Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 29, 17:57)
ar kas mate  Меч? labai geri atsiliepimai "Для тех, кто не смотрел сериал "Игра" - качните и посмотрите. Это второй - по захватывающему сюжету.
Пятницкие Глухари в МентОвских войнах Карпова остались в хвосте этих двух сериалов.
"
matyt tik as atsilikusi ir nemaciau cool.gif  g.gif

man jis labai patiko thumbup.gif
kai kuriuos filmus pradedu ziuret ir prisimenu, kad matytas, o sita atsimenu ne tik pavadinima, bet ir apie ka, ir kaip baigiasi ax.gif
Atsakyti

[quote=Visgi,2014 04 29, 14:51]
Kaip sakoma во всей своей красе biggrin.gif Nūū aišku, kad galima. Kada jei ne dabar[/quote]
[/quote]
tongue.gif

[quote=Sim@,2014 04 29, 14:46]
RAMSIAU 4u.gif 4u.gif
[/quote]
[quote=Tekšė,2014 04 29, 15:34]
Pacankes, babas jagas ir visas kitas, švenčiančias keturkampus ir kitokius gimtadienius, sveikinu ir linkiu kuo geriausios kloties.
[/quote]
[quote=spoorga,2014 04 29, 17:21]
Jubilijates su gimtadieniu 4u.gif
[/quote]

Ačiū ačiū!
Kas pavėlavot - staigiai prie stalo, kol visko nesuėdėm ir neišgėrėm 4u.gif

Atsakyti
Pirmus du filmus mačiau, tai pažiūrėjau ir trečią, tsakant kad visa puokštė būtų.
Visi trys filmai smagūs, paprasti ir lengvi (filmai be serijų).
Tinka Lifanovui tokie vaidmenys, kaip ir baisiai rimtas bet nelabai...

Фрагменты из к/ф ''Разрешите тебя поцеловать... на свадьбе'' /2013/

user posted image
Atsakyti
Опасная любовь patiko, o kas, tau Visgi, tau jame uzkliuvo? g.gif
visos jus pacankes, pagal mano metus doh.gif
Atsakyti
Ramsiau su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(sapniukass)
Опасная любовь patiko, o kas, tau Visgi, tau jame uzkliuvo?
Užkliūt tai nieko neužkliūvo, tik man buvo netikėta, kad vis tik jis numirė. Galėjo ir nemirt. Negalvojau, kad tokia pabaiga bus. Žinai, kai žiūri tai vis tikiesi geros pabaigos, o čia še tau. Taip gaila buvo...
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 30, 00:18)
QUOTE(sapniukass)
Опасная любовь patiko, o kas, tau Visgi, tau jame uzkliuvo?
Užkliūt tai nieko neužkliūvo, tik man buvo netikėta, kad vis tik jis numirė. Galėjo ir nemirt. Negalvojau, kad tokia pabaiga bus. Žinai, kai žiūri tai vis tikiesi geros pabaigos, o čia še tau. Taip gaila buvo...

tai man tas pats, galejo likt ir ilgai ir laimingai....
Atsakyti
Visas pacankes su gimtadieniu 4u.gif

p.s. kadangi vėluoju, tai tskant pati kalta, ka dliksiu be vaišių biggrin.gif

Į temą: žiūrėjau kažką, bet kad niekas pernelyg neįstrigo rolleyes.gif
Atsakyti
paziurejau, nieko toks, tik gal istemptas siek tiek..
user posted image
laba vakara 4u.gif
Atsakyti
Labukas, prarijau Sklifo trecia sezona wub.gif , lauksiu sekancio, bet ir vel visus metus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 30, 19:38)
Labukas, prarijau Sklifo trecia sezona  wub.gif , lauksiu sekancio, bet ir vel visus metus  doh.gif

Ryju ir kaifuoju ir aš. Naktim su Braginu operuoju. hihihi.gif Man tai vienintelis neišsisemiantis serialas po Kuchnios, nors jau ir trečias seonas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 30, 21:38)
Labukas, prarijau Sklifo trecia sezona  wub.gif , lauksiu sekancio, bet ir vel visus metus  doh.gif

As ir siandien ryte pries darba surijau dvi paskutines serijas. Eina sau-dabar tiesiog gedulas sad.gif Tai vienintelis filmas,kurio kinozalas nespejo transliuot pagal mano ziurejimo tempus. Dabar pradejau Pilnaja rabota,tai po Sklifo cia jau tik is bedos...
Atsakyti