita, vargonas ir smuikas. Be galo grazu...per ave marija vos neapsiblioviau  blush2.gif  blush2.gif

O kokioje baznycioje tuokeisi? Kas giedojo ave maria?
As manau, kad ivairios instrumentu kombinacijos tinka. Svarbu, kad butu geri ir susigroje muzikantai.
Man, asmeniskai, labai grazu vargonai, vokalas ir smuikas(todel pati daznai groju tokia sudetimi) Kartais, kai reikia daugiau garso ir iskilmingumo dar ir klarneta pridedam.
Kas gali sau leisti, nuostabiai skamba styginiu kvartetas.
Atsakyti
Sveikos, as norejau paklausti jau susituokusiu, kazkaip neradau "ant greicio", tai gal kas gali pasakyti, kiek laiko trunka ceremonija santuoku rumuose t.y. rotusej ir kiek laiko truktu baznycioj? Man reikia ta laiko tarpuka suderint su siurprizu, kuri rengiu jauniesiems... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2007 01 10, 14:24)
O kokioje baznycioje tuokeisi? Kas giedojo ave maria?
As manau, kad ivairios instrumentu kombinacijos tinka. Svarbu, kad butu geri ir susigroje muzikantai.
Man, asmeniskai, labai grazu vargonai, vokalas ir smuikas(todel pati daznai groju tokia sudetimi) Kartais, kai reikia daugiau garso ir iskilmingumo dar ir klarneta pridedam.
Kas gali sau leisti, nuostabiai skamba styginiu kvartetas.

mes Ventspilio pilyje tuokemes, tai ten kaip privalomas atributas muzika, tik gali pasirinkti kokio instrumentu komplekto nori thumbup.gif
Papildyta:
[quote=tvigra,2007 01 13, 14:04]
Sveikos, as norejau paklausti jau susituokusiu, kazkaip neradau "ant greicio", tai gal kas gali pasakyti, kiek laiko trunka ceremonija santuoku rumuose t.y. rotusej ir kiek laiko truktu baznycioj? Man reikia ta laiko tarpuka suderint su siurprizu, kuri rengiu jauniesiems... 4u.gif
[/quote

baznycioje, ati priklauso nuo kunigelio, jei dar ir pazystamas, tai daugiau is dusios pakalba, kaip beje ir CMB. Paparstai visur apie pusvalandi.
Atsakyti
Gal kas Kaune rekomenduotumėt saksafonistą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 16, 13:11)
Gal kas Kaune rekomenduotumėt saksafonistą?  ax.gif

Neseniai buvau vienam baliuje Medziotoju uzeigoj, tai labai graziai saksafonistas grojo.
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 01 16, 17:34)
Neseniai buvau vienam baliuje Medziotoju uzeigoj, tai labai graziai saksafonistas grojo.

Aha o kas jis toks? ax.gif
Atsakyti
sveikutes,
man ir reiketu saksafonisto kontaktu blush2.gif
jei kuri zinot parasykit i az. aciu:)
Atsakyti
QUOTE(vilmuxa19 @ 2007 01 28, 16:45)
sveikutes,
man ir reiketu saksafonisto kontaktu  blush2.gif
jei kuri zinot parasykit i az. aciu:)

Niekas nežino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 01 28, 19:44)
Niekas nežino  unsure.gif

mergaites, paziurekit ankstesnius sios temos puslapiukus ir paprasykit vienos forumietes, kuri per savo ceremonija turejo saksafonista..
Atsakyti
QUOTE(ingaile @ 2007 02 04, 13:37)
mergaites, paziurekit ankstesnius sios temos puslapiukus ir paprasykit vienos forumietes, kuri per savo ceremonija turejo saksafonista..

Ačiū, lekiu ax.gif
Atsakyti