Oho, iš kur tokią nuotaką parovei

Sava nesava aš jai pasakyčiau, kad į svočios pareigas tai nėįeina. Mašinų puošimas, kambario bei salės puošyba yra jaunimo reikalas, t.y. pulko. Kaip žmonės nepagalvoja, kad viskam reikia laiko ir pinigų, nieks nieko neduoda veltui.
Dėl kambario. Tiesą sakant dažnai jį papuošia sodybų šeimininkai. Teko vestuvėse pabuvot, tai jaunųjų kambarys visas buvo iškabinėtas širdelėm, pridegiota žvakučių. Buvom kitoj kaimo sodyboj gimtadienio proga, aš po operacijos, tai galvojau, gal miegoti įsileis kur atokiau nuo kitų, tai į jaunųjų kambarį net neleido mūsų, savininkas atrakino ir maloniai parodė jį: spec patalynė šilkinė, raudona, daug popierinių širdelių, net žvakutės jau buvo išdėliotos, tiesiog kambarys paruoštas ir laukia jaunavedžių. Aš net minčių neturiu jį eiti puošti, apie tai net nepagalvojau

Rūpinuosi kaip išleisti miegoti, ką įdėti nakčiai, o dėl kambario

Pokylio salė jau bus išpuošta, jaunieji užsiminė, kad sodybos šeimininkai papuoš, tik susitars ko jaunieji nori. Kadangi nieko specialaus, jokios išskirtinės tematikos ar spalvos, tai papuoš paprastai. Nesuku sau galvos. Pati kai tekėjau net minčių nebuvo tai užkrauti kitiems: iš vakaro atvažiavo viena pamergė, pasipuošėm salę, nes vestuvės tada vyko tėvų namuose, senoviškai, klėtyje. Kai grįžom buvo puošti ir klėties ale tokie vartai, beržiukais, gėlėm, žvakutėm burokuose

Tai pasirūpino vyriausias mano brolis ir nepatikėsit- muzikantas

Kažkaip džiaugiausi, kad tik žmonės eina piršliauti, o dar užkrauti ant jų kažką papildomai

Gerai, kad mano jaunieji kažkaip nieko

Pasakiau, ar bus kas pasitinka kaip netikra nuotaka. Jie- ar reikia, sakau- nu reikia. Bus: sako. O tai vyriausias pabrolys prisiims netikrą nuotaką, reiks gėlių kokių laukinių įteikti. Bus, prisiims, gėlių- mamos darželį nusiaubsim. Kažkaip tikrai neužkrauna nieko, ką ruošiu- pagal savo nuožiūrą. Nuotakos vieninteliai pageidavimai: suknelė svočios, kad nebūt balta ir svočios tortas ne baltas. Daugiau jokių pageidavimų, norų ar minčių, suteikta laisvė. Tiesiog nori paprastų tradicinių vestuvių, be didelės pompastikos, tiesiog nori pasilinksminti ir pašėlioti.