Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(Jolita optimiste @ 2010 06 21, 14:59)
Del gyvos muzikos tiek civilines, tiek baznytines santuokos ceremonijos muzikos pakonsultuoja ir parenka "Muzikos namai". Pas juos profesionalai is Lietuvos muzikos  elito, tad kai nori kokybiskos muzikos ir nenori gaisti laiko "einant" per skelbimus, tai ir geriausia i juos kreiptis
.

man tik idomu, kas tai yra Lietuvos muzikos elitas? ir siaip ju tinklalapyje jokios info isvis neradau, nei apie vestuves, nei apie muzikantus... g.gif
Atsakyti
Gal ne tą puslapį buvote radusi. Gal ne visai teisingai pasakyta "elitas", numanau, jog norėjo parašyti jog ten muzikai profesionalai, gyvas atlikimas, o ne kaimo bernaičiai su jonika biggrin.gif
Puslapis nelabai informatyvus, bet iš nuotraukų matos "elitas".
http://www.muzikosna...o...1&Itemid=26
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2010 07 02, 16:28)
Gal ne tą puslapį buvote radusi. Gal ne visai teisingai pasakyta "elitas", numanau, jog norėjo parašyti jog ten muzikai profesionalai, gyvas atlikimas, o ne kaimo bernaičiai su jonika  biggrin.gif
Puslapis nelabai informatyvus, bet iš nuotraukų matos "elitas".
http://www.muzikosna...o...1&Itemid=26

na as pati asmeniskai su jais bandziau derinti, del fono baznycioje ceremonijos metu. Pasiteiravau, koki sastata jie pasiulytu ir t.t. tikrai matosi, kad zmones zino ka daro. Pasiulymu gavau ivairiausiu ir viskas labai informatyvu. Tiesa, siek tiek reiktu jiems pamoketi, nes vieno atlikejo kaina yra 190/val. taciau uz profesionalu darba manau, verta tiek moketi! thumbup.gif
Atsakyti
Galkas zinote siauliuose kas groja fleita arba smuiku, ceremonija butu Kurtuvenu baznycioj ?Grazu kad kazkas fonapalaikytu per ceremonija, ir kol sveikins draugai.
Atsakyti
Aš tiesą sakant nelabai ir girdėjau tą muziką, tik žinau, kad nebuvo nė vieno iš dviejų maršų biggrin.gif.
Atsakyti
as tai noreciau smukininkes(-o) Kaune..gal turite pasiulymu? smile.gif ax.gif
Atsakyti
As tai nesuku galvos del tokiu dalyku, vistiek per susijaudinima negirdesiu nieko aplinkui lotuliukas.gif ka baznycioj pagros,tas ir tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 26, 13:33)
As tai nesuku galvos del tokiu dalyku, vistiek per susijaudinima negirdesiu nieko aplinkui lotuliukas.gif  ka baznycioj pagros,tas ir tiks smile.gif

o kodel taip 100% garantuoji kad busi susijaudinus ir nieko negirdesi? g.gif na ir as taip galvojau, bet nuo pat ryto buvau tokia atsiputus, ir viskas taip dzin buvo... visiskai jokio jaudulio, atsimenu kiekviena kunigo zodi baznycioje, muzika,sveciu pasveikinimus, net eidama prie altoriaus papuosimus apziurejau lotuliukas.gif labai grazus buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 07 26, 13:39)
o kodel taip 100% garantuoji kad busi susijaudinus ir nieko negirdesi? g.gif  na ir as taip galvojau, bet nuo pat ryto buvau tokia atsiputus, ir viskas taip dzin buvo... visiskai jokio jaudulio, atsimenu kiekviena kunigo zodi baznycioje, muzika,sveciu pasveikinimus, net eidama prie altoriaus papuosimus apziurejau  lotuliukas.gif  labai grazus buvo mirksiukas.gif

as tai nelabai ka girdejau... zinau tik ,kad vargonininke grojo ir giedojo graziai - balsas superinis jos buvo thumbup.gif
nors kaip sakant, batsiuvys be batu, taip ir as muzikante, bet niekaip iki galo negalejau apsisprest del muzikos per ceremonija, tai nusprendziau paskutinem dienom. vargonininkes tos nepazinojau ir labiausiai bijojau, kad tik nebutu kokia bobute, traukianti pro sali, buciau negalejus susikaupt per ceremonija-profesine liga biggrin.gif bet isgirdus pirmus garsus nusiraminau ir net nepamenu ka ji grojo..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 07 26, 13:39)
o kodel taip 100% garantuoji kad busi susijaudinus ir nieko negirdesi? g.gif  na ir as taip galvojau, bet nuo pat ryto buvau tokia atsiputus, ir viskas taip dzin buvo... visiskai jokio jaudulio, atsimenu kiekviena kunigo zodi baznycioje, muzika,sveciu pasveikinimus, net eidama prie altoriaus papuosimus apziurejau  lotuliukas.gif  labai grazus buvo mirksiukas.gif

Cia as taip vaizdziai tiesiog issireiskiau, aisku girdesiu as viska, bet man nera labai svarbu kas ten ka gros, as eisiu ten sumainyti ziedus su savo mylimu zmogumi ir svarbiausia man bus jo priesaika, o ne muzika. O kad galeciau but atsiputus ta diena as nemanau, nes esu gana jautri ir tikrai jaudulio bus pakankamai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 07 26, 21:35)
Cia as taip vaizdziai tiesiog issireiskiau, aisku girdesiu as viska, bet man nera labai svarbu kas ten ka gros, as eisiu ten sumainyti ziedus su savo mylimu zmogumi ir svarbiausia man bus jo priesaika, o ne muzika. O kad galeciau but atsiputus ta diena as nemanau, nes esu gana jautri ir tikrai jaudulio bus pakankamai doh.gif

Man tai muzika irgi nėra labai svarbu, na juk vis vien bažnyčiose dažniausiai gražiai gieda/groja ar kažkaip. Jaučiu reikės nueiti paklausyti į išsirinktą bažnyčią per kokias vestuves, kaip ten kas atrodo. Manau, dabar šeštadienį užsukus ilgai laukti vestuvių nereikės:)
Atsakyti
QUOTE(linute_mergyte @ 2010 07 28, 12:56)
Man tai muzika irgi nėra labai svarbu, na juk vis vien bažnyčiose dažniausiai gražiai gieda/groja ar kažkaip. Jaučiu reikės nueiti paklausyti į išsirinktą bažnyčią per kokias vestuves, kaip ten kas atrodo. Manau, dabar šeštadienį užsukus ilgai laukti vestuvių nereikės:)

As tokios pat nuomones mirksiukas.gif tik nezinau ar eisiu as gaudyt tu vestuviu, man kazkaip ta musika dideles reiksmes neturi blush2.gif
Atsakyti