Sveiki, už sulčių pakelį atiduosiu gupijų mailiuką... Gal kam reik...
QUOTE(ciapa @ 2014 09 03, 17:23)
Sveiki, už sulčių pakelį atiduosiu gupijų mailiuką... Gal kam reik...
Labai mazos?

Ieskau mazo kvadratinio akvariumuko Vilniuja, rasykit i az:)
Išaugo akvariumą
tad ieškau naujų namų plechostomusams, tai yra parduodu arba keičiu į pirmoj foto esančioj žuveliuką - corydorus sterbu (jį turiu tik vieną, tad ieškau jam draugijos). Esu iš Kauno/Garliavos, dėl kainos/mainų susitarsim per až 
Ačiū vienai forumietei už pataisymą ko iš tikrųjų ieškau ir ką siūlau

Ačiū vienai forumietei už pataisymą ko iš tikrųjų ieškau ir ką siūlau

QUOTE(ievuthia @ 2014 09 03, 19:22)
jau siek tiek paaugusios. Joms pas mane maza vietos jei pas jus yra vietos tai uzaugs greit, nes jau spalvyte pradeda matytis
Parduodu šuniukam ar kačiukams nagų dilde, ružava yra priedai. Už 90lt

Info į až :]

Info į až :]
Sveiki,
Gal kas planuoja kitą savaitgalį (rugsėjo 12-13 d.) ravėt akvą?
Veiksmas turėtų/galėtų vykti Kaune, važiuosiu pro šalį, galėčiau paimti Jums nereikalingus augaliukus. Mano akvai jie labai reikalingi, nes šiam visam reikaliukui ryt dar tik savaitė, o augaliukų turiu tik du 200 l. bliūdelyje.
Galėčiau atsidėkoti pavyzdžiui dideliu Milkos šokoladu
Parašykit į až. Ačiū

Gal kas planuoja kitą savaitgalį (rugsėjo 12-13 d.) ravėt akvą?

Veiksmas turėtų/galėtų vykti Kaune, važiuosiu pro šalį, galėčiau paimti Jums nereikalingus augaliukus. Mano akvai jie labai reikalingi, nes šiam visam reikaliukui ryt dar tik savaitė, o augaliukų turiu tik du 200 l. bliūdelyje.

Galėčiau atsidėkoti pavyzdžiui dideliu Milkos šokoladu

Parašykit į až. Ačiū

QUOTE(ievuthia @ 2014 09 03, 20:00)
Ieskau mazo kvadratinio akvariumuko Vilniuja, rasykit i az:)
Jau turiu
Galbūt jūsų katinas nemiega guolyje ir tas nereikalingas mėtosi? Mielai nupirkčiau, nes maniškiai dviejų uodegų į vieną niekaip nesutalpina

Už simbolinę kainą (10 lt) parduodu apie 25 cm ciklidą Vieja synspilum (patinas) arba keičiu į kitas ne cikidines žuvytes.
Ieškau naujų namų 4 danijoms.. Mano akva joms ryškiai per mažas, nes darosi agresyvios.. Mainais tiktų keli žemaūgiai nelepūs augaliukai 
Kaunas- kalniečiai

Kaunas- kalniečiai

QUOTE(nomb @ 2014 09 05, 20:09)
Už simbolinę kainą (10 lt) parduodu apie 25 cm ciklidą Vieja synspilum (patinas) arba keičiu į kitas ne cikidines žuvytes.
Neparašiau, kad veiksmas, kol kas tik Vilniuj.