Laba
Bet tai koooks rudeniškas dangus, turiu omeny- debesys.
Sprendžiu dilemą, ar kavos ar žalios arbatos užsiplykit
QUOTE(Nanita)
bet va Stanica spit,nepaleidzio kotais manes,
Zinok ir vyruj daina labai patiko. Musu muzikos skoniai siaip skirtingi... O, Derniere Danse, reiske paskutinis sokis.
Sedziu,geriu kava,pro buto langa ziuriu,presais daugiabutyje seimininkes tik ir maskatuoja su skudurais,langus valo,malonu ziureti kai kitos tvarkosi...laukia ir manes toks darbelis
Va kaip tik vakar aš užmačiau tą
Stanicos pavadinimą, ir pagalvojau apie tave, galvoju kaži ar
Nanita žiūri. Kurią seriją
'vynioji'? Man taip gavos, kad aš jį apleidau. Net baisu pagalvoti, kur aš sustojau ir iki kur tu pažengus, jaučiu jau kokioj 100-oj serijoj esi?
Aš suprantu anglų, vokiečių, na bet prancūzų
nibumbum bet maniškis išvertė man (negaliu klausyt jei nesuprantu apie ką dainą, turiu žinot ir taškas), tai vaje kokie žodžiai
Galima prilyginti išgyvenimams, sunkiam laikotarpiui, kai negandos užpuola v.ž. vidinės būsenos atspindys.
Na tai visad smagiau žiūrėti kai kiti dirbi
Na ir priminei tu čia man, šitaip skaniai kavą gėriau ir še tau
Manęs irgi šitas
maskatavimasis laukia, kai pagalvoju, tai net negera pasidaro. Aišku, kai paskui pasižiūri ir viskas žiba, tai gražu, na bet pats procesas...aš gal geriau patylėsiu.
QUOTE(vikaliu)
... nespėju skaityt, darbai žiauriai užpuolė, tad jei kam nors neatsakiau soriukas
Visoms gražių Švenčių, lai visos negandos aplenkia jūsų namus, būkit sveikos ir laimingos
Žiūriu, kad kažkur pradingus.
vikaliu, kad kuo greičiau tie žiaurūs darbai atsitrauktų/pasibaigtų
ir tau linkiu gražios (šiltos) artėjančios pavasario šventės