susiduriau su dilema, kokia rintis muzika ceremonijos metu. Siulo tipo visa komplekta vargonai+fleita+smuikas+dainininke.
Man kazkaip tie instrumentai biski nesiderina...o ir kokia daina ten ta dainininke dainuos...jei reiks pasirinti nzn ka ir rinkti..
nu negi jokiu minciu neturit
Mes tai smuika turesim. Tik dar melodija reiks susiderint. Nors ir tas pat Mendelssohn vestuviu marsas su smuiku graziai skamba. Arba Louis Armstrong "What a Wonderful World"
Arba John Lennon "Imagine"
QUOTE(hamid @ 2006 06 21, 16:21)
Mes tai smuika turesim. Tik dar melodija reiks susiderint. Nors ir tas pat Mendelssohn vestuviu marsas su smuiku graziai skamba. Arba Louis Armstrong "What a Wonderful World"
aciu.
Kazkaip labai mazai dalyvaujanciu sioje diskusijoje, niekaip negaliu atsistebeti, negi niekas nesusiduria su sia problema.
651 87928 Jurgita.
QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 21, 13:58)
susiduriau su dilema, kokia rintis muzika ceremonijos metu. Siulo tipo visa komplekta vargonai+fleita+smuikas+dainininke.
Man kazkaip tie instrumentai biski nesiderina...o ir kokia daina ten ta dainininke dainuos...jei reiks pasirinti nzn ka ir rinkti..
manyčiau tikrai nereikia šito komplekto!
gražiausiai būtų vien tik smuikas arba fleita. jei patinka saksofonas, tai
pas mus bus arba saksa arba smuikas
nenoriu nei vargonų nei kažkokios bobelkos
QUOTE(beka @ 2006 06 29, 09:52)
manyčiau tikrai nereikia šito komplekto!
o kokia melodija jie paprastai groja??
QUOTE(Rasiunia @ 2006 06 29, 13:26)
o kokia melodija jie paprastai groja??
manau kiekvienas saksofonistas žinos Kenny G melodijas, kurios yra
o su smuiku tai puikiai tiktų ir anksčiau minėtas "What A Wonderfull World" ir visi kiti po. kūrinukai lėti.
super būtų jei turit savo dainą lėtą bet aišku reikia čia derintis su pačiu muzikantu
jų galim menų fak. surast pakabinus skelbimuką. tikrai atsirastų studenčiokų
Gal kas žino Vilniuje smuiku grojantį žmogų? Man reikia vestuvinei ceremonijai
Labai būsiu dėkinga
Labai būsiu dėkinga
QUOTE(Latte @ 2006 08 08, 07:30)
Gal kas žino Vilniuje smuiku grojantį žmogų? Man reikia vestuvinei ceremonijai
Labai būsiu dėkinga
Labai būsiu dėkinga
pabandyk Bažnyčioj vargoninkės paklaust. aš paklausiau, tai sakė net turi programėlę surepetavusios. jei būčiau nepaklausus, tai tik vargonai būtų buvę
QUOTE(beka @ 2006 08 08, 08:45)
pabandyk Bažnyčioj vargoninkės paklaust. aš paklausiau, tai sakė net turi programėlę surepetavusios. jei būčiau nepaklausus, tai tik vargonai būtų buvę
Kad ten išvis ir vargonininkės nėra savos