laba
Nu ir pripliurpėt čia kol manęs nebuvo! Tėčio metinės buvo, tai visas savaitgalis buvo užimtas
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 22, 09:37)
šiąnakt
Tau pasisekė, malonūs sapnai:lotuliukas:
QUOTE(Nanita @ 2014 03 23, 10:47)
Pranoko) Kadangi bais tingiu pasakoti, tai trumpai reziumuosiu, ka jau buvau Julsitai pasakojus. Kai idaviau geles ir lietuviskai padekojau tai taip nuosirdziai apsidziauge))) Sako Ačiū ačiu)))) Nuvežiau alaus lietuviško, šakočio tai kai sulaukem lauke iskart atpazino, tik kad minia apipuole ji, teko laukti kol paleis. Tai jau kai vienos buvom pakalbinom. Mano net vardo neklause, sako aa, Ramunė...kaip ir mano žmona))) Labai draugiškas, kantrus, paslaugus, malonus ir žinoma tooooks gražus))))))) Visai nepasikeles, jokio žvaigždiškumo. Kiek ten jį apspito, su visais fotkinosi, lauke kol fotikus kas nusitaikys...Mes isvis sukinėjomės is vienos puses i kita, apsikabino...fotika palaike, padejo nuotraukas maisiukan susikisti. Bais apsidziauge prezentais, pamate sakoti sako a, zinau, labai skanus. Ir pavadinima prisimine tik nelabai teisingai, bet pasake))) Ir alu pamates sako a, Švyturys))))Paaiškino kad dar su malonumu pašnekėtų, bet va šone krikštasūnis laukia, nori pabendrauti.
Šiaip mes kreipėmės į ana su vienu labai asmenišku reikalu. Ir tas reikalas anam visai patiko, su malonumu padarė ko prašomas ir susitarėm dėl to, kaip bus įmanoma su juo susisiekti dėl tolimesnio bendravimo.
Vienžu, žmogus labai malonus
Bendravimas vyksta toliau, kad ir neakivvaizdžiai, bet kolkas kitaip nesigauna - per brangus man malonumas važinėti Maskvon
Laukiu vasaros, o be to, anas ir Klaipėdoj dažnai būna
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 23, 11:35)
vėl važiavo į pasimatymą
(pavydžiu) reiks rimtai prašyt,kad autografą parvežtų
QUOTE(Nanita @ 2014 03 23, 11:51)
Ką reiškę vėl?
Maža to,kad paėmė autografą,tai dar į pasimatymus važinėja?
Vapsceee
QUOTE(Julsita @ 2014 03 23, 12:01)
Ne,kiek žinau,antro karto DAR nebuvo
Ne ANTRO KARTO dar nebuvo
Bendraujam neakivaizdžiai, interneto pagalba. Taip pat draugė Maskovoj retkarčiais matosi, kai anas ten būna. Mat
дело есть Va, paskutinė naujausia foto. Šalikas - rankų darbo
Tik gaila pirštinių nesimato
QUOTE(Nanita @ 2014 03 23, 13:21)
Tuoj ir istekinsim tave ir vaikus pakrikstysime
O!Būčiau nieko prieš
QUOTE(Visgi @ 2014 03 23, 16:26)
''Найти мужа в большом городе (Брак по-русски)'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1192252
Nu klausykit, ar ne per gerai čia man?
QUOTE(Julsita @ 2014 03 23, 17:31)
Tai ką-Ramsius šiandien stato
QUOTE(Visgi @ 2014 03 23, 18:16)
Aha, aš ir taip manau. Čia kaip koks prirašymas
štoli, šitiek laiko šis filmas čia keliavo
O dar kai čia deleguotas
Ramsiaus protežė vaidina, tai tegu net nesvajoja, kad be šito apseis
Ramsiau матаеш на ус про что и очём мы тут?
Ai pamiršau, ji turbūt tik vidurnaktį pasirodys
Kaži, jai ausys nenukris- šitiek čia šiandien linksniuota buvo
Jo jo, statau, tokis džiaugsmas
Nežinau ka čia jums pastatyti...Mūsų gi čia tiek daug, skoniai skirtingi....Nu tai rinkitės, kas kam skaniau