Įkraunama...
Įkraunama...

Muzika ceremonijos metu

QUOTE(drugelis. @ 2008 12 14, 20:56)
Man vestuvese grojo labai graziai smuiku, dar ir numereli lig siol uzsilaikius... gal dar kokia proga pasitaikys... kam reikia - rasykit i az, duosiu numeriuka.

grazu ir smuikas, ir violoncele, ir saksofonas -
o melodija - manau - turi buti svarbi jauniesiems - bet ir tikti baznycioje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2008 10 08, 09:06)
Veikia ir labai grazi giesme...

yra gražesnių smile.gif draugų vestuvėse giedojo mergaičių ansamblis...tikrai turėjo žymiai gražesnių...žliumbėm visi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darjana83 @ 2008 10 08, 02:26)
Giesmė - Įsikurk manoj širdy , nereali  wub.gif  wub.gif  wub.gif  jei kas nores galesiu atsiusti blush2.gif

Sveika Darjana83, ar gali man atsiusti i pasta rasa.777@inbox.ru buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Jei kas norit ceremonijos metu, prieš ar po pasiklausyt vokalinio ansambliuko, galiu pasidalint kontaktais. Rašykit AZ.
Atsakyti
gal zinote kas galetu baznycioje fleita pagroti ?
vestuves vyks Vilniuje ax.gif
Atsakyti
Ech
na neislaikiau - paskaičus čia rašytas zinutes apie muziką bažnyyčioje- kaip jaunosios sprendžia ką lieps kunigui kalbėti ar ką vargoninkei giedoti- na verkti norisi- kam tada is vis i ta baznycia tuoktis einate- jei net i ją norite inešti visą pasaulietišųką vartojišmumo dvasią.. gal ne vietoj ar ne laiku aš čia šitaip- bet kažkaip labai užkliuvo man visi tie- liepsiu groti taip ir šitaip, samdysiu tą ar šitą
atleiskite jei ką ižeidžiau...
Atsakyti
QUOTE(Jany @ 2009 03 21, 23:30)
Ech
na neislaikiau - paskaičus čia rašytas zinutes apie muziką bažnyyčioje- kaip jaunosios sprendžia ką lieps kunigui kalbėti ar ką vargoninkei giedoti- na verkti norisi- kam tada is vis i ta baznycia tuoktis einate- jei net i ją norite inešti visą pasaulietišųką vartojišmumo dvasią.. gal ne vietoj ar ne laiku aš čia šitaip- bet kažkaip labai užkliuvo man visi tie- liepsiu groti taip ir šitaip, samdysiu tą ar šitą
atleiskite jei ką ižeidžiau...

Sutinku su tavimi kad gal ir pasaulietiska kad per vestuves norima smuiko, fleitos ar smuiko o ne vargonu smile.gif viskas but gerai ir su vargonu ir su kunigu ir su vargonininku JEIGU kas garantuotu kad per vestuves nebus nusigiedota ir dar baisiau kad nesusirinks ale chorisciu davatkeliu burelis patalkint kunigeliui ir vargoninkui pagiedot doh.gif doh.gif doh.gif
Ir dar viena pastaba uz visus situos norus jaunieji uzsimoka ir kunigeliui ir vargoninkui biggrin.gif Ziauru bet tokia teisybe tongue.gif
Atsakyti
na kad pinigus moka tai jau tikrai- juk ir vargonininkas (ir klebonas, nekalbu aiško apie klebonus- biznierius, kurie daro piniga iš teikiamų paslaugų, ačiū Dievui, dar turime ir "tikrus" kunigus, kuriems visi sakramentu teikimai yra tikrai šventas dalykas, ateinantis iš Dievo) yra žmogus ir jis iš šventu giesmiu ir maldų gyvas nebūna
bet iškyla klausimas- kažin ar tokie norų išsakymai ar reguliavimai leidžiami taip vadimam "zakse"? rodos kad ne... ten bobelka išsirenka kokias saldžiai graudinančias eiles, graudžiu balseliu jas atskaito- ir visi būna patenkinti, apsiašaravę. .. ir niekam tai neužkliūna.. na nesu įsitikinusi ar taip- niekad nebuvau "zaksinese" apeiguose biggrin.gif...
beje- esu iš kaimiškos parapijos, kur vargonininke gal kartasi ir "nusigieda", bet tikrai niekad jokių "stafkių" nenustato- padėkos ir už saldainių dėžutę ar nedidelę pinigų sumą.
echh- na ir isijaučiau.. atleiskite man.. bet kažkaip - na labai aktuali man šita tema pasirodė- reiktu nustoti vaidinti amerikiečius mums, ir grižti prie paprastesniu, kilnesnių dalykų, kad ir to, kad vestuves- tai ne rožinių burbulų šventė, bet toji diena, kai Dievo akivaizdoje pasižadi mylėti ir rūpintis kitu žmogum, o jei tie pažadai tik formalumas ir labiau svarbus dalykas yra tas, kad mano vestuvių apeigų metų skambėtu Wonderful Life- - tokiu atveju reiktu kreiptis į "zaksa"...
Atsakyti
Na as manau cia yra kiekvieno asmeninis reikalas ka jaunieji nori girdet savo DIENA, ir nematau nieko blogo. Nes TA DIENA jie yra patys svarbiausi o vargoninkai ir tradicijos lieka antram plane. Ir nematau jokios nuodemes jei po ceremonijos groja ne vargonai. wink.gif O zakse gali ir visa orkestra jei nori pasistatyt bet neisgelbes tai nuo naftalinu prasmirdusiu sienu ir saltos aplinkos. Nes tikroji priesaika yra pries Dieva ir jausmas sirdyje kitoks (na as taip isivaizduoju) wub.gif ir labai noriu kad smuikelis koks drieztu po ceremonijos ar mazu mergaiciu choras pagiedotu ir t.t. visos gi isijaucia kai galvoja apie savo diena.....
Atsakyti
sveikos mergaites,gal kas girdeje ar turit Meiles GIesme ax.gif lauksiu rasutelis@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kadaryti @ 2007 02 07, 15:56)
Saksofonistas Kaune Serzas - 861183137

kokia kaina? g.gif

QUOTE(egleigna @ 2007 07 09, 23:16)
Geriausia, kad muzikantai patys susitiktu su kunigu ir viska aptartu.

pasidalinkit informacija plačiau smile.gif

QUOTE(drugelis. @ 2008 12 14, 21:56)
Man vestuvese grojo labai graziai smuiku, dar ir numereli lig siol uzsilaikius...

Kauno apylinkėse?

QUOTE(Jany @ 2009 03 23, 07:50)
na kad pinigus moka tai jau tikrai- juk ir vargonininkas (ir klebonas, nekalbu aiško apie klebonus- biznierius, kurie daro piniga iš teikiamų paslaugų, ačiū Dievui, dar turime ir "tikrus" kunigus, kuriems visi sakramentu teikimai yra tikrai šventas dalykas, ateinantis iš Dievo) yra žmogus ir jis iš šventu giesmiu ir maldų gyvas nebūna

gal šventvagiškai nuskambės, bet... gal galite konkretizuoti?
Atsakyti
QUOTE(Niema @ 2009 03 26, 23:56)
ir labai noriu kad smuikelis koks drieztu po ceremonijos ar mazu mergaiciu choras pagiedotu ir t.t. visos gi isijaucia kai galvoja apie savo diena.....

Tai ar jau radot kas pagriežtu smuikeliu ar mergaičių chorelį. Aš maniau, kad yra daug norinčių tokio dalyko, bet sprendžiant iš šios temos-nelabai smile.gif
Atsakyti