Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(agiute @ 2009 06 04, 16:34)
Mergaites, kaip galojat, fleita+smuikas, 300 lt, cia, kad baznycioj sugrotu?daugoka, ane?

KOKIAM ČIA MIESTE? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RENATAV @ 2009 06 04, 19:53)
KOKIAM ČIA MIESTE? ax.gif

cia jonavos rajonas, bandysiu deretis...ziuresiu, kaip bus...
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ką nors apie Bernardinų bažnyčios siūlomus choristus? Gal girdėjot kokių atsiliepimų? ax.gif
Atsakyti
Mane taip pat Bernardinai domina, kiek kainuoja vargonininkės "maršas"? smile.gif Kaip suprantu, su ja reikia tartis atskirai. Kažin, daug lupa už vieną melodiją? Nes realiai ir tereikia, kad sugrotų, kai paskelbia vyru ir žmona.
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2009 04 13, 22:17)
Sveikos. Gal kas zinote stygini kvarteta is Klaipedos? Gal galetumet parekomenduoti ir tuo paciu kontaktinius duomenis? Is anksto dekui! smile.gif

jei dar reikia, gal ir zinau, bet labai priklauso nuo datos:)
Atsakyti
Mūsų vestuvių ceremonijos metu griežė Gintarele22. Buvo labai gražu wub.gif
Diena buvo vėsoka ir drėgna, tad buvo sunku griežti, bet niekas to nepastebėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 01 27, 21:37)
Jei kas norit ceremonijos metu, prieš ar po pasiklausyt vokalinio ansambliuko, galiu pasidalint kontaktais. Rašykit AZ.

O kas nors gal žinote kur galima būtų Kaune rugsėjui rasti fleitininką?
Atsakyti
o man labai reiktu saksofono muzikos prie Sasnavos baznycios... blush2.gif gal kas nors ka nors galetu pasiulyti? buciau laaabai dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 06 05, 08:53)
Sveikos, gal žinote ką nors apie Bernardinų bažnyčios siūlomus choristus? Gal girdėjot kokių atsiliepimų? ax.gif

Bernardinuose argonininkes galite pasirinkti is keliu - klasikiniai vargonai, vargonai su smuiku, su vokalu, slovinimo giesmiu giedojimas. Paskambinkite ir viska paklauskiite, kas Jus domina, pacios suderinkite repertuara, jei zinote ko noreite, o jei ne - vargonininke patars.
Atsakyti
QUOTE(egleigna @ 2009 07 23, 23:21)
Bernardinuose argonininkes galite pasirinkti is keliu - klasikiniai vargonai, vargonai su smuiku, su vokalu, slovinimo giesmiu giedojimas. Paskambinkite ir viska paklauskiite, kas Jus domina, pacios suderinkite repertuara, jei zinote ko noreite, o jei ne - vargonininke patars.

Aš taip ir norėjau daryt, bet kunigas pasakė, kad vargonai sugedę.. doh.gif tiesa tai buvo birželio mėnesį, tai gal jau ir pataise.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pipe @ 2009 08 18, 18:42)
Aš taip ir norėjau daryt, bet kunigas pasakė, kad vargonai sugedę..  doh.gif  tiesa tai buvo birželio mėnesį, tai gal jau ir pataise.. g.gif

Musu santuokos ceremonija taip pat vyko Bernardinuose. Pasirinkome du smuikus. Tvyrojo begalo sakrali atmosfera. Todel kam patinka smuikas, tikrai rekomenduoju smile.gif
Smuikininkes Ernestos el pastas: ernestavng@yahoo.com
Atsakyti
Rekomenduojame saksofonista Dariju is Kauno. Jis grojo musu vestuvese. Labai saunus muzikantas, dekojame jam uz gera nuotaika! thumbup.gif Jei kam reikes, jo el. pastas toks: d.saxmusic@gmail.com
4u.gif
Atsakyti