Mergaites, o jei neuzsakineji jokios muzikos baznycioje, tai niekas ir negroja?
Nes as tai noreciau, kad grotu tradiciskai vargonai, bet net nesusimasciau, kad jei papildomai neuzsakinesiu, tai gali negroti.
QUOTE(Gretuliukas @ 2009 04 07, 15:47)
Nes as tai noreciau, kad grotu tradiciskai vargonai, bet net nesusimasciau, kad jei papildomai neuzsakinesiu, tai gali negroti.
O gal kunigo paklausk? Nemanau, kad net ir specialiai nepaprasius, bent vargonai negros ir ceremonija praeis tyloje
Sveiki,
Rasau baigiamaji darba, kurio tema yra "vestuviu organizavimo imoniu veikla". Man reikia atlkti tyrima, o tam kad tai padaryciau reikia apklausti nemazai zmoniu. Man kiekvieno Jusu nuomone yra svarbi, atsakykite prasau i kelis klausimus mano anketoje. http://www.apklausa.....php?form=17889
Su pagarba,
Diana
Rasau baigiamaji darba, kurio tema yra "vestuviu organizavimo imoniu veikla". Man reikia atlkti tyrima, o tam kad tai padaryciau reikia apklausti nemazai zmoniu. Man kiekvieno Jusu nuomone yra svarbi, atsakykite prasau i kelis klausimus mano anketoje. http://www.apklausa.....php?form=17889
Su pagarba,
Diana
Labai viskas nuo bažnyčios priklauso, pvz. mums iš karto pasakė, jeigu norėsim muzikos - vargonų ir smuiko - reikės mokėti 150lt. Muzika ne tik išeinant ir įeinant, bet ir po kiekvieno skaitinio ir pan. - viso bent 7 kūriniai
QUOTE(Gretuliukas @ 2009 04 07, 15:47)
Praeitą vasarą teko dalyvauti trejose vestuvių ceremonijose bažnyčiose ir nei vienoje iš jų nebuvo muzikos Tad būtinai reikėtų pasitarti su kunigėliu.
Sveikos. Gal kas zinote stygini kvarteta is Klaipedos? Gal galetumet parekomenduoti ir tuo paciu kontaktinius duomenis? Is anksto dekui!
Mergaitės, gal kas turite kontaktus žmogaus, kuris galėtų pagroti fleita ceremonijos metu ir po ceremonijos priimant sveikinimus. Būčiau laaabai dėkinga
Miestas - Vilnius
Miestas - Vilnius
Sveikos, gal kas internete aptikot kaip mendelsonas skamba vargonais? Noreciau paklausyt
Radau! http://www.youtube.c...h?v=EfsTXzAgp6c
Gal cia giedojimo visai ir netruksta ir taip grazu
Radau! http://www.youtube.c...h?v=EfsTXzAgp6c
Gal cia giedojimo visai ir netruksta ir taip grazu
QUOTE(Niema @ 2009 03 22, 01:58)
Sutinku su tavimi kad gal ir pasaulietiska kad per vestuves norima smuiko, fleitos ar smuiko o ne vargonu viskas but gerai ir su vargonu ir su kunigu ir su vargonininku JEIGU kas garantuotu kad per vestuves nebus nusigiedota ir dar baisiau kad nesusirinks ale chorisciu davatkeliu burelis patalkint kunigeliui ir vargoninkui pagiedot
Ir dar viena pastaba uz visus situos norus jaunieji uzsimoka ir kunigeliui ir vargoninkui Ziauru bet tokia teisybe
Ir dar viena pastaba uz visus situos norus jaunieji uzsimoka ir kunigeliui ir vargoninkui Ziauru bet tokia teisybe
nu jau nu jau, tos davatkėlės turi ką veikti ir be vestuvinių giedojimų, pirmiausiai jei nėra kas groja ir gieda, kunigas ir be vargonininko apsieina.ir tada vyksta jungtuvės tyloje.
QUOTE(vittie @ 2009 04 11, 16:51)
Labai viskas nuo bažnyčios priklauso, pvz. mums iš karto pasakė, jeigu norėsim muzikos - vargonų ir smuiko - reikės mokėti 150lt. Muzika ne tik išeinant ir įeinant, bet ir po kiekvieno skaitinio ir pan. - viso bent 7 kūriniai
bent jau septynių KŪRINIŲ nebūna. Būna tik įeinant prie altoriaus, po to nori nenori bet tenka jauniesiems išklausyti Himną į Šventąją Dvasią, kai kur po skaitinio giedamas iš Šv Rašto Psalmė ir dar prieš Evangeliją Alleliuja, (tai nėra KŪRINIAI)po to atliekamas būna kūrinukas kai jaunieji duoda priesaiką, ir po palaiminimo išeinant grojamas vestuvinis maršas arba jei kas pageidauja kitaip tada gieda arba instrumentalistas groja.
Paprastai vargonininkas laikosi nustatytos tiek bažnytinės tvarkos tiek ir klebono nurodymų. Tai protingiausiai yra atsiklausti ką galima daryti bažnyčioje pas kunigą, o jis savo ruožtu nukreipia pas vargonininką.O jei yra pastoviai dirbantis tos parapijos vargonininkas tai jis tvarką gerai žino, nes jis pavaldus klebonui ir savo tvarkos neįvedinėja.
QUOTE(Sonata_B @ 2009 04 13, 22:17)
Sveikos. Gal kas zinote stygini kvarteta is Klaipedos? Gal galetumet parekomenduoti ir tuo paciu kontaktinius duomenis? Is anksto dekui!
Ir man sis klausimas aktualus
Papildyta:
Merginos, gal kas tuoketes Klaipedos Marijos Taikos Karalienes baznycioje? Gal zinote ar ten graziai groja su vargonais? Kas per choras ten? Ar nenusigieda? O gal visai negroja vargonais? O gal reikia samdytis ka nors?
QUOTE(RENATAV @ 2009 06 01, 21:36)
Ir man sis klausimas aktualus
Papildyta:
Merginos, gal kas tuoketes Klaipedos Marijos Taikos Karalienes baznycioje? Gal zinote ar ten graziai groja su vargonais? Kas per choras ten? Ar nenusigieda? O gal visai negroja vargonais? O gal reikia samdytis ka nors?
Papildyta:
galim atvažiuoti iš vilniaus, bet brangiai išeitų
Mergaites, kaip galojat, fleita+smuikas, 300 lt, cia, kad baznycioj sugrotu?daugoka, ane?