Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Prancūzaitė @ 2015 04 07, 09:02)
Sveikos, mergionos,
Būsiu dėkinga už patarimą. Gal kokiais 2002 m. kreipiausi į JAV ambasadą dėl vizos ir gavau neigiamą atsakymą. Po to mano pasas keitėsi du kartus (vieną kartą keitėsi pavardė, kitą kartą keičiau dėl pasibaigusio galiojimo).
Kaip reikėtų atsakyti į ESTA klausimą:
"Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas?"
Ar turiu deklaruoti, kad jau kažkada buvau kreipusis dėl vizos? Ką tiksliai reiškia formuluotė "buvęs pasas"? Visi iki šiol turėti pasai?
Iš anksto ačiū atsakiusioms smile.gif

Esu buvusi panašioje situacijoje - 2000 m. negavau vizos, 2004 m. prašiau dar kartą su nauju pasu ir gavau 10-imčiai metų. Dabar pildysiu ESTA, nes baigėsi ir pasas ir viza.
Buvęs pasas, mano nuomone, yra bet kuris buvęs. Čia svarbi informacija ir geriau nesukelti įtarimu be reikalo.
Atsakyti
Aciu smile.gif) O per kur dazniausiai bookinates?
Atsakyti
mes per Hotwire.
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2015 04 13, 20:55)
Dar dėl viešbučių noriu pridėti - tripadvisor labai nebloga vieta paieškai. Ir kainos iš kelių dylerių pateiktos, ir atsiliepimai su lankytojų nuotraukomis vietoje.

Ir dar - amerikonai išsiskiria tuo, kad dažnai vaikams leidžia naudotis esamomis lovomis už dyką. O vaikus net iki 17-18 metų būna laiko biggrin.gif Skaitykit prie kiekvieno viešbučio taisykles. Lovos tai didelės. Kai su vyru turėjom King bed, tai sunku vien kitą rast toj lovoj buvo lotuliukas.gif

Esu priprates prie booking.com,kai reikejo viesbuciu JAV,bookingas ne visus turedavo,kuriu reikedavo.Todel naudojausi hotelscombined.com,cia tikrai rasdavau daugiau viesbuciu,is karto buvo palyginamosios kainos,labai geras puslapis,ypac JAV.Pasinaudojau ir bookingu,ir Venere,ir Agoda.Konkreciai kiekviename saite lygindavau visus niuansus(pusryciai,parkingai,hotel tax-service fees ir resort fee mokesciai).Tie mokesciai ypatingai svarbus Las Vegase,nes labai isaukstina kaina,pvz;Fremont street(senasis LV)tu mokesciu kai kur nera,jie jau iskaiciuoti i kaina,taip pat ir centre,tik reikia daug ieskoti.
Nac. parkuose viesbucius uzsakykite is anksto,pigiuosius greitai uzsako,brangiu lieka.Musu atveju(rugsejis)visur kur nakvojom,vietu niekur nebuvo,isskyrus LV.Las vegase uzsakinekite tik kai bus dideles nuolaidos,o ju buna daznai.
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2015 04 13, 22:23)
Esu priprates prie booking.com,kai reikejo viesbuciu JAV,bookingas ne visus turedavo,kuriu reikedavo.Todel naudojausi hotelscombined.com,cia tikrai rasdavau daugiau viesbuciu,is karto buvo palyginamosios kainos,labai geras puslapis,ypac JAV.Pasinaudojau ir bookingu,ir Venere,ir Agoda.Konkreciai kiekviename saite lygindavau visus niuansus(pusryciai,parkingai,hotel tax-service fees ir resort fee mokesciai).Tie mokesciai ypatingai svarbus Las Vegase,nes labai isaukstina kaina,pvz;Fremont street(senasis LV)tu mokesciu kai kur nera,jie jau iskaiciuoti i kaina,taip pat ir centre,tik reikia daug ieskoti.
Nac. parkuose viesbucius uzsakykite is anksto,pigiuosius greitai uzsako,brangiu lieka.Musu atveju(rugsejis)visur kur nakvojom,vietu niekur nebuvo,isskyrus LV.Las vegase uzsakinekite tik kai bus dideles nuolaidos,o ju buna daznai.

Labai labai aciu!!!
P.S. Visas Jusu aprasymas man labai padejo planuojantnt/tobulinant marsuta. Aciu ir uz tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mochito*: 13 balandžio 2015 - 22:36
QUOTE(*Mochito* @ 2015 04 13, 22:35)
Labai labai aciu!!!
P.S. Visas Jusu aprasymas man labai padejo planuojantnt/tobulinant marsuta. Aciu ir uz tai 4u.gif

Cia visu SM nuopelnas 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif ,kai turesit marsruta,parasykit,dar pasiulysim kokiu perliuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_mamka_ @ 2015 04 13, 14:55)
Dar dėl viešbučių noriu pridėti - tripadvisor labai nebloga vieta paieškai. Ir kainos iš kelių dylerių pateiktos, ir atsiliepimai su lankytojų nuotraukomis vietoje.

Ir dar - amerikonai išsiskiria tuo, kad dažnai vaikams leidžia naudotis esamomis lovomis už dyką. O vaikus net iki 17-18 metų būna laiko biggrin.gif Skaitykit prie kiekvieno viešbučio taisykles. Lovos tai didelės. Kai su vyru turėjom King bed, tai sunku vien kitą rast toj lovoj buvo lotuliukas.gif

daugelis viesbuciu taip pat turi vadinamas roll-away beds, arba nemokamai arba koki $15-20 nakciai... tiek reikia del ju is anksto pasidometi - nes ne visu viesbuciu kambariai pakankamai dideli, kad ji tilptu ten pagal saugumo reikalavimus smile.gif Bet seimoms su trim vaikams labai patogu, kada yra dvi dvigubos lovos ir viena rollaway (arba buna tiesiog sofa issitiesianti) gali suguldyti visus patogiai, neimant antro kambario.
Atsakyti
dar trivago.com neblogas 4u.gif
Atsakyti
Hoteltonight.com

Geri viesbuciai uz l.gera kaina.
Last minute deals on great hotels.
Papildyta:

Jei jus domina apsipirkinejimas LA, tai prasom :

http://www.thegrovela.com

Tai atskiros,parduotuves , yra ir restoraneliu/ kavinukiu.
Dar butiku galima rasti Melrose blv. ir Beverly blv.

Jei domina super brangios parduotuves, tai Beverly Hills , Rodeo dr.

QUOTE(*Mochito* @ 2015 04 13, 00:50)
Sveiki smile.gif keliaujam mes i amerikę jau visai greit, gegužės 3 skrendam į NYC, kelias dienas pasižvalgom, tada turas NYC-Niagara-Washington DC-NYC,o gegužės 12 skrendam į SF ir ten jau darom ratuką per visu NP, LV ir t.t. Birželio 3d skrendam atgal LT.

Labai ačiū už visu patarimus, kuriuos radau čia, tikrai patobulinau mūsų kelionės planą pagal juos.

Turiu klausimą-kur galima shopintis Los Angelos? Chebra varys į Six Flags visai dienai, o man jau bloga daros vien video pasižiūrėjus ir šiaip aš tokia bailė esu, tai geriau kitaip dieną preleisiu:) gal turit pasiūlymų kur pinigus išleist?
Atsakyti
QUOTE(NY @ 2015 04 15, 02:01)
Hoteltonight.com

Geri viesbuciai uz l.gera kaina.
Last minute deals on great hotels.
Papildyta:

Jei jus domina apsipirkinejimas LA, tai prasom :

http://www.thegrovela.com

Tai atskiros,parduotuves , yra ir restoraneliu/ kavinukiu.
Dar butiku galima rasti Melrose blv. ir Beverly blv.

Jei domina super brangios parduotuves, tai Beverly Hills , Rodeo dr.

Ne, ne, as paprastai noriu smile.gif
Atsakyti
gal kam pravers kelione JAV 4u.gif
Atsakyti
Keliauninkės, patarkit, tiksliau priminkit, ką verta įsigyti usa, kas LT brangiau ar gal išvis nėra... turiu omeny kosmetikos firmas ar pan smile.gif
Atsakyti