Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 04 16, 22:21)
Lengvam vakaro pažiūrėjimui žinok- pats tas.
Man patiko.

Siandien pradejau, man tiks thumbup.gif megstu tokius blush2.gif Tik siandien su pomidorais vazojaus, nebuvo kada filmu ziuret doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja)
Siandien pradejau, man tiks  thumbup.gif megstu tokius blush2.gif Tik siandien su pomidorais vazojaus, nebuvo kada filmu ziuret doh.gif
O liux! Mano bendramintė friends.gif Man ir tokie laaabai labai praeina, galėčiau žiūrėt ir žiūrėt smile.gif
Kad juos kur galas tuos pomidorus biggrin.gif Aš visą dieną šiandien skalbiausi, tai man kaip koks penktadienis šiandien, ir toks jausmas kad ryt šeštadienis, garbės žodis. Susibalamutinau visai jau namuos sėdint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 17, 20:06)
Nanita, na bet tai turbūt vis vien belenko nežiūri-neleidi, kad ir fonui? Ar belenką?
Tai ir man- jei įdomu, tai dzin ir tas ilgumas.

Jo jo, būtinai ryt abi patriukšmausim sokiai.gif

Nea,specialiai ilgu nesirenku,bet va Stanica spit,nepaleidzio kotais manes,seniai aisku kas su kuo,rodo ta pati per ta pati,siaip atsisedus ji ziureti,neidomu,bet fonuj labai gerai sueina,indus isplaunu,valgyti paruosiu, smile.gif

Zinok ir vyruj daina labai patiko cool.gif Musu muzikos skoniai siaip skirtingi...
O,Derniere Danse,reiske paskutinis sokis.
Sedziu,geriu kava,pro buto langa ziuriu,presais daugiabutyje seimininkes tik ir maskatuoja su skudurais,langus valo,malonu ziureti kai kitos tvarkosi...laukia ir manes toks darbelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 balandžio 2014 - 09:13
QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 23:35)
vikaliu, aš nlb į temą, bet vienas yra fainas toks filmas...

Dėkui labai, būtinai po švenčių pažiūrėsiu mirksiukas.gif

Sveikos,

... nespėju skaityt, darbai žiauriai užpuolė, tad jei kam nors neatsakiau soriukas biggrin.gif

Visoms gražių Švenčių, lai visos negandos aplenkia jūsų namus, būkit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 18 balandžio 2014 - 09:29
Laba smile.gif
Bet tai koooks rudeniškas dangus, turiu omeny- debesys.
Sprendžiu dilemą, ar kavos ar žalios arbatos užsiplykit mastau.gif
QUOTE(Nanita)
bet va Stanica spit,nepaleidzio kotais manes,

Zinok ir vyruj daina labai patiko. Musu muzikos skoniai siaip skirtingi... O, Derniere Danse, reiske paskutinis sokis.

Sedziu,geriu kava,pro buto langa ziuriu,presais daugiabutyje seimininkes tik ir maskatuoja su skudurais,langus valo,malonu ziureti kai kitos tvarkosi...laukia ir manes toks darbelis unsure.gif
Va kaip tik vakar aš užmačiau tą Stanicos pavadinimą, ir pagalvojau apie tave, galvoju kaži ar Nanita žiūri. Kurią seriją 'vynioji'? Man taip gavos, kad aš jį apleidau. Net baisu pagalvoti, kur aš sustojau ir iki kur tu pažengus, jaučiu jau kokioj 100-oj serijoj esi?

Aš suprantu anglų, vokiečių, na bet prancūzų nibumbum schmoll.gif bet maniškis išvertė man (negaliu klausyt jei nesuprantu apie ką dainą, turiu žinot ir taškas), tai vaje kokie žodžiai wub.gif Galima prilyginti išgyvenimams, sunkiam laikotarpiui, kai negandos užpuola v.ž. vidinės būsenos atspindys.

Na tai visad smagiau žiūrėti kai kiti dirbi biggrin.gif
Na ir priminei tu čia man, šitaip skaniai kavą gėriau ir še tau biggrin.gif Manęs irgi šitas maskatavimasis laukia, kai pagalvoju, tai net negera pasidaro. Aišku, kai paskui pasižiūri ir viskas žiba, tai gražu, na bet pats procesas...aš gal geriau patylėsiu.
QUOTE(vikaliu)
... nespėju skaityt, darbai žiauriai užpuolė, tad jei kam nors neatsakiau soriukas
Visoms gražių Švenčių, lai visos negandos aplenkia jūsų namus, būkit sveikos ir laimingos
Žiūriu, kad kažkur pradingus.
vikaliu, kad kuo greičiau tie žiaurūs darbai atsitrauktų/pasibaigtų
ir tau linkiu gražios (šiltos) artėjančios pavasario šventės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 15, 13:00)
Kai man buna labai blogai,uzeina juodi debesiai-as einu i cerkve ir uzdegu ten zvakutes.Pati esu katalike,vaikstau i baznycia-bet tokiais mamentais mane traukia i cerkve,ten net pasujuntu daug ramiau blush2.gif ir namo atnesu zvakiu,uzdegu kai namie nieko nera.

Lygiai kaip ir as smile.gif Kazkuriuo metu tokia trauka pajutau i cerkve, o kai nuvede, negaliu sustot, visad kai vaziuoju i Kaliningrada aplankau cerkve ir zvakuciu namo parsivezu, man jos tokios siltos, kvepiancios... as tos nuomones Dievas vienas, o Dievo namai visi visiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amirrr @ 2014 04 18, 22:16)
Lygiai kaip ir as smile.gif Kazkuriuo metu tokia trauka pajutau i cerkve, o kai nuvede, negaliu sustot, visad kai vaziuoju i Kaliningrada aplankau cerkve ir zvakuciu namo parsivezu, man jos tokios siltos, kvepiancios... as tos nuomones Dievas vienas, o Dievo namai visi visiems smile.gif

as irgi tokios nuomones drinks_cheers.gif
einu i baznyciau,bet ka as padarysiu,kad mane traukia cerkve,tai einu ir ten
Atsakyti
''Прошлым летом в Чулимске'' /2014/
http://kinozal.tv/de....php?id=1203612
Анонс

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 12, 17:08)
''Обмани, если любишь'' /2014/
''Я подарю тебе любовь'' /2014/
''Последний день'' /2014/