Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Labas vakaras, visiems!
help, bandau pati sudarinėti maršrutą ir supratau, kad esu visai žalia. Labai gelbėja kitų forumiečių pasakojimai ir maršrutai, tai daug ką kopijuoju blush2.gif ax.gif . Pirminis planas 22-23 dienos, atskristi į san franciską, apkeliauti pakrantę, yosemitus, tam tikrus Jutos ir Nevados nacionalinius parkus, o paskui keliauti link Yellowstouno ir ten praleisti porą dienų. Ir čia kyla klausimas - artimiausios vietos, kur priduoti mašiną nerandu, tai gaunasi vienintelis variantas - 15 valandų važiuoti atgal į San Francisko oro uostą... Atrodo taip ilgai ir taip neapsimoka.. Ar kam teko panašų variantą kartoti? Galvojau gal Denveryje bandyti pabaigti maršrutą, tik kad ten visai kita valstija...
Atsakyti
visu didziuju masinos nuomu kompaniju automobilius galima priduoti bet kuriam ju punkte (kurie yra issibarste po visa sali), tikrai jokiu problemu del to - tik vienur skaiciuoja papildomai pinigeliu uz tai kitur ne. Tiesiog kai paieska automobiliui darot tai ir tinkites, kad paimti tarkim San Francisco oro uoste, o grazinti Denverio.
Atsakyti
QUOTE(julijaro @ 2014 11 08, 21:37)
Labas vakaras, visiems!
help, bandau pati sudarinėti maršrutą ir supratau, kad esu visai žalia. Labai gelbėja kitų forumiečių pasakojimai ir maršrutai, tai daug ką kopijuoju blush2.gif  ax.gif . Pirminis planas 22-23 dienos, atskristi į san franciską, apkeliauti pakrantę, yosemitus, tam tikrus Jutos ir Nevados nacionalinius parkus, o paskui keliauti link Yellowstouno ir ten praleisti porą dienų. Ir čia kyla klausimas - artimiausios vietos, kur priduoti mašiną nerandu, tai gaunasi vienintelis variantas - 15 valandų važiuoti atgal į San Francisko oro uostą... Atrodo taip ilgai ir taip neapsimoka.. Ar kam teko panašų variantą kartoti? Galvojau gal Denveryje bandyti pabaigti maršrutą, tik kad ten visai kita valstija...

Tai kas jums svarbiau,atvykimo ir isvykimo vieta,ar masinos nuomos vieta?Ka prie ko derinate?kazkaip keista smile.gif
Atsakyti
Mes veikiausiai atsisakysime Yellowstono, labai daug suryja kelionė iki/ nuo jo. Nors labai norėjom į Grand Teton užsukti, gal net labiau nei į geizerius... Vietoj to renkamės Rocky Moutnain, gerokai arčiau kitų objektų ir tikimės sugrįžti kitąsyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2014 11 09, 20:49)
Mes veikiausiai atsisakysime Yellowstono, labai daug suryja kelionė iki/ nuo jo. Nors labai norėjom į Grand Teton užsukti, gal net labiau nei į geizerius... Vietoj to renkamės Rocky Moutnain, gerokai arčiau kitų objektų ir tikimės sugrįžti kitąsyk smile.gif

Jei vaziuosite nuo S FR,tai tikrai geriau rinktis Yellowstouna negu Rocky Mountain(cia gi europietiskas alpiu variantas),jei turit laiko,noro,pinigeliu ir galimybiu,rinkciausi tik Yelloustouna,bet jis visai nepakeliui,del to ir nevaziavom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DzonisJA: 09 lapkričio 2014 - 21:20
noriu pasitikslinti, nors gal senesnėje temoje skaičiau, kad lyg galima. Aš, būdama JAV, galiu užpildyti ESTA mamai, esančiai Lietuvoje? paso duomenis turiu, o ji kreditinės neturi ir šiaip.
Atsakyti
Visa bėda, kad laikas apriboja, o Yellowstonas gerokai atsiplėšęs nuo kitų objektų ir surytų nemažai laiko. Žinoma, daugiausiai grįžimo į SF sad.gif
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2014 11 11, 14:53)
Visa bėda, kad laikas apriboja, o Yellowstonas gerokai atsiplėšęs nuo kitų objektų ir surytų nemažai laiko. Žinoma, daugiausiai grįžimo į SF sad.gif

grizimas i S FR ir is Oaklando atgal i europa turi daug pliusu.Padarote visa pilna nac.parku rata,is Las Vegas vaziuojant iki vandenyno,galite aplankyti Los Andzela(mes jo atsisakem,apsejom be Holivudo smile.gif ,1 kelias ir grazusis S FR.Kiek laiko buvo planuota,mastyta,geresnio var.nerasta,bent mums.Gal kas geriau pasiulys,visko gi negali zinoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 11 10, 22:59)
noriu pasitikslinti, nors gal senesnėje temoje skaičiau, kad lyg galima. Aš, būdama JAV, galiu užpildyti ESTA mamai, esančiai Lietuvoje? paso duomenis turiu, o ji kreditinės neturi ir šiaip.

Galima užpildyti ir sumokėti amerikietiška kortele. Mano sūnus taip visą laiką ir daro. Svarbu, kad būtų tikslūs paso duomenys. Jis ir vėlaiu patikslina skrydžio duomenis. Aš tik atsispausdinu. Geros kelionės tavo mamai!
Atsakyti
QUOTE(DzonisJA @ 2014 11 11, 21:14)
grizimas i S FR ir is Oaklando atgal i europa turi daug pliusu.Padarote visa pilna nac.parku rata,is Las Vegas vaziuojant iki vandenyno,galite aplankyti Los Andzela(mes jo atsisakem,apsejom be Holivudo smile.gif ,1 kelias ir grazusis S FR.Kiek laiko buvo planuota,mastyta,geresnio var.nerasta,bent mums.Gal kas geriau pasiulys,visko gi negali zinoti schmoll.gif

Mes irgi miestus aplenksime, na, gal išskyrus SF vienai dienai, kol adaptuosimės ir reikalingus daiktus susipirksime bei Las Vegas, kaip tarpinė stotelė vienai nakčiai. Labai norėjom į Yellowstoną, bet veikiausiai rinksimės nelėkti akis išdegę - gal grįšime kada nors į šiauresnę dalį ir aplankysime ir jį.
Atsakyti
QUOTE(!AM @ 2014 11 12, 07:37)
Mes irgi miestus aplenksime, na, gal išskyrus SF vienai dienai, kol adaptuosimės ir reikalingus daiktus susipirksime bei Las Vegas, kaip tarpinė stotelė vienai nakčiai. Labai norėjom į Yellowstoną, bet veikiausiai rinksimės nelėkti akis išdegę - gal grįšime kada nors į šiauresnę dalį ir aplankysime ir jį.

Tame nac.parku marsrute daugiau miestu ir nera,tik S FR ir LV.Adaptacijos jokios nepajutome,is karto i kelione.Nesupratau, ka reiskia"reikalingus daiktus susipirksime".Las vegasui vienos nakvynes l.mazai,vakare atvaziuojate,ryte isvaziyojate?Min-viena pilna diena-dvi nakvynes.
Atsakyti
Bent jau aš šioje vietoje sutikti negaliu... Mes Las Vegase buvom apsistoję savaitę. Realiai man užteko pusdienio, nes nelabai aš mačiau ką ten veikt. Pats miestas man toks labai kičinis, purvinas, nejaukus. Į šou bilietais patartina rūpintis iš anksto, nes paskutinę minutę gali nepavykt jų gaut. Kazino, jei nėra plano pralošt milijoną, tai irgi ilgai netruks... Be to jų pilna ant kiekvieno kampo ir didelė tikimybė, kad bus nakvynei pasirinktam viešbutyje, tai laikas apsilankyt kaip ir darosi nesvarbus. Kaip tarpinė stotele - gerai, bet užsibūt tikrai nematau prasmės.

QUOTE(DzonisJA @ 2014 11 13, 17:30)
....Las vegasui vienos nakvynes l.mazai,vakare atvaziuojate,ryte isvaziyojate?Min-viena pilna diena-dvi nakvynes.

Atsakyti