Mes grojame per vestuves Kernavės bažnyčioje,taip pat šv.Jonų Vilniuje jei pageidauja,turim didelę patirtį,vasaros šeštadieniai visi užimti,mažiau užimtos darbo dienos,bet vadinasi žmonėms muzika ceremonijos metu yra svarbi ,gauname ir pageidavimų nemažai,žodžiu stimulas dirbti,naujus kūrinius mokintis
gal žinote kas galėtų pagroti Panevėžyje su smuiku, gitara arba saksafonu?
manau, šita tinka vestuvėms, ypač gražu jei tik pagrotų melodiją pianinu/smuiku/violančele/gitara
The Beatles- Here, there, and everywhere
pianinas
gitara
smuikas ir gitara
daug smuikų
ir t.t.
Man atrodo, kad gražiausia pianinu ir gitara O išvis, geriausiai būtų arfa
pianinas
gitara
smuikas ir gitara
daug smuikų
ir t.t.
Pakeliu temą. Kažkaip niekas nebediskutuoja apie muziką ceremonijos metu. Norėjau paklaust kur ieškot muzikantų, per pažįstamus,ar bažnyčioj teiraujatės?
QUOTE(Give2Get @ 2008 10 06, 13:54)
Pakeliu temą. Kažkaip niekas nebediskutuoja apie muziką ceremonijos metu. Norėjau paklaust kur ieškot muzikantų, per pažįstamus,ar bažnyčioj teiraujatės?
Mane irgi domina, kur teirautis muzikantu ceremonijai? O galbut galima susirasti savo?
Man graziausiai skambetu saksofonas
Perskaičiau temą ir pastebėjau, akd per ceremoniją pageidaujat tik Mendelsono ir Ave Maria giesmės. O ar nesinorėtų jums ko nors naujoviškesnio, turiu omenyje ko nors kito, ne Mendelsono?
Giesmė - Įsikurk manoj širdy , nereali jei kas nores galesiu atsiusti
http://www.nowupload.com/:ddX ikeliau cia , nzn ar veiks
Veikia ir labai grazi giesme...
QUOTE(-Tynka- @ 2008 09 19, 18:11)
manau, šita tinka vestuvėms, ypač gražu jei tik pagrotų melodiją pianinu/smuiku/violančele/gitara
pianinas
gitara
smuikas ir gitara
daug smuikų
ir t.t.
pianinas
gitara
smuikas ir gitara
daug smuikų
ir t.t.
Ši melodija nerealiai graži Gal dar kas galėtų parekomenduoti gražių melodijų, tinkančių vestuvėms? Norisi kažko miela širdžiai..
QUOTE(aleks@ndra @ 2008 10 04, 11:32)
Nelabai suprantu ar cia dabar tokia mada, bt man asmeniskai tragiski vstuviniai filmai, kuriuose daugiau nei puse filmo uzima kazkokia nevykusi vaidyba, nesusijusi su paciomis vestuvemis , na, kai jaunieji suvaidina savo "susipazinima", "velavima i savo vestuves", "mustynes" kazkokias, jaunikio "prisigerima" pries vestuves ir "bandyma atsiciuchinti" ...kalbu apie visu isgirtu fresco darbus... juokinga, jei nebutu graudu... na, bet matyt jei nebutu paklausos, nebutu ir pasiulos
as tai labai dziaugiausi,kad buvome pasisamde smuikininka baznycioje.As jo negirdejau (nes apskritais baznycioje maciau tik savo vyra ir tik kuniga su vyru girdejau) ,bet vestuviniame filme isgirdau ir visi zmones sake kad nuostabiai skambejo.nebuvo galimybes solistes pasisamdyti,bet manau,kad butu buves puikus derinys
Man vestuvese grojo labai graziai smuiku, dar ir numereli lig siol uzsilaikius... gal dar kokia proga pasitaikys... kam reikia - rasykit i az, duosiu numeriuka.