Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

Labas smile.gif

Mano paskutiniai du žiūrėti, kurie man patiko.

''Не покидай меня'' /2013/ Фрагменты

user posted image

''Ветер в лицо'' /2014/ Фрагменты

user posted image

Negaliu suprasti, ar čia laiko nėra filmams žiūrėti,
ar čia filmų trūkumas (turiu omeny naujų).
Vis tik man rodos, kad pas mane abu variantai mastau.gif
Išvada viena, laikas atostogauti.

Bay
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
user posted image
kaip panašu į Visgi avatarą. Ar tik man taip susirodė g.gif

Prieš užmigdami pažiūrim po pora serijų Fizruko. Gal kiek išsisėmė į galą, ar pirmas įspūdis priblėso, bet gera komedija. Turi talentą Nagijevas.
Atsakyti
Sveikos,
na man asmeniskai,laiko trukumas be to megstu labai uzsienietiskus trilerius,tai keleta dienu is eiles ziuriu ir megaujuos smile.gif
Pries miega irgi Fizruk ziuriu,nu labai patinka.Gaila,kad atras sezonas dar toooliii.
Prisiziurejau vakar i Nagijeva taip,kad net nakti sapnavau biggrin.gif Taip buciavomes! doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 16, 09:09)
Sveikos,
biggrin.gif Taip buciavomes!  doh.gif  biggrin.gif

Ach tu išdykėle (neišdrįsau rašyt "ištvirkėle") mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 16, 09:31)
Ach tu išdykėle  (neišdrįsau rašyt  "ištvirkėle") mirksiukas.gif  biggrin.gif

Jei cia butu realiai,antras zodis tiktu biggrin.gif Bet,deja,tai tik sapna tebuvo biggrin.gif
Atsakyti
labukas, visoms:)
paziurejau_1001[B] (2014) - 4 seriju filmas, pastatytas pagal knyga "Tukstantis ir viena naktis" - jei nematet, tai rekomenduoju, nes lb patiko 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Золушка с райского острова (2014 ) irgi patiko. Tik bent jau filmo kokybes noretus siek tiek geresnes, ryskesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 16, 16:38)
labukas, visoms:)
paziurejau_1001[B] (2014) - 4 seriju filmas, pastatytas pagal knyga "Tukstantis ir viena naktis" - jei nematet, tai rekomenduoju, nes lb patiko 4u.gif  thumbup.gif

Gal gali nuorodas imesti, nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 16, 18:20)
Gal gali nuorodas imesti, nerandu 4u.gif

prasom 4u.gif 1001 (Тысяча один) (1-4 серии из 4)
http://tfile.me/foru...ic.php?t=655823
user posted image
-----------------------
tiesa, kazkuri vakara per rusu kanala ziurejau_Мертвое сердце, 2014 m._irgi superinis filmas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sim@: 16 gegužės 2014 - 17:58
ka tik baigiau ziureti - Другая семья (2014)
user posted image
jauna seima kelis metus negali susilaukt vaiku..vienadien vyras sutinka savo studentavimo laiku meile, kuri kaip ji teigia, auginanti judvieju dukra..vyras uzsimano susipazint su savo dukra..prasideda susitikimai su dukra, nes noras pazint dukra, kai zmona negali pagimdyt vaiku, yra begaliniai didelis...seimoje prasideda nesutarimai ir t.t.
labai geras serialas, patiko 4u.gif
Atsakyti
savaip idomus ax.gif Сестры (2001); Царь (2009), istorinis; Командировка, 2009; Переводчик (1-4 серии из 4), (2014), karinis;
Авантюристы, 2014 m. ax.gif
----------------------------------------------------
pravaliau kompo C diska, tai einu kabint uzuolaidas, nes buvau isskalbus ir tada ziuresiu vakarui kazka cool.gif
Atsakyti
Gal kas zino,kiek seriju turi sis nerealus serialas,ziureciau ir ziureciau...

Ма-моч-ки! / Ой, мамочки! ( 2012)

http://filmix.net/61...ochki-2012.html
Atsakyti