''Время собирать'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1208108
''Сестра моя, любовь'' /2014/
Премьера-Анонс
http://kinozal.tv/de....php?id=1208109
QUOTE(Visgi @ 2014 05 01, 18:20)
laba ryta,
o vat_Танкисты своих не бросают (1-4 серии из 4), 2014 m. _nelabai, ziurejau tik del to, kad nebuvo ka ziureti
filmas toks siaip sau
o vat_Танкисты своих не бросают (1-4 серии из 4), 2014 m. _nelabai, ziurejau tik del to, kad nebuvo ka ziureti
filmas toks siaip sau
Laba
Pabaigiau ir aš Dom s lilijami. Nieko toks, bet jau yyyyyylgaaaaas. Beveik mėnesį mūčinau Bet nesigailiu. Toks nesudėtingas filmas, kad pasileidus kaip foną ir SM paskaitinėjau
Grimas ir man labai krito į akis. Kai kurių dar nieko, bet kai kurių Kad ir to brolio Kotios.
Beje, mačiusios, kur dingo pirmoji žmona(neprisimenu vardo jos), Kotios motina? Išsiskyrė ir tiek? Nes paskui visi taip draugiškai bendravo - buvę ir esami, o ji nebepasirodė.
Kaži ar nebus pratęsimo, nes dar rodyt ir rodyt - apie Arišką, apie Kiros vaikus iš probirkos ir taip toliau ir taip toliau....
Nieko, kad nepageltoninu?
Pabaigiau ir aš Dom s lilijami. Nieko toks, bet jau yyyyyylgaaaaas. Beveik mėnesį mūčinau Bet nesigailiu. Toks nesudėtingas filmas, kad pasileidus kaip foną ir SM paskaitinėjau
Grimas ir man labai krito į akis. Kai kurių dar nieko, bet kai kurių Kad ir to brolio Kotios.
Beje, mačiusios, kur dingo pirmoji žmona(neprisimenu vardo jos), Kotios motina? Išsiskyrė ir tiek? Nes paskui visi taip draugiškai bendravo - buvę ir esami, o ji nebepasirodė.
Kaži ar nebus pratęsimo, nes dar rodyt ir rodyt - apie Arišką, apie Kiros vaikus iš probirkos ir taip toliau ir taip toliau....
Nieko, kad nepageltoninu?
Sveikos
sergu,tai nieks nedziugina,siandien biskiuka geriau,tai galvoju parasysiu,nes pamirsyte visai,kad tokia buvo
Oho kiek naujoviu,tik speju rasytis
Visgi,klausiai kazkada apie Stanica ,ziuriu as,nepraleidziu,gerai,kad i diena po serija deda,kitaip ir as mesciau ji,butu gaila laiko,yra geresniu.92 dabar serijos laukiu.Nemanau,kad daug praradai ji neziurit,jauciu vasara,kai metas atostogu,iskylu,sodybu ir as ji neziuresiu,ir sazines negriauz
Dabar taupydama ziuriu Sklif,liko 5 serijos Man sis serialas nemirtingas,kiek bus sezonu,tiek ir ziuresiu.
SU PRAEJUSIAIS GIMTADIENIAIS,PANOS !!! bukite laimingos!
sergu,tai nieks nedziugina,siandien biskiuka geriau,tai galvoju parasysiu,nes pamirsyte visai,kad tokia buvo
Oho kiek naujoviu,tik speju rasytis
Visgi,klausiai kazkada apie Stanica ,ziuriu as,nepraleidziu,gerai,kad i diena po serija deda,kitaip ir as mesciau ji,butu gaila laiko,yra geresniu.92 dabar serijos laukiu.Nemanau,kad daug praradai ji neziurit,jauciu vasara,kai metas atostogu,iskylu,sodybu ir as ji neziuresiu,ir sazines negriauz
Dabar taupydama ziuriu Sklif,liko 5 serijos Man sis serialas nemirtingas,kiek bus sezonu,tiek ir ziuresiu.
SU PRAEJUSIAIS GIMTADIENIAIS,PANOS !!! bukite laimingos!
Žemaičiai gali būti ramūs. Šiaip ne taip rastas atsakymas
Na tikrai, ot kokie
Jaučiu kiek ten visko tiko ir nutiko per tiek laiko-serijų toje stanicoje
Bet tikrai žmonės, man nesitiki, kad kitą mėnesį jau tikrų tikriausia vasara
Šiemet kažkaip viskas ant smūgio, gal todėl, kad žiema neprailgo, hm.
''Карнавал по-нашему'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1208473
Na tikrai, ot kokie
QUOTE(Nanita @ 2014 05 02, 13:51)
sergu
Visgi,klausiai kazkada apie Stanica, ziuriu as,nepraleidziu,gerai,kad i diena po serija deda,
Kaip tik čia kada pagalvojau- kaži kur pradingus būsi, o tu matai nusprendei pasirgt, sveik greičiau Visgi,klausiai kazkada apie Stanica, ziuriu as,nepraleidziu,gerai,kad i diena po serija deda,
Jaučiu kiek ten visko tiko ir nutiko per tiek laiko-serijų toje stanicoje
Bet tikrai žmonės, man nesitiki, kad kitą mėnesį jau tikrų tikriausia vasara
Šiemet kažkaip viskas ant smūgio, gal todėl, kad žiema neprailgo, hm.
''Карнавал по-нашему'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1208473
Matai,pati nesitikejau,pulinga angina,pirma sunui,veliau man...beee,trys paras 39,nusilpus visai.As nuo Laimo ligos daug antibu isgerus,imunine ant nulio.Aciu,jau geriau
Aj,kad nelabai,viskas sukasi ratu,as apie Stanica..
giminingi zodziai ypac viedros
Laikas bega jau alyvos po balkonu pradeda zydeti
Aj,kad nelabai,viskas sukasi ratu,as apie Stanica..
giminingi zodziai ypac viedros
Laikas bega jau alyvos po balkonu pradeda zydeti
QUOTE(Nanita @ 2014 05 02, 18:50)
jau alyvos po balkonu pradeda zydeti
laikas daržuose ir soduose agurkus sėti
Kas toliau?
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 18:35)
siunciuos
QUOTE(Nanita @ 2014 05 02, 18:50)
Matai,pati nesitikejau,pulinga angina,pirma sunui,veliau man...beee,trys paras 39,nusilpus visai.As nuo Laimo ligos daug antibu isgerus,imunine ant nulio.Aciu,jau geriau
sveikatos
paziurejau kartu su V_Опасная любовь (1-4 серии из 4), 2014 -toks nieko, tik pastatymas nekoks
o - Поцелуй в голову, 2012 - LABAI PATIko lengvas, kaip tik vakaro ziurejimui