Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 26, 15:33)
Kurią čia dieną žiūrėjau ''Кружева (Вера)'' /2014/
Rekomenduotina pasižiūrėti nemėgstantiems karo, veiksmo ir kriminalų. Tam yra Lietuvos televizijų žinios biggrin.gif
V.ž. lengvas, mielas filmas.
O kadangi visad atkreipiu dėmesį į filmo emocinį toną, tai šis toks tinkantis relaksiniam savaitgaliui ar vakarui.
Tinkantis ir fonui.

Per tv gal rodo?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2014 03 26, 16:00)
Per tv gal rodo?
Į šitą klausimą negaliu atsakyti, nes info per TV neseku, tai nežinau mastau.gif
Atsakyti
Visgi laukiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 26, 15:33)
Visos kūmutės pritilusios, net girdėjosi kaip musė prazvimbė, tokia tyla čia irnesakyk.gif
Matyt jau žemėj kuičiatės orams atšilus, arba grėbliuojat biggrin.gif
Rekomenduotina pasižiūrėti nemėgstantiems karo, veiksmo ir kriminalų.
O kadangi visad atkreipiu dėmesį į filmo emocinį toną, tai šis toks tinkantis relaksiniam savaitgaliui ar vakarui.
Tinkantis ir fonui.

na jo matau, kad pastarosiomis lietingomis dienomis tik aš įnikau į filmus wink.gif
''Кружева'' pažiūrėjau ir jis man nelabai patiko
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 03 24, 22:39)
nu jau tokia naivi Zavaratniuk personažė
nieko nežino apie savo vyro veiklą
gyveno, kaip paralelinėje visatoje

naivi,bet mane vistik uzkabino sitas filmas ax.gif
Atsakyti
Владимир Вдовиченков и его гражданская жена Ольга Филиппова расстались после 10 лет совместной жизни

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pažiūrėjau vakar "Major". Net ir MB pasakė, kad sunkus ir slegiantis filmas ax.gif Nors šiaip tikrai vertas dėmesio.
Atsakyti
as snd. paziurejau ,,Krasotki", nu man toks be rysio g.gif
Atsakyti
"Ты будешь моей" 2013
http://kinozal.tv/de....php?id=1156741

user posted image user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image

Ir aš,ir aš laukiu,oj laukiu,laaaaukiu biggrin.gif
"Последний из Магикян"

Mona187,man "Станица" patiko iki 67 serijos,toliau žiūrėti nėra noro,gryna Santa Barbara,jau kaip ir paaiškėjo viskas,ir tuom galėtu pabaigti bet ne,fantazuoja toliau.Teisingai sakai,pilnai užtektu 4 serijų drinks_cheers.gif

Sim@,pavydžiu,kad nieko nežiūri,pailsėsi,taip sakant pravėdinsi smegenys ir grįžus su naujomis jėgomis nersi į serialus smile.gif Mes kai su sūnum gulėjome sanatorijoje,labai dienos ilgos atrodė,lapkričio pabaigoje buvome,tai dienos pilkos,trumpos,liūdna vakarais būdavo,tai sūnų užmigdydavau ir prie loptopo,filmų žiūrėti smile.gif

Visgi,,sutinku su kiekvienu žodžiu.Nenorėjau tiesiog gilintis,aiškintis,daug rašyti kiekvienas,kaip ir sakai,turi teisi rinktis bet aš žiūrint bet kokį filmą,tiesos jame neieškau,būna net datas(jei karini žiūriu)patikslinu. biggrin.gif Bet,mano nuomonė,kvaila ieškoti dabartiniuose,popsiniuose,filmuose pravdu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 kovo 2014 - 08:58
pažiūrėjau "Ты будешь моей"
gėrio ir blogio kova, kur aišku nugali gėris,
tačiau nebuvau mačiusi T. Karatajevo tokio blogiečio rolėje
nežinau jis man labiau patiko, kai geriečius vaidino
kažkaip nesinori tikėti, kad blogis gali būti tokio gražaus veidelio wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 26, 16:33)

Einu žiūrėt smile.gif

ku ku, labas vakaras 4u.gif