Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 05 05, 13:22)
Laba. Nesušąlot moteros?
O aš gailiuosi, kad rudeninės striukės neapsivilkau, galvoju kažkaip nei šis nei tas bus,

Laba. Brrr... Bet as tikejausi salcio, nes ryte per Laba ryta girdejau, kad salta.
Ir as "gudresne uz penktoka" rudenine striuke apsivilkau tongue.gif
Bet mano savos priezastys. I darba einu pesciomis, tai jau uztenka rytais kalenti dantimis, kita-siandien po darbo variau i masaza, tai po masazo siukstu nevalia susalti, todel apsirupinau bigsmile.gif

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 05 05, 19:13)
9-10 Мая 2014 года Кинозал.ТВ объявляет праздничную акцию, посвящённую Дню Победы!
В честь великого праздника Вы получите возможность скачать любые раздачи трекера без учёта рейтинга!

Aciu, Krikstoline, reiks pasinaudot wub.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spoorga: 05 gegužės 2014 - 20:00
Del fimu tai baigiau savo Voroninus nail.gif verysad.gif Laba gerai nuotaika thumbup.gif pakeldavo, kai paziuredavau... Laikiau desertui, labai taupiau, kai pamaciau, kad tuoj baigsiu blush2.gif

Fizruko esamas serijas paziurejau. Yra keturiolikta, tai 14 isivaziavo filmas... juokiausi taip kaip seniai juokiausi... thumbup.gif

Pradejom su MB Kuchnia http://kinozal.tv/de....php?id=1023477 -jam nepatiko tas berniokas, tai gal sakau reiks kada vienai paziuret. doh.gif
Дело чести/ 2013 / iki 10 serijos "datraukem" ir prasidejo anot mano vyrelio "melodramos", metem... Del jo metem, as buciau gal baigus, bet dabar tai visai nenoriu baigti ziureti... Nusibodo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Семья 3Д (1-2 серии) / 2014 / nepatiko man paciai, daugiau nesisiusiu, uztenka 2 seriju schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 05, 19:21)
drinks_cheers.gif ŠALTA baisiai. mes dar kaip tyčia šiandien apturėjom su vaikais kelionę į Trakų pilį ax.gif

jau į arbatą brendžiuko pyliausi
nes kitaip mano čiakrų rinkinys nesušilo
Atsakyti
Врачиха žiūrėjau dėl pagrindinės aktorės ir siužeto, bet jau dėl seriale vaidinančių vyriškių...tai kankinausi biggrin.gif nei vieno gražaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 05 05, 21:23)
Дело чести/ 2013 /  iki  10 serijos "datraukem" ir prasidejo anot mano vyrelio "melodramos", metem... Del jo metem, as buciau gal baigus, bet dabar tai visai nenoriu baigti ziureti... Nusibodo  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

toki gera filma? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 05 05, 21:09)
Врачиха žiūrėjau dėl pagrindinės aktorės ir siužeto, bet jau dėl seriale vaidinančių vyriškių...tai kankinausi biggrin.gif nei vieno gražaus  ax.gif

ziuriu 5 serija, nu man patinka thumbup.gif ir vyriskis labai neblogas, svarbiausia anksciau kazkur nematytas labai....
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 05, 14:22)

Vakar su vyru per teliką pažiūrėjom pirmą seriją, nepatiko. Gal vėliau ir išsirutulios kas nors įdomiau, bet žiūrėti noro nėra. Na ir gerai, nes jau įpulsiu stačia galva į Euroviziją bigsmile.gif
O va pradėjusi žiūrėti esu До свидания, мальчики (Подольские курсанты), tai labai patinka. Maniau žiūrėsiu po truputį, sulauksiu visų serijų. Kur tau doh.gif surijau mygom ir nuo šeštadienio badauju doh.gif .
Šiandien jau lauke šilčiau, nes vakar be žieminės striukės jaučiausi kaip iš namų išvyta. Labas visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 05 05, 19:21)
mes dar kaip tyčia šiandien apturėjom su vaikais kelionę į Trakų pilį
Ar patiko? Pirmą kartą ten lankėtės? Gaila, kad tik nlb šilta buvo, tiesa?
QUOTE(spoorga @ 2014 05 05, 19:56)
Brrr... Bet as tikejausi salcio, nes ryte per Laba ryta girdejau, kad salta. Ir as "gudresne uz penktoka" rudenine striuke apsi.vilkau
Aš irgi jau šiandien tokia pat gudri pasidariau, kai pamačiau, kad 08.30val viso labo vos +2 doh.gif
QUOTE(amirrr @ 2014 05 05, 21:09)
Врачиха žiūrėjau dėl pagrindinės aktorės ir siužeto, bet jau dėl seriale vaidinančių vyriškių...tai kankinausi biggrin.gif nei vieno gražaus ax.gif
Tai jau tikrai ne kas irnesakyk.gif Aš irgi taip nlb mėgstu žiūrėt, kai nėr jokio simpatiško ax.gif

Vos liežuvio nesusilaužiau, bet perskaičiau viską iki galo, nors ir skiemenim, bet perskaičiau biggrin.gif Nepraleidžiu progos paklausyt jei išgirstu kas kalba žemaitiškai, man taip faina, įdomu, gal todėl kad nlb suprantu, nu čia bukvaliai kaip vokiškai, tik sunkiau, man biggrin.gif Pati skaičiau, pati sau išsiverčiau, tik va vieno žodžio niekaip schmoll.gif , ką reiškia tas nošiora? Yr žemaičių čia, gal kas išvers?
V.ž. iš labo ryto gera mankšta smegenim.

user posted image

E nabuso ni biski ba meiles..... Vo tep

Labas rytas
Papildyta:
QUOTE(ErikaN @ 2014 05 06, 07:31)
Vakar su vyru per teliką pažiūrėjom pirmą seriją, nepatiko.
Rimtai? Na geras. O aš kaip tik galvojau šią savaitę jį pažiūrėti, tuo labiau trumpas gi, tik 4-ių serijų. Na tai pagalvosiu ar žiūrėt. Laiko dar turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 06, 08:44)
Pati skaičiau, pati sau išsiverčiau, tik va vieno žodžio niekaip schmoll.gif , ką reiškia tas nošiora?

Gal nušiuro? Nu suprastėjo kailis lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar patiko? Pirmą kartą ten lankėtės? Gaila, kad tik nlb šilta buvo, tiesa?

vaikai tai pilni ispudziu gryzo. as tai esu buvus kadaise, dar mokyklos laikais, bet nelabai pamenu. o kas del oro, tai baisus vejas buvo, juk ta pilis, kai saloj aplink vanduo, tai uij uij uij blink.gif ax.gif

laba ryta, o as vakar paziurejau_
user posted image
tai toks lengvas pasakojimas apie kara ir, zinoma, tyra meile wub.gif
Atsakyti

Vos liežuvio nesusilaužiau, bet perskaičiau viską iki galo, nors ir skiemenim, bet perskaičiau biggrin.gif Nepraleidžiu progos paklausyt jei išgirstu kas kalba žemaitiškai, man taip faina, įdomu, gal todėl kad nlb suprantu, nu čia bukvaliai kaip vokiškai, tik sunkiau, man biggrin.gif Pati skaičiau, pati sau išsiverčiau, tik va vieno žodžio niekaip schmoll.gif , ką reiškia tas nošiora? Yr žemaičių čia, gal kas išvers?
V.ž. iš labo ryto gera mankšta smegenim.

user posted image

E nabuso ni biski ba meiles..... Vo tep

smile.gif Labas rytas smile.gif Nošiora tikrai bus nušiuro. Nu matyt neveltui aš vertėja, be problemų perskaičiau smile.gif O gal žemaitiški tėčio genai, nors mūsų šeimoj tikrai nieks nesiroukoun žematišką. biggrin.gif

Aš nuo vakar dar pikta ant dukros auklėtojų. Šalta visos žinot kaip buvo. Aš savo mergelikės nu tikrai neprirengiau, skaudėjo širdį visą dien, bet vyliaus kad tikrai nieks neis į lauką... parvarau pasiimt vakare, sustipus kaip šuo, vėjas baisulinis, o darželio vaikai lauke.. auklėtojos stovi pamėlynavusios, kalatojasi, sakau - nešalta? Šalta. Ir toliau stovi. Kalčiausia aš, nes vaiko neaprengiau... Šian mano aukselis man vis kartojo - mamyte, aprenk mane normaliai biggrin.gif:biggrin.gif:
Atsakyti
prasau imeskite ir nuorodas, ne tik filmus paveiksliuksliukus, aciu labai
Atsakyti