Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

dėkui, ErikaN smile.gif

ir Visgi ir kitom mergaitėm DĖKUUUUI už tokias gražias nuotraukas ir žodžius wub.gif
Atsakyti
mergaites per kur ziurejote online filmus sourvivor blush2.gif ar kazkas pan.,,, nerndu o pkarauna kita psl.Aciuu 4u.gif
Atsakyti
"Svatjio" spoorga man irgi feee drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 06, 19:03)
Nemacius tu ir Krik sovy (turbut)  mirksiukas.gif O Heteras macius? Ne? Todel apie mano skoni nieko nezinai  4u.gif
Voroninus paziurek  4u.gif
Nors viena serija, please  ax.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 06, 19:07)

Krik sovy macius,patiko ax.gif

o Voroninus kaip tik sia savaite istryniau nepaziurejus nei vienos serijos cool.gif

Tai jūs abi su MB vienodo proto. t.y. skonio biggrin.gif Pakviečiau jį žiūrėt tą` Krik sovy ir po 10 minučių užmigau. O jis žmogus per kelias naktis ir peržiūrėjo biggrin.gif
Heterų tai ir jis nematęs. Atsiųsiu. Ir Voroninus atsiųsiu. Soldatus turim, bet nepradėjom dar.
Atsakyti
Siandien baigiau ziureti Меч[B],pabaiga aisku verysad.gif bet kitokios turbut ir negalejo buti. Buvo aisku kai kuriu niuansu,kurie man uzkliuvo,bet vistiek,labai patiko.

http://kinozal.tv/de....php?id=1028458

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 05 06, 20:38)
Tai jūs abi su MB vienodo proto. t.y. skonio  biggrin.gif Pakviečiau jį žiūrėt tą` Krik sovy ir po 10 minučių užmigau.

Davai druzhit domami...
4u.gif
Atsakyti
ka tik baigiau ziuret_Везучая, 2013_patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 04, 16:58)
''Так далеко, так близко'' /2014/

nesupratau rašo, kad tik 4 serijos,
bet pabaigos tai nėra
gal tęsinys būs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 10:01)

as vat perziurejau is neturejimo ka ziureti"1001".....nu tokiu pigiu stiliumi padarytas filmas, taip sakant pigiai prasisuko su tai keliais pagrindiniais aktoriais ir dabarty ir senovej "panaudodami" biggrin.gif ir svarbiausia be pabaigos....nesuprasi pabaiga filmo, ar koks pratesimas bus, ar cia neirasytas visas......gaila sugaisto laiko tik cool.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Su praejusiom sventem 4u.gif
Piramdieni,po mamos dienos,prasau sunaus:
"padek prasau ausines ant sekcijos"
sunus su sypsena (megsta pajuokauti)
"mama,taigi siandien ne mamos diena,pasidek pati.
Pirma mano reakcija,issiziojau,poto kaip paeme juokas biggrin.gif Galvoju,mano 8-metis zodziu kisenese neieskos biggrin.gif

As baigiau ziureti Сватьи thumbup.gif gera nuotaikos doze smile.gif Laukiu tesinio.Склифа taupau.Atsisiunciau Физрук,dvi serias paziurejau,patinka smile.gif Nagijevas nepakartojamas thumbup.gif

spoorga,as irgi Varoninus ziuriu drinks_cheers.gif
Atsakyti
''Поворот наоборот'' /2014/
Премьера-анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1210363

user posted image

Pačiu laiku man komedija.
Manau N.Baskovui pavyks.

Laba smile.gif
Fuj, na ir orelis, brrr
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 12:41)