Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(Rence1 @ 2014 12 06, 07:37)
Garmina jau kelinti metai is eiles FL paciu graziausiu Beach pripazintas Clearwater beach. Jei norit pliaze praleist laika, tai tikrai labia grazus beach. Smeliukas baltas, vanduo zydras, ir pramogu tikrai pilna smile.gif O visai netoli galima apvaziuot ir St. Pete beach, ir Madeira ir t.t. Nuo Clearwater apie 2-3 val Orlando, ten visi Disney, Epcot, Universal ir t.t.

Bet kartu labai ir busy jis, zmoniu kruvos visada.

QUOTE(muminukas @ 2014 12 06, 08:26)
O verta vienai dienai su vaikais į Universal ar Disney world? Neaosisprendžiam. Vaikai , aišku, nori, bet tik dieną turėsim.

O kokio amziaus kinderiai? man kaip suaugusiam zmogui tai Universal idomiau, vaikam Disney aisku - tai turbut pagal amziu ziuret reikia smile.gif
Atsakyti
3,5, beveik 6 ir beveik 10. didieji zyzia, kaip visi abiejų klasiokai buvę Disney.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2014 12 06, 22:26)
Bet kartu labai ir busy jis, zmoniu kruvos visada.
O kokio amziaus kinderiai? man kaip suaugusiam zmogui tai Universal idomiau, vaikam Disney aisku - tai turbut pagal amziu ziuret reikia smile.gif

Clearwater beach busy? Nesutikciau. Buvau ten keleta kartu, laisvai pasistateme masina prie pat vandens ir nuejome, tikrai maziau zmoniu nei vasara Palangoje.

Man asmeniskai Universal paliko ispudi tik Hario Poterio dalis.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 12 07, 18:05)
Clearwater beach busy? Nesutikciau. Buvau ten keleta kartu, laisvai pasistateme masina prie pat vandens ir nuejome, tikrai maziau zmoniu nei vasara Palangoje.

Man asmeniskai Universal paliko ispudi tik Hario Poterio dalis.

Man irgi Clearwater labai super! Smeliukas tikrai nerealus! Ir man kaip tik labai faina, kad jei atsibos gulet ir maudytis, tai tikrai ras ka nuveikt. Na, o jei norisi visai ramybes, kad zmoniu butu visai mazai ir aplink jokiu kaviniu, tai tada fainas pass- a - grill beach. Cia paskutinis taskas St. Pete beach. Ten visai ramuma. Nuo Clearwater jis mazdaug apie 15 min.
O del Disney... Tai musu seima buvom butent Magic kingdom visai neseniai spalio gale. Vaziavom su dukryte 6 metu, aisku del jos smile.gif mes vaziavom ne savaitgali ir buvom 10 ryte jau ten. Pabuvom iki 9 vakaro. Galima sakyti, kad spejom apeiti viska. Buvom pasieme fast pass i kai kuriuos, tai nereikejo tu kilometriniu eiliu laukt. Ir ten man atrodo kiekv diena eina paradas tam tikra valanda, tai jei ko nepamatai, tai per parada visus herojus pamatai smile.gif aisku vakare jau namo vaziavom issisunke, bet vaikui ispudis didelis smile.gif ko del vaiku nepadarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 07, 08:34)
3,5, beveik 6 ir beveik 10. didieji zyzia, kaip visi abiejų klasiokai buvę Disney.

Su tokio amziaus vaikiais geriau i Disney tada, jeigu iseina tai pasirinkite darbo diena ir ne per atostogas mokyklines - tada eiles kur kas mazesnes, nes kitaip tai ir po valanda prie kiekvienos geresnes atrakcijos galit praleisti...

QUOTE(Mrs. @ 2014 12 07, 10:05)

Su Palanga as tikrai nelyginu rolleyes.gif , lyginu su kitais papludymiais tam regione. Clearwater palyginus tikrai yra busy. Truputi i pietus yra Bellair, ten kelis kartus ramiau ir privaciau...
Atsakyti
Mes I Magic Kingdom praeitais metais per Kaledu atostogas niekaip nepapuolem smile.gif O bandem net 3 kartus, ir budavom jau ten anksti. Na, bet siemet papuolem siokia diena ir buvo tiek daug zmoniu ir eiles tokios dideles, tai su vyru pagalvojom, kad aciu Dievui, kad nepapuolem per atostogas doh.gif I Disney, jei iseina, tai reik vaziuot tikrai ne savaitgali ir tik ne per atostogas vaiku smile.gif

O Bellair beach ramesnis, bet smeliukas bus ne toks baltas smile.gif Bet siaip jie ten visi faini beach, tik va Clearwater butent man tas baltas smelis ir traukia...smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Klausimas tiems kas jau esate kreipęsi dėl turistinės JAV vizos:

Čia http://www.ustraveld...iv-typeb1b2.asp perskaičiau, kad vykstant į pokalbį dėl vizos reikia pateikti šiuos įrodymus:

"kad jūsų kelionės į JAV tikslas yra laikinas vizitas, pavyzdžiui, verslo reikalais, savo malonumui ar gydytis;
kad JAV būsite tam tikrą ribotą laiką;
kad turite lėšų vizito JAV išlaidoms padengti;
kad turite gyvenamąją vietą ne JAV ir kitų socialinių ar ekonominių ryšių, užtikrinsiančių, kad pasibaigus vizito JAV trukmei grįšite į šalį, kurioje gyvenate."

Kokius dokumentus turėčiau pateikti, kad galėčiau visa tai įrodyti? Ar reikia pateikti iš anksto nusipirktą bilietą į abi puses?

Dėkoju iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(maskma @ 2014 12 16, 11:48)
Sveiki,

Klausimas tiems kas jau esate kreipęsi dėl turistinės JAV vizos:

Čia http://www.ustraveld...iv-typeb1b2.asp perskaičiau, kad vykstant į pokalbį dėl vizos reikia pateikti šiuos įrodymus:

"kad jūsų kelionės į JAV tikslas yra laikinas vizitas, pavyzdžiui, verslo reikalais, savo malonumui ar gydytis;
kad JAV būsite tam tikrą ribotą laiką;
kad turite lėšų vizito JAV išlaidoms padengti;
kad turite gyvenamąją vietą ne JAV ir kitų socialinių ar ekonominių ryšių, užtikrinsiančių, kad pasibaigus vizito JAV trukmei grįšite į šalį, kurioje gyvenate."

Kokius dokumentus turėčiau pateikti, kad galėčiau visa tai įrodyti? Ar reikia pateikti iš anksto nusipirktą bilietą į abi puses?

Dėkoju iš anksto.

O kodel beviziu rezimu nesinaudojat? Kazkokiu problemu buvo anksciau su JAV imigracine?

Bilietu tureti is anksto nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 16 gruodžio 2014 - 20:23
QUOTE(MichGirl @ 2014 12 16, 21:22)
O kodel beviziu rezimu nesinaudojat? Kazkokiu problemu buvo anksciau su JAV imigracine?

Bilietu tureti is anksto nereikia.

Ačiū už atsakymą. Bevizis rėžimas galioja 90 dienu, o man norėtųsi šiek tiek ilgiau, iki 6 mėnesių.

Gal dar kas nors iš savo patirties galėtumėte papasakoti, kokius dokumentus nešėte eidami į pokalbį dėl B2 vizos, kad įrodytume mano viršuj minėtus punktus? Nes JAV ambasados svetainėje rašo, kad kuo daugiau jų tuo geriau.

Atsakyti
QUOTE(maskma @ 2014 12 16, 14:43)
Ačiū už atsakymą.  Bevizis rėžimas galioja 90 dienu, o man norėtųsi šiek tiek ilgiau, iki 6 mėnesių.

Gal dar kas nors iš savo patirties galėtumėte papasakoti, kokius dokumentus nešėte eidami į pokalbį dėl B2 vizos, kad įrodytume mano viršuj minėtus punktus? Nes JAV ambasados svetainėje rašo, kad kuo daugiau jų tuo geriau.

siuo atveju reiks nestis kazkokius irodymus kodel 90 dienu nepakanka. Tiesa pasakius, jei priezastis nemirtina tai geriau nerizikuoti, nes jei ambasadoj neitikinsit, kad turistauti 90 dienu negana ir reikia 6 men, tai vizos neisdavus prarasit ir galimybe su beviziu vaziuot. Nebent yra konkretus kazkoks keliones tikslas, pvz gydytis ir galite tai pagristi dokumentais. O nestis reiktu irodyma, kad dirbat (bet velgi koks darbdavys 6men isleidzia?), irodyti pajamas, kad 6 menesius ten save islaikysit, jei islaiko kazkas kitas, tai to zmogaus dokumentai, lietuvoj turimo nekilnojamo turto dokumentai ir visa kita kas irodo bet kokius rysius su LT: pvz sutuoktinis, nepilnameciai vaikai nevykstantys kartu i JAV ir panasiai.
Atsakyti
As irgi galvojau, kad gauti turistine viza yra nerealus reikalas, nes juk yra bevizis rezimas. Bet kai paskutini karta buvau ambasadoje (pries mazdaug 5 metus, po bevizio rezimo ivedimo) pries mane buvo pensininku pora, kurios vienintelis pasiaiskinimas buvo -mes jau seni, musu vaikai ir anukai gyvena amerikoj, mes norime pas vaikus praleisti ziema, bet 90 dienu mums per mazai. Dave jiems ta viza, no problem. Dar ilgai ten aiskinosi jie, kokius vaistus galima veztis, ir t.t.

As irgi turiu klausima 4u.gif Gal kas buvote Floridos Legolende? Ar ten idomu, ar verta vaziuoti? Kiek ziurejau, bilietai nera pigus. Musu pipirui 22 menesiai, ar yra kokiu atrakciju tokiems maziems vaikams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs.: 23 gruodžio 2014 - 06:56
QUOTE(Mrs. @ 2014 12 23, 00:55)

As irgi turiu klausima  4u.gif Gal kas buvote Floridos Legolende? Ar ten idomu, ar verta vaziuoti? Kiek ziurejau, bilietai nera pigus. Musu pipirui 22 menesiai, ar yra kokiu atrakciju tokiems maziems vaikams?

Mes prie Kalifornijos Legolando gyvenam, FL gan panasus. Tai sakyciau 2m neturinciam pipirui Disneyworld'e butu idomiau. Yra keletas atrakciju ir patiem maziausiems (ju www gali pasiziuret pagal ugi jo, i kurias galesit ji vestis), bet na nzn, man tods Disney jiems idomiau, o Legolandas bent jau nuo kokiu 3metu.
Atsakyti