QUOTE(Nanita @ 2014 04 11, 17:23)
Bet tu man pasakyk,kokiu budu klasiokas sugebejo taviskiui taip ranka suzaloti?
Na va taip, užlaužė, aš ir pati nesuvokiu, man turbūt taip neišeitų jei kas ir paprašytų, garbės žodis Abu va šitie kaulai sulaužyti
Praėjusiais metai ar užpraeitais (net negaliu db atsimint) 'pasisekė tai pasisekė'- abu vaikai buvo rankas sulaužę, ir vienas ir kitas- dešinę. Vienas žiema paslydo, kitas vasara krepšinį bežaisdamas.
QUOTE(spoorga @ 2014 04 11, 17:42)
... sveikit... Kiek vaikams metu?
Mano jaunėliui liepa bus 13. Tam vaikui irgi gal panašiai, v.ž. šeštokai.QUOTE(vikaliu @ 2014 04 11, 19:12)
Visgi, laikykitės. Man pvz nėr baisiau, kai vaikas serga, tad labai suprantu tavo būseną
NeduokD. Nžn kaip čia bus, gerai va db atostogos bus vaikam iki Velykų, o paskui- aš neįsivaizduoju: ir trimestras į galą, ir m-kloj apsirengt/nusirengt, ir judėjimas vaikų per pertraukas, galų gale ir maudytis... 6 sav, tai vos ne iki birželio... Na kaip nors, prisitaikysim ką darysi.Dar prie viso gėrio ir vyrą šeštad darbovietė iškomandiruoja visiems metams už jūrų marių Ne pirmą kartą pastebėjau, kad kai tik viskas susimeta į vieną krūvą, aš kaip tyčia lieku viena su vaikais ir ta visa 'krūva', o vyrą kaip tyčia tuo metu į komandiruotę išsiunčia, nors griūk aukštielnika, zakon podlasti. Tikimės, kad bent rudenį duos atostogų ir leis sugrįžti į LT.
vikaliu, aš nlb į temą, bet vienas yra fainas toks filmas, tik ne rusiškas, tačiau rusiškas vertimas labai net liuks, tikrai toks pozityvyus, kaip tyčia ir pagal tavo užklausimą tip-top (kažkada kino teatre žiūrėjau). Ji - valdinga women bosė, ją nori deportuoti, ji priremia savo pavaldinį fiktyviai jų santuokai, jis jos pakęst negali, o ji grasina- jei nesutiksi, išmesiu tave lauk. Na ir prasideda vaidyba prieš migracijos tarnybą, giminę, artimuosius ir t.t.
Предложение Myliu šį filmą.
QUOTE(Sim@ @ 2014 04 11, 20:50)
mes jau namie. Stiprybes ir vaikui sveikatos
Sveika sugrįžus namo, kad ir trumpam, bet vis tik namai namučiai Ačiū. Ir to ir ano tikrai prireiks. Mano galva jau kvadratinė per šiandien. Auklėtoja skambino, to vaiko tėtis man irgi skambino.
Tai visa laimė, kad ryt į darbą nereikia, nes tada nors nusišauk