Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Nanita @ 2014 04 11, 17:23)
Bet tu man pasakyk,kokiu budu klasiokas sugebejo taviskiui taip ranka suzaloti?
Na va taip, užlaužė, aš ir pati nesuvokiu, man turbūt taip neišeitų jei kas ir paprašytų, garbės žodis doh.gif
Abu va šitie kaulai sulaužyti
user posted image
Praėjusiais metai ar užpraeitais (net negaliu db atsimint) 'pasisekė tai pasisekė'- abu vaikai buvo rankas sulaužę, ir vienas ir kitas- dešinę. Vienas žiema paslydo, kitas vasara krepšinį bežaisdamas.
QUOTE(spoorga @ 2014 04 11, 17:42)
... sveikit... Kiek vaikams metu?
Mano jaunėliui liepa bus 13. Tam vaikui irgi gal panašiai, v.ž. šeštokai.
QUOTE(vikaliu @ 2014 04 11, 19:12)
Visgi, laikykitės. Man pvz nėr baisiau, kai vaikas serga, tad labai suprantu tavo būseną
NeduokD. Nžn kaip čia bus, gerai va db atostogos bus vaikam iki Velykų, o paskui- aš neįsivaizduoju: ir trimestras į galą, ir m-kloj apsirengt/nusirengt, ir judėjimas vaikų per pertraukas, galų gale ir maudytis... 6 sav, tai vos ne iki birželio... Na kaip nors, prisitaikysim ką darysi.
Dar prie viso gėrio ir vyrą šeštad darbovietė iškomandiruoja visiems metams už jūrų marių doh.gif Ne pirmą kartą pastebėjau, kad kai tik viskas susimeta į vieną krūvą, aš kaip tyčia lieku viena su vaikais ir ta visa 'krūva', o vyrą kaip tyčia tuo metu į komandiruotę išsiunčia, nors griūk aukštielnika, zakon podlasti. Tikimės, kad bent rudenį duos atostogų ir leis sugrįžti į LT.

vikaliu, aš nlb į temą, bet vienas yra fainas toks filmas, tik ne rusiškas, tačiau rusiškas vertimas labai net liuks, tikrai toks pozityvyus, kaip tyčia ir pagal tavo užklausimą tip-top (kažkada kino teatre žiūrėjau). Ji - valdinga women bosė, ją nori deportuoti, ji priremia savo pavaldinį fiktyviai jų santuokai, jis jos pakęst negali, o ji grasina- jei nesutiksi, išmesiu tave lauk. Na ir prasideda vaidyba prieš migracijos tarnybą, giminę, artimuosius ir t.t.
Предложение Myliu šį filmą.
QUOTE(Sim@ @ 2014 04 11, 20:50)
mes jau namie. Stiprybes ir vaikui sveikatos
Sveika sugrįžus namo, kad ir trumpam, bet vis tik namai namučiai smile.gif
Ačiū. Ir to ir ano tikrai prireiks. Mano galva jau kvadratinė per šiandien. Auklėtoja skambino, to vaiko tėtis man irgi skambino.
Tai visa laimė, kad ryt į darbą nereikia, nes tada nors nusišauk doh.gif
Atsakyti
''Я думал, ты будешь всегда'' /2013/
http://kinozal.tv/de....php?id=1200662

user posted image

,,Sėsdami prie automobilio vairo net nepagalvojame, kad net mažas pedalo spustelėjimas gali turėti milžiniškų pasekmių. Belgijos kelių eismo saugumo institutas, ragindamas vairuotojus sumažinti greitį, išleido prevencinį vaizdo įrašą. Jame keli greičio mėgėjai buvo pakviesti apsilankyti renginyje, kuris kaip paaiškėjo vėliau, yra suvaidintos jų pačių laidotuvės. Suvokę, kas vyksta, jaunuoliai nustėrsta ir net vyrai negali sulaikyti ašarų, klausydami, ką jų artimiausi žmonės galėtų pasakyti per jų laidotuves.''
Prevencinis vaizdo įrašas
Atsakyti
naktineju, nes nors ir akys lipinasi, bet nustebau, kai per 3 sav., radau online savo megstamo rusu serialo "Сашка" (2014) net 22 naujas serijas ax.gif doh.gif
sanatorijoje lb prastas interneto rysys, tai Online filmu isvis ziuret neimanoma, todel megaujuos db:)
Atsakyti

tiesa, dar ir sie filmai verti demesio ir ziurejimo 4u.gif
ziurejau per vaiku pietu miega, sanatorijoje ax.gif
Презумпция вины, [2007, Мелодрама,драма,криминал]
Шхера-18, / [2011, боевик, криминал]
Дочь, [2012, драма, детектив]
Красотка, [2013, медодрама]

Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Visgi laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai,kad zakon podlasti doh.gif pas mane tas pats,kai vyras namie-viskas gerai,kai isvaziuoja-tada prasideda doh.gif sunui 4u.gif 4u.gif 4u.gif isivazduoju,kaip ja sunku bus doh.gif prisimenu,kai man visa koja buvo sugipsuota,net i wc sunku buvo nueiti doh.gif (gerai,kad dabar tik itvara reikia nesioti)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 12 balandžio 2014 - 12:22
QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 17:17)
Jau man šiandien diena tai ką aš žinau...

QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 22:35)
Na va taip, užlaužė, aš ir pati nesuvokiu, man turbūt taip neišeitų jei kas ir paprašytų, garbės žodis doh.gif
Abu va šitie kaulai sulaužyti
user posted image

Užjaučiu doh.gif
Nugi mum pernai taip buvo....tik dešinė ranka, irgi per 2 vietas, i dar vienoj vietoj antrą kartą lužis. Tai jums pasisekė kad apsiėjot be operacijos...Mano gi mažiui su narkoze vielom riešą tvirtino blink.gif 3 dienas ligoninėj, pirmą nakti skausmai kokie buvo, bet mažius vyriškai ištvėrė. Gipsą nešiojom apie 6 savaites, paskui dar ilgai su langete vaikščiojo....Daktaras liepė na vsiakij slučai, kad daržely kas nepastumtu ar nenugriūtų. Ir taigi pirmą dieną žinoma griuvo doh.gif
Vienžu buvo kankynė doh.gif

Visgi, o tavo vaikis draustas? Bo maniškis už kančias gavo labai nemažai, netikėjau kad tiek daug bus. doh.gif

Labas dienas 4u.gif
Atsakyti
Laba smile.gif Buvom kapų lankyt ir tvarkyt.
Man net nesitiki, kad jau kitą savaitę Velykos.
Atrodo taip greit.

''Обмани, если любишь'' /2014/
Премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1200857

user posted image
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 12, 12:22)
pas mane tas pats,kai vyras namie-viskas gerai,kai isvaziuoja-tada prasideda
prisimenu,kai man visa koja buvo sugipsuota,net i wc sunku buvo nueiti doh.gif
(gerai,kad dabar tik itvara reikia nesioti)
Na va, ir man tas pats.
Tpfu tpfu tpfu, man gyvenime jokių lūžių nėra buvę.
O ilgai tu jį nešioji? Ir dar ilgai su juo tau draugauti?
Aš neįsivaizduoju net kaip tas įtvaras atrodo...
QUOTE(Ramsius @ 2014 04 12, 13:36)
Nugi mum pernai taip buvo....tik dešinė ranka, irgi per 2 vietas, i dar vienoj vietoj antrą kartą lužis.
Tai jums pasisekė kad apsiėjot be operacijos...Mano gi mažiui su narkoze vielom riešą tvirtino blink.gif
Visgi, o tavo vaikis draustas? Bo maniškis už kančias gavo labai nemažai, netikėjau kad tiek daug bus. doh.gif
Siaubas, tau pačiai?
Tai kaip ten taip tau gavosi? Eina sau.
Aha, va dabar prisiminiau kai rašei apie savo mažiuką tuomet...
Žinok buvo draustas. Buvo. Bet paėmėm ir nelaiku jį nutraukėm (draudimą).
Tai kaip dabar pasirodo- labai be reikalo. Dabar jau posfactum.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 12, 17:08)
O ilgai tu jį nešioji? Ir dar ilgai su juo tau draugauti?
Aš neįsivaizduoju net kaip tas įtvaras atrodo...

kazkur metus laiko,tiek laiko lauksiu operacijos,eile metai laiko,tada po operacijos kazkur nuo 3 iki6 men. man del kojos invalidua dave
itvaras va toks

http://www.part.lt/i...a2b8ed8e793.png
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 12, 16:37)
kazkur metus laiko,tiek laiko lauksiu operacijos,eile metai laiko,tada po operacijos kazkur nuo 3 iki 6 men. man del kojos invaliduma dave
itvaras va toks
A, dabar aišku. Gal ir durnas klausimas, bet tai čia lūžio pasekmė, taip? (kad su tuo įtvaru paskui reik vaikščiot? ir dieną ir naktį jį reik užsidėjus būt?)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 12, 17:47)
A, dabar aišku. Gal ir durnas klausimas, bet tai čia lūžio pasekmė, taip? (kad su tuo įtvaru paskui reik vaikščiot? ir dieną ir naktį jį reik užsidėjus būt?)

cia rudeni,kai vyriskis mane pastume,plyso sanarys kelyje,kelias nesilaiko,ciuozia i vidu,nesioju kai vaikscioti daugiau reikia,nes pastoviai del raumenu negalima nesioti.
Atsakyti
''Я подарю тебе любовь'' /2014/
Премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1200971
user posted image
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 12, 18:57)
cia rudeni,kai vyriskis mane pastume, plyso sanarys kelyje,kelias nesilaiko,ciuozia i vidu
Tai bent 'stumtelėjo' swoon.gif

Važiavau va vakarop iš vaistinės, tai pakliūvau į avarinę situaciją, aš pagrindiniu keliu o vyrukas šalutiniu keliu, vos nepylė man, vos vos vos, gal koks 1-2cm atstumas liko. Aš pirma ant stabdžių tada jis ant stabdžių, stabdau ir galvoju- viskas, sudaužys man, buvau tuo tikra doh.gif Kas gulėjo ant priekinės sėdynės viskas nuo stabdymo nukrito/išbyrėjo- rankinė nukrito, produktai išbyrėjo.
Dar to betrūko man prie viso 'gėrio'... Kas per savaitė tai neduokD doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 12, 20:23)
Kas per savaitė tai neduokD doh.gif

Vaje vaje, nu tikrai kiek visokiu nesusipratimu doh.gif Laikykis, buk atsargi. Ir aplamai kas sugalvojo ta posaki beda viena nevaiksto, kad ji kur simtas doh.gif
Labas visoms
Atsakyti