Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 12:41)
''Поворот наоборот'' /2014/
Pačiu laiku man komedija.
Manau N.Baskovui pavyks.

na nepavyko Baskovui schmoll.gif
visiškas niekalas, sad.gif sad.gif sad.gif
kaip jis galėjo tokiam pasirašyti?
vienintelis argumentas - pinigai
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 12:41)
Pačiu laiku man komedija.
Manau N.Baskovui pavyks

Laba 4u.gif
Man Baskovas, kaip ir Vernikas labai nepatinka
Atsakyti
Dar nežiūrėjau, nemačiau.
Apie N.B. aš apskritai be nuomonės.
Tai man bus smalsu žvilgtelt į jo debiutą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 19:56)
Apie N.B. aš apskritai be nuomonės.

jis, kaip atlikėjas man patinka
gražus balsas,
bet aktorius niekam tikęs
Atsakyti
paziurejau ,,Ветер в Лицо", net labai neblogas.
Vyrukai neblogi, man ypac tevas g.gif
Atsakyti
Žiūriu aš ta N.B. na nžn, 1-a serija prailgo. Db esu toje vietoje kur jis su benamiais draugauja ir šiukšliadėžėse kapstosi... V.ž. reziumė- за что боролся, на то и напоролся...
QUOTE(sapniukass @ 2014 05 07, 21:34)
paziurejau ,,Ветер в Лицо", net labai neblogas. Vyrukai neblogi, man ypac tevas g.gif
Man tai tas žentas, na tas policininkas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 07, 19:43)
Laba 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2014 05 07, 19:43)
Laba 4u.gif

Ką tik norėjau tą patį parašyti tongue.gif Ar matėt kas filmą "Лёд в кофейной гуще"? Ten tipo Baskovą vaidino, tokį pasikėlusį operos dainininką, kurį suflerė buvo įsimylėjusi. Tik ten jis buvo pavarde Maskovas lotuliukas.gif Tai nuo to filmo, nors ten ir net tikras Baskovas buvo, dar labiau jis man ko tai pradėjo nepatikti.

Devočki, turiu tokį klausimą....Čia gal daugiau taikoma stoms, kurios arčiau manęs gyvena...A atsirastų norinčių palaikyti man kompaniją pabendrauti su Žaliaakiu Klaipėdoje? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 08, 01:23)
Devočki, turiu tokį klausimą....Čia gal daugiau taikoma stoms, kurios arčiau manęs gyvena...A atsirastų norinčių palaikyti man kompaniją pabendrauti su Žaliaakiu Klaipėdoje? bigsmile.gif

Eina svilpti, Ramsiau bigsmile.gif Nu tu duodi thumbup.gif Ir kodel as ne klaipediete doh.gif

Ziuriu "Fizruka"-labai patinka thumbup.gif
Ziurim "Pervodcik"-irgi kaip karinis super thumbup.gif Pradejom ziureti "Do svidanija, malciki"-geras, bet karo tematikos mums jau per daug. Pabaigsim siandien "Perevodcika", is viso tik 4 serijos, neistemptas drinks_cheers.gif
http://www.seasonvar...erevodchik.html

Tai sakot, filmas su Baskovu chlamas? O as ji pamenu is KVN, pirmi bandymai komediniai jo buvo, t zvengiau: thumbup.gif
https://www.youtube....h?v=NMBQGhuKfmw
Nors su Nagijevu stempas irgi super thumbup.gif
https://www.youtube....h?v=GCAbr-jnQa8
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 08 gegužės 2014 - 05:20
QUOTE(Ramsius @ 2014 05 08, 01:23)

O kada tai vyktų?
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 05, 21:23)
Del fimu tai baigiau savo Voroninus  nail.gif  verysad.gif  Laba gerai nuotaika  thumbup.gif  pakeldavo, kai paziuredavau... Laikiau desertui, labai taupiau, kai pamaciau, kad tuoj baigsiu  blush2.gif

Fizruko esamas serijas paziurejau. Yra keturiolikta, tai 14 isivaziavo filmas... juokiausi taip kaip seniai juokiausi...  thumbup.gif

Pradejom su MB Kuchnia http://kinozal.tv/de....php?id=1023477  -jam nepatiko tas berniokas, tai gal sakau reiks kada vienai paziuret.  doh.gif
Дело чести/ 2013 /  iki  10 serijos "datraukem" ir prasidejo anot mano vyrelio "melodramos", metem... Del jo metem, as buciau gal baigus, bet dabar tai visai nenoriu baigti ziureti... Nusibodo  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Семья 3Д (1-2 серии) / 2014 / nepatiko man paciai, daugiau nesisiusiu, uztenka 2 seriju  schmoll.gif

Man irgi labai patinka komedijos, ziurojau Voroninus, Papiny dotcki, Bukinus (Laimingi kartu, Vedes ir turi vaiku rusiskas variantas), taip pat smagus jaunatviskas serialas Defcata, o apie medikus patiko Ja lecu, tik gaila, kad jo tesinio nebebus.
Atsakyti
Gera diena.
Pries pora savaiciu ziurejau 1 serija, kazkokio rusisko serialo (net nepamenu ar per LNK, ar per TV3), rode nescia mergina, kuri, kaip supratau surogatine motina.... Dabar sumasciau, kad gal ir nieko serialas, bet nerandu TV programoje blush2.gif Gal zinote apie koki seriala kalbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2014 05 08, 13:11)
Gera diena.
Pries pora savaiciu ziurejau 1 serija, kazkokio rusisko serialo (net nepamenu ar per LNK, ar per TV3), rode nescia mergina, kuri, kaip supratau surogatine motina.... Dabar sumasciau, kad gal ir nieko serialas, bet nerandu TV programoje  blush2.gif  Gal zinote apie koki seriala kalbu?  g.gif

Manau, kad kalbat apie Условия контракта, yra 2 dalys.
Atsakyti