QUOTE(Prancūzaitė @ 2015 04 07, 09:02)
Sveikos, mergionos,
Būsiu dėkinga už patarimą. Gal kokiais 2002 m. kreipiausi į JAV ambasadą dėl vizos ir gavau neigiamą atsakymą. Po to mano pasas keitėsi du kartus (vieną kartą keitėsi pavardė, kitą kartą keičiau dėl pasibaigusio galiojimo).
Kaip reikėtų atsakyti į ESTA klausimą:
"Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas?"
Ar turiu deklaruoti, kad jau kažkada buvau kreipusis dėl vizos? Ką tiksliai reiškia formuluotė "buvęs pasas"? Visi iki šiol turėti pasai?
Iš anksto ačiū atsakiusioms
Būsiu dėkinga už patarimą. Gal kokiais 2002 m. kreipiausi į JAV ambasadą dėl vizos ir gavau neigiamą atsakymą. Po to mano pasas keitėsi du kartus (vieną kartą keitėsi pavardė, kitą kartą keičiau dėl pasibaigusio galiojimo).
Kaip reikėtų atsakyti į ESTA klausimą:
"Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas?"
Ar turiu deklaruoti, kad jau kažkada buvau kreipusis dėl vizos? Ką tiksliai reiškia formuluotė "buvęs pasas"? Visi iki šiol turėti pasai?
Iš anksto ačiū atsakiusioms
Esu buvusi panašioje situacijoje - 2000 m. negavau vizos, 2004 m. prašiau dar kartą su nauju pasu ir gavau 10-imčiai metų. Dabar pildysiu ESTA, nes baigėsi ir pasas ir viza.
Buvęs pasas, mano nuomone, yra bet kuris buvęs. Čia svarbi informacija ir geriau nesukelti įtarimu be reikalo.