Labas
Mano paskutiniai du žiūrėti, kurie man patiko.
''Не покидай меня'' /2013/ Фрагменты
''Ветер в лицо'' /2014/ Фрагменты
Negaliu suprasti, ar čia laiko nėra filmams žiūrėti,
ar čia filmų trūkumas (turiu omeny naujų).
Vis tik man rodos, kad pas mane abu variantai
Išvada viena, laikas atostogauti.
Bay
Labas rytas
kaip panašu į Visgi avatarą. Ar tik man taip susirodė
Prieš užmigdami pažiūrim po pora serijų Fizruko. Gal kiek išsisėmė į galą, ar pirmas įspūdis priblėso, bet gera komedija. Turi talentą Nagijevas.
kaip panašu į Visgi avatarą. Ar tik man taip susirodė
Prieš užmigdami pažiūrim po pora serijų Fizruko. Gal kiek išsisėmė į galą, ar pirmas įspūdis priblėso, bet gera komedija. Turi talentą Nagijevas.
Sveikos,
na man asmeniskai,laiko trukumas be to megstu labai uzsienietiskus trilerius,tai keleta dienu is eiles ziuriu ir megaujuos
Pries miega irgi Fizruk ziuriu,nu labai patinka.Gaila,kad atras sezonas dar toooliii.
Prisiziurejau vakar i Nagijeva taip,kad net nakti sapnavau Taip buciavomes!
na man asmeniskai,laiko trukumas be to megstu labai uzsienietiskus trilerius,tai keleta dienu is eiles ziuriu ir megaujuos
Pries miega irgi Fizruk ziuriu,nu labai patinka.Gaila,kad atras sezonas dar toooliii.
Prisiziurejau vakar i Nagijeva taip,kad net nakti sapnavau Taip buciavomes!
QUOTE(Nanita @ 2014 05 16, 09:09)
Ach tu išdykėle (neišdrįsau rašyt "ištvirkėle")
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 16, 09:31)
Jei cia butu realiai,antras zodis tiktu Bet,deja,tai tik sapna tebuvo
labukas, visoms:)
paziurejau_1001[B] (2014) - 4 seriju filmas, pastatytas pagal knyga "Tukstantis ir viena naktis" - jei nematet, tai rekomenduoju, nes lb patiko
paziurejau_1001[B] (2014) - 4 seriju filmas, pastatytas pagal knyga "Tukstantis ir viena naktis" - jei nematet, tai rekomenduoju, nes lb patiko
Золушка с райского острова (2014 ) irgi patiko. Tik bent jau filmo kokybes noretus siek tiek geresnes, ryskesnes
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 16, 16:38)
labukas, visoms:)
Gal gali nuorodas imesti, nerandu
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 05 16, 18:20)
Gal gali nuorodas imesti, nerandu
prasom 1001 (Тысяча один) (1-4 серии из 4)
http://tfile.me/foru...ic.php?t=655823
-----------------------
tiesa, kazkuri vakara per rusu kanala ziurejau_Мертвое сердце, 2014 m._irgi superinis filmas
ka tik baigiau ziureti - Другая семья (2014)
jauna seima kelis metus negali susilaukt vaiku..vienadien vyras sutinka savo studentavimo laiku meile, kuri kaip ji teigia, auginanti judvieju dukra..vyras uzsimano susipazint su savo dukra..prasideda susitikimai su dukra, nes noras pazint dukra, kai zmona negali pagimdyt vaiku, yra begaliniai didelis...seimoje prasideda nesutarimai ir t.t.
labai geras serialas, patiko
jauna seima kelis metus negali susilaukt vaiku..vienadien vyras sutinka savo studentavimo laiku meile, kuri kaip ji teigia, auginanti judvieju dukra..vyras uzsimano susipazint su savo dukra..prasideda susitikimai su dukra, nes noras pazint dukra, kai zmona negali pagimdyt vaiku, yra begaliniai didelis...seimoje prasideda nesutarimai ir t.t.
labai geras serialas, patiko
savaip idomus Сестры (2001); Царь (2009), istorinis; Командировка, 2009; Переводчик (1-4 серии из 4), (2014), karinis;
Авантюристы, 2014 m.
----------------------------------------------------
pravaliau kompo C diska, tai einu kabint uzuolaidas, nes buvau isskalbus ir tada ziuresiu vakarui kazka
Авантюристы, 2014 m.
----------------------------------------------------
pravaliau kompo C diska, tai einu kabint uzuolaidas, nes buvau isskalbus ir tada ziuresiu vakarui kazka
Gal kas zino,kiek seriju turi sis nerealus serialas,ziureciau ir ziureciau...
Ма-моч-ки! / Ой, мамочки! ( 2012)
http://filmix.net/61...ochki-2012.html
Ма-моч-ки! / Ой, мамочки! ( 2012)
http://filmix.net/61...ochki-2012.html