Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Mėsos jokiu pavidalu neimk, jei nenori rizikuot.
Papildyta:
Čia maistas nebrangsta dėl dolerio kurso, makaronų kaina stabili, plius minus akcija. tik iš Europos atvažiuojant atrodo, kad brangsta.
Atsakyti
QUOTE(julijaro @ 2015 04 06, 13:50)
Makaronai tik siaip kaip maisto pavyzdys buvo, dar nezinau ka imsiu, gal nieko is maisto,  baisu man, kad pabrangs viskas su tuo dolerio kursu tai gal maisto kokio pasiimt biggrin.gif? Keistas tas aprasas, kad medikamentu imti kiek tau uzteks. jiems dezute antibiotiku jau atrodys daug  g.gif ?Aciu labai uz nuoroda!

Na tai mazdaug kiek kelionei reikia tiek ir imi, jei vartoji kazka ir busi tarkim 10 dienu tai ir imi 10 dienu doze, plius dar dienai kitai, jei kas nenumatyto. Bet jei vezi tarkim jau 100 dienu doze, tai gali ir prikibti jei tai kazkokie labai rimti vaistai:)
Atsakyti
Sveikos, mergionos,
Būsiu dėkinga už patarimą. Gal kokiais 2002 m. kreipiausi į JAV ambasadą dėl vizos ir gavau neigiamą atsakymą. Po to mano pasas keitėsi du kartus (vieną kartą keitėsi pavardė, kitą kartą keičiau dėl pasibaigusio galiojimo).
Kaip reikėtų atsakyti į ESTA klausimą:
"Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas?"
Ar turiu deklaruoti, kad jau kažkada buvau kreipusis dėl vizos? Ką tiksliai reiškia formuluotė "buvęs pasas"? Visi iki šiol turėti pasai?
Iš anksto ačiū atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancūzaitė @ 2015 04 07, 02:02)
Sveikos, mergionos,
Būsiu dėkinga už patarimą. Gal kokiais 2002 m. kreipiausi į JAV ambasadą dėl vizos ir gavau neigiamą atsakymą. Po to mano pasas keitėsi du kartus (vieną kartą keitėsi pavardė, kitą kartą keičiau dėl pasibaigusio galiojimo).
Kaip reikėtų atsakyti į ESTA klausimą:
"Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas?"
Ar turiu deklaruoti, kad jau kažkada buvau kreipusis dėl vizos? Ką tiksliai reiškia formuluotė "buvęs pasas"? Visi iki šiol turėti pasai?
Iš anksto ačiū atsakiusioms smile.gif

taip buves pasas tai iki siol turetas. I klausimus atsakykit teisybe, nes melus jie gali labai greitai isristi. zinau asmeniskai atveji, kur zmogus buvo negaves vizos, tada atsiradus beviziui pamelavo ant ant anketos ir gavo leidima keliauti i JAV. Bet atvykus cia, pasienieciai neileido, nes sako tau viza buvo neisduota ir tu negali su beviziu vazinet ir issiunte atgal.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2015 04 07, 17:10)
taip buves pasas tai iki siol turetas. I klausimus atsakykit teisybe, nes melus jie gali labai greitai isristi. zinau asmeniskai atveji, kur zmogus buvo negaves vizos, tada atsiradus beviziui pamelavo ant ant anketos ir gavo leidima keliauti i JAV. Bet atvykus cia, pasienieciai neileido, nes sako tau viza buvo neisduota ir tu negali su beviziu vazinet ir issiunte atgal.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Ar teisingai suprantu, kad pildydama ESTA į klausimą "Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas" turiu atsakyti NE?
Nes mano prašymas dėl vizos buvo atmestas ne su buvusiu pasu, o su dar ankstesniu pasu. Po to, kai tada kreipiausi, dar 2 kartus keitėsi mano pasas.
Atsakyti
Na koks skirtumas kiek kartu keites pasas. Jums juk atsake, geriau nemeluot.
Na bet tegu dar kas nors patvirtina ar paneigia mano zodzius. Nesiulau jums nieko, tiesiog irgi zinau, kad su jais reikalai rimti.
Atsakyti
QUOTE(Prancūzaitė @ 2015 04 07, 13:28)
Ačiū už atsakymą  4u.gif
Ar teisingai suprantu, kad pildydama ESTA į klausimą "Ar jūsų prašymas dėl vizos į JAV, dėl kurio kreipėtės su dabartiniu arba buvusiu pasu, kada nors buvo atmestas" turiu atsakyti NE?
Nes mano prašymas dėl vizos buvo atmestas ne su buvusiu pasu, o su dar ankstesniu pasu. Po to, kai tada kreipiausi, dar 2 kartus keitėsi mano pasas.

turite atsakyti "TAIP" jokio skirtumo kiek kartu pasas keitesi, visi per gyvenima tureti pasai ir yra "buve" pasai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

QUOTE(Garmina @ 2015 03 24, 09:01)
na mus tas jų lengvas bendravimas kiek stebina, pvz.  autobuse pusamžė moteris rodė aplinkiniams foto telefone: "pažiūrėkit koks gražus mano vyras' arba prisėda prie tavęs ir kalbina tarsi senas draugas.
Šiaip žmonės nuoširdūs, kai nebuvo traukinio mes pasiguodėme šalia buvusiam vyrukui, tai jis pasisiūlė mus nuvežti į kitą miestą už 50 km, parlėkė namo, pasikeitė mašiną į didesnę ir nuvežė nemokamai

kodel turetu stebinti? juk malonu kai tave uzkalbina. arba pats uzkalbini. 4u.gif

QUOTE(jaicy @ 2015 03 24, 10:32)
tikra tiesa. pas mus net pries draugus jautiesi nepatogiai jei prasai jo nuvezt kur nors, a vdrug nepakeliui, juk visi taip skuba..
mum tikrai reiktu pasimokyt mandagumo ir atvirumo, kad ir kaip peiku amerikonus uz nenuosirduma..

sutinku kad reiketu, bet ne visi mandagus kaip gali atrodyti is salies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2015 03 03, 11:56)
.O ir dieną ne kažką pamatysi, nes jiems dar oi kaip toli iki lietuviškos tvarkos. Pro langus tik apgriuvę miškai, šabakštynai ir aptriušę namai matėsi.

g.gif nežinau, aš tą lietuvišką tvarką į kabutes kaip tik dėčiau...
Atsakyti
Trumpas klausimas. Esta popierinio varianto reikia to lapo kur jos numeris? Ta lapa atsispausdinti ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2015 04 08, 13:41)
Trumpas klausimas. Esta popierinio varianto reikia to lapo kur jos numeris? Ta lapa atsispausdinti ir viskas?

I JAV ivaziuoti nereikia, jie pagal pasa mato viska savo kompuose, bet buna kad tarpiniuose oro uostuose praso parodyti, kad legaliai vyksti i JAV, tai tiesiog ta isspausdinta parodai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Champagne @ 2015 04 08, 19:41)

Tarpiniuose oro uostuose butinai reikia.
Atsakyti