Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 29, 12:52)
Man tai erora rodo g.gif Kur cia tie berniukai? bigsmile.gif
Aha, jau pasitaise Ramsius. biggrin.gif O kur berniukai? bigsmile.gif Buvau isitikinusi, kad ten kas nors su Zaliaakiu biggrin.gif

Yr yr, ale tik rankos matosi lotuliukas.gif

A prašom ir tokių ugoščenijų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramsius: 29 balandžio 2014 - 13:23
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 29, 13:07)
Savaitgali ir man stuktelejo 40 blush2.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 29, 13:20)

[color=yellow]P.S. gal apskritai būtų neblogai kokį sąrašiuką turėti su tais gimtadieniais- kas norėtų parašytų tik mėnesį, dieną (gim. metus nebūtinai). Ką manot taryba? smile.gif

Ale ir berniukai, kaip katės maiše biggrin.gif tik alkūnės matosi biggrin.gif

1. Aš UŽ 4u.gif

2. Galiu ir ne tik alkūnių parodyti blush2.gif Ai, šiandien man galima pasiautėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 29, 14:20)

P.S. gal apskritai būtų neblogai kokį sąrašiuką turėti su tais gimtadieniais- kas norėtų parašytų tik mėnesį, dieną (gim. metus nebūtinai). Ką manot taryba? smile.gif
smile.gif

As uz, labai smagu, kai sveikina blush2.gif O profilyje savo duomenu nelaikau, tai, tikiu, kad ir norintys pasveikinti negali drinks_cheers.gif Bet as nekukli lotuliukas.gif

Aciu, mergaites, uz sveikinimus, jatau, kokia baba jaga jau jauciuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 29, 14:20)
Gerai, kad yra apdairių ir pastabių žmonių. Pvz kaip šiandien ErikaN, šaunuole smile.gif

Stengiuos darbe ant kalendoriaus kiek įmanoma metų pradžioje susirašyti, bet būna visko: tai savaitgalis papuola, tai atostogose būnu doh.gif

QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 29, 14:51)

Rimtai baisu, kai sulauki 40? bigsmile.gif Aš tai dar tokia pacankė jaučiuos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 29 balandžio 2014 - 14:03
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 29, 13:58)

Rimtai baisu kai sulauki 40?  bigsmile.gif Aš tai dar tokia pacankė jaučiuos  lotuliukas.gif

Jėtau jėtau...o tai ką man kalbėti doh.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

gal zinot, ar rodo per kazkur "sutarties salygos"? rode per tv3, lb patiko ir se tau - dingo... doh.gif
Atsakyti
RAMSIAU 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
--------------------------
sena pazystama 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 04 29, 13:46)
2. Galiu ir ne tik alkūnių parodyti blush2.gif Ai, šiandien man galima pasiautėti
Kaip sakoma во всей своей красе biggrin.gif Nūū aišku, kad galima. Kada jei ne dabar
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 29, 13:51)
QUOTE(Ramsius @ 2014 04 29, 14:01)
Jėtau jėtau...o tai ką man kalbėti
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 29, 13:58)
Rimtai baisu, kai sulauki 40? bigsmile.gif Aš tai dar tokia pacankė jaučiuos lotuliukas.gif
Eikit jau irnesakyk.gif O aš vat girdėjau gandus, kad nuo tokio skaičiaus kaip tik razgonas prasideda biggrin.gif
QUOTE(denyxe @ 2014 04 29, 14:05)
gal zinot, ar rodo per kazkur "sutarties salygos"? rode per tv3, lb patiko ir se tau - dingo... doh.gif
Aš per TV neseku, bet mačiau atsitiktinai, kad rodė... Tai gal apskritai jau baigėsi? Ar taip negali būti?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Pacankes, babas jagas ir visas kitas, švenčiančias keturkampus ir kitokius gimtadienius, sveikinu ir linkiu kuo geriausios kloties.

user posted image
Atsakyti
ar kas mate Меч? labai geri atsiliepimai "Для тех, кто не смотрел сериал "Игра" - качните и посмотрите. Это второй - по захватывающему сюжету.
Пятницкие Глухари в МентОвских войнах Карпова остались в хвосте этих двух сериалов.
"
matyt tik as atsilikusi ir nemaciau cool.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 29 balandžio 2014 - 16:04
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 29, 12:07)
Savaitgali ir man stuktelejo 40 blush2.gif

Sveikos 4u.gif

Jubilijates su gimtadieniu 4u.gif

QUOTE(ErikaN @ 2014 04 29, 12:23)
O, sveikinimai 4u.gif Tai mes bendraamžės, man po nepilno mėnesio ir tiek stuktels  mirksiukas.gif

Kaip matau visos cia panasaus amziaus mirksiukas.gif
Metai "tuda-siuda" blush2.gif
Atsakyti