''Красотки'' /2014/
Премьера-Трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1191629
Laba
Sveikutes
Pradejau ziureti Shiroka reka
nu net nezinau ka ir pasakyti Ta Ania savanaude,galvojanti tik apie save,negalvojanti apie pasekmes,nu susipyko ji su to chirurgu,nusprende "povypendrivotsa",dabar ta savo vyra kankina,vaiko vos neatsikrate nu niekas ja neverte teketi,nu vnz. sunervino ji mane
Pradejau ziureti Shiroka reka
nu net nezinau ka ir pasakyti Ta Ania savanaude,galvojanti tik apie save,negalvojanti apie pasekmes,nu susipyko ji su to chirurgu,nusprende "povypendrivotsa",dabar ta savo vyra kankina,vaiko vos neatsikrate nu niekas ja neverte teketi,nu vnz. sunervino ji mane
QUOTE(Visgi @ 2014 03 22, 13:18)
''Красотки'' /2014/
žiūriu ir kažkaip keista pasirodė,
kad Tania dirba miestelio muziejuje, o interneto visam miestuke nėra
ir ji važiuoja į Maskavą
truputuką logikos trūkumas
Мститель 2013... Nieko visai toks, patiko... Bojevik... Graziai kaunasi, laimi, kovoja su korupcija...
O jei rimtai, tai netgi Антон Пампушный reabilitavosi, kai po filmo Жизнь после жизни negalejau atsikvoseti nuo jo isprotejusiu baime varanciu akiu... Cia jis simpatiskas kovotojas
O jei rimtai, tai netgi Антон Пампушный reabilitavosi, kai po filmo Жизнь после жизни negalejau atsikvoseti nuo jo isprotejusiu baime varanciu akiu... Cia jis simpatiskas kovotojas
Labvakar
Startavo naujiena
''Кружева'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1191964
O aš pažiūrėjau NeNaujieną
''Гюльчатай. Ради любви'' /2014/
Yra toks labai geras posakis- ,,за что боролся на то и напоролся''. Šiame seriale kaip tik apie tai.
Tęsiniu nenusivyliau. Patiko visi. Gražu žiūrėti į gražius žmones.
Visų iki vieno buvo man gaila, net momentais ir tos Irinos (Юлия Такшина).
Ypatingai gaila buvo Наталья Рудова. Beje, ji čia man labai graži ir šarminga.
Man, ir Наталья Рудова ir Саёра Сафари įtikinamai vaidino jautriose ir kraupokose scenose.
Patiko ir Ирина Розанова, ir Наталия Солдатова, tikra 'soldatova' ta podruškė.
Na o jau Алексей Макаров taip sulįses, kad tik nosis belikus.
Aš suprantu, kad jis gal visą gyvenimą svajojo būti monekenu, na bet kad šitaip išbarstyti savo žavesį, tai nežinau nežinau...
Iš esmės patiko tai, kad nebuvo tik vieno veiksmo ir tik į vienus vartus.
T.y. kad vyko daug skirtingų peripetijų, skirtingose vietose, kiekvienas herojus turėjo savų motyvų ir siekių.
O taikomos priemonės tikslui įgyvendinti buvo ne visai garbingos ir švarios,
kad kaip tame posakyje ,,в любви и на войне все средства хороши''.
Из сериала ''Гюльчатай 2. Ради любви'' /2014/
Startavo naujiena
''Кружева'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1191964
O aš pažiūrėjau NeNaujieną
''Гюльчатай. Ради любви'' /2014/
Yra toks labai geras posakis- ,,за что боролся на то и напоролся''. Šiame seriale kaip tik apie tai.
Tęsiniu nenusivyliau. Patiko visi. Gražu žiūrėti į gražius žmones.
Visų iki vieno buvo man gaila, net momentais ir tos Irinos (Юлия Такшина).
Ypatingai gaila buvo Наталья Рудова. Beje, ji čia man labai graži ir šarminga.
Man, ir Наталья Рудова ir Саёра Сафари įtikinamai vaidino jautriose ir kraupokose scenose.
Patiko ir Ирина Розанова, ir Наталия Солдатова, tikra 'soldatova' ta podruškė.
Na o jau Алексей Макаров taip sulįses, kad tik nosis belikus.
Aš suprantu, kad jis gal visą gyvenimą svajojo būti monekenu, na bet kad šitaip išbarstyti savo žavesį, tai nežinau nežinau...
Iš esmės patiko tai, kad nebuvo tik vieno veiksmo ir tik į vienus vartus.
T.y. kad vyko daug skirtingų peripetijų, skirtingose vietose, kiekvienas herojus turėjo savų motyvų ir siekių.
O taikomos priemonės tikslui įgyvendinti buvo ne visai garbingos ir švarios,
kad kaip tame posakyje ,,в любви и на войне все средства хороши''.
Из сериала ''Гюльчатай 2. Ради любви'' /2014/
Ramsius,na ir ar pranoko jusu lukescius zaliaakis? Ar mandagus?Ar noriai sutiko nusifotografuoti? Pasakokite,pasakokite
Laba diena!Kokie grazu orai,namie nesinori buti.vakar Belmonte buvome,grazuuu,fontanai jau "dirba"kavynes.Kiek zybuciu
Paziurejau "Баржа"geras,lengvas,sunus kartu ziurejo,irgi patiko,ypac kai vaiku nuotikius rode Man tik kliuvo,bet cia jau kabinejimas,ane?Varvaros priaugintos blakstienos ,as ir gyvenime negaliu i jas ziureti,o filme atrode,kad jai per sunkus vis mirkt ir mirkt
Vakar pradejau ziureti,"Вангелия"super,neveltui tiek teigiamu nuomoniu.
Laba diena!Kokie grazu orai,namie nesinori buti.vakar Belmonte buvome,grazuuu,fontanai jau "dirba"kavynes.Kiek zybuciu
Paziurejau "Баржа"geras,lengvas,sunus kartu ziurejo,irgi patiko,ypac kai vaiku nuotikius rode Man tik kliuvo,bet cia jau kabinejimas,ane?Varvaros priaugintos blakstienos ,as ir gyvenime negaliu i jas ziureti,o filme atrode,kad jai per sunkus vis mirkt ir mirkt
Vakar pradejau ziureti,"Вангелия"super,neveltui tiek teigiamu nuomoniu.
QUOTE(Nanita @ 2014 03 23, 10:47)
Ramsius,na ir ar pranoko jusu lukescius zaliaakis? Ar mandagus?Ar noriai sutiko nusifotografuoti? Pasakokite,pasakokite
vėl važiavo į pasimatymą (pavydžiu) reiks rimtai prašyt,kad autografą parvežtų
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 23, 12:35)
Ką reiškę vėl? Maža to,kad paėmė autografą,tai dar į pasimatymus važinėja? Vapsceee
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 23, 11:35)
Ne,kiek žinau,antro karto DAR nebuvo
QUOTE(Nanita @ 2014 03 23, 11:51)
Ką reiškę vėl? Maža to,kad paėmė autografą,tai dar į pasimatymus važinėja? Vapsceee
QUOTE(Julsita @ 2014 03 23, 12:01)
Ne,kiek žinau,antro karto DAR nebuvo
Ramsiau rodykis greičiau,otai tuoj sugedęs telefonas bus