Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

user posted image

Baigiau žiūrėti serialą ''Поцелуй!'' /2013/

Kinozal'e toks filmo aprašymas - niekinis, tolygus nuliui.
Apie pavadinimą išvis patyliu. Jau 'originalesnio' matyt negalima buvo sugalvoti.
Niekada manęs nei toks nei joks panašus aprašymas nevylioja/nesuvyliotų (atsitiktinai už jo 'užkliūvau').
Neva dėl vieno bučinio prisiminimo visos 77 serijos, na totali nesąmonė... Jau kaip parašys pievas doh.gif
Yra kriminalo, susidorojmų, sąmokslo teorijų, liguistos neapykantos, besąlygiškos meilės ir t.t

Trumpai

18-metė neįstoja i med, tuomet įsidarbina sanitare (kad prastumti metus, nes kitamet vėl bandys)...
Ten pat ji sutinka ir savo jaunąjį interną ir vyresnio amžiaus (sunku man įvardinti jo amžių) išsituokusį gydytoją.
Ji net pati nenutuokdama pati pirma žengė pirmąjį žingsnį vyresnio gydytojo link... (vargšas...).
Net nžn nuo ko čia viskas prasidėjo... ko gero dėčiau = ženklą.
Ji gydytojui parūpino gyvenamą vietą bendrabutyje, o jis įsiterpė į jos ir galimai jos būsimo uošvio konfliktą...
Po nelaimingo atsitikimo, ji susapnuoja sapną kuriame mato jį kaip savo gyvenimo pakeleivį.
Prabudusi negalėjo patikėti tuo...
V.ž. man patiko ypač tas momentas, kai ji pradėjo suprasti jog pradeda nebetekti jo....

Apie pagrindinę aktorę ne vieną kartą mintyse pagalvodavau- na durne, kad vienu žodžiu net žodžių pritrūkdavo...
Na ir žinoma kaip visada- kiekvieną serialą visada galima ir glausčiau parodyti... Bet režisieriui matyt kitaip atrodė.
Čia maždaug kaip ir iš dainos žodžių išmest negali, taip ir čia... nei išmest, nei pamest...

Клип сериала ''Поцелуй!'' /2013/

user posted image

Trumpai tariant apsisprendžiau- pagr. aktorių pliusuoju prie savo ketvertuko,
ir turėsiu db visą penketuką savo pačių pačiausių favoritų (jei žinoma nepersigalvosiu) flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 10 balandžio 2014 - 12:37
[quote=Visgi,2014 04 10, 13:34]user posted image
Baigiau žiūrėti serialą ''Поцелуй!'' /2013/

Kinozal'e toks filmo aprašymas - niekinis, tolygus nuliui.
Apie pavadinimą išvis patyliu. Jau 'originalesnio' matyt negalima buvo sugalvoti. 
Niekada manęs nei toks nei joks panašus aprašymas nevylioja/nesuvyliotų (atsitiktinai už jo 'užkliūvau').
Neva dėl vieno bučinio prisiminimo visos 77 serijos, na totali nesąmonė... Jau kaip parašys pievas doh.gif
Yra kriminalo, susidorojmų, sąmokslo teorijų, liguistos neapykantos, besąlygiškos meilės ir t.t

Trumpai

18-metė neįstoja i med, tuomet įsidarbina sanitare (kad prastumti metus, nes kitamet vėl bandys)...
Ten pat ji sutinka ir savo jaunąjį interną ir vyresnio amžiaus (sunku man įvardinti jo amžių) išsituokusį gydytoją.
Ji net pati nenutuokdama pati pirma žengė pirmąjį žingsnį vyresnio gydytojo link... (vargšas...).
Net nžn nuo ko čia viskas prasidėjo... ko gero dėčiau = ženklą.
Ji gydytojui parūpino gyvenamą vietą bendrabutyje, o jis įsiterpė į jos ir galimai jos būsimo uošvio konfliktą...
Po nelaimingo atsitikimo, ji susapnuoja sapną kuriame mato jį kaip savo gyvenimo pakeleivį.
Prabudusi negalėjo patikėti tuo...
V.ž. man patiko ypač tas momentas, kai ji pradėjo suprasti jog pradeda nebetekti jo....

Apie pagrindinę aktorę ne vieną kartą mintyse pagalvodavau- na durne, kad vienu žodžiu net žodžių pritrūkdavo...
Na ir žinoma kaip visada- kiekvieną serialą visada galima ir glausčiau parodyti... Bet režisieriui matyt kitaip atrodė.
Čia maždaug kaip ir iš dainos žodžių išmest negali, taip ir čia... nei išmest, nei pamest...

Trumpai tariant apsisprendžiau- pagr. aktorių pliusuoju prie savo ketvertuko,
ir turėsiu db visą penketuką savo pačių pačiausių favoritų (jei žinoma nepersigalvosiu) flirt.gif

Sveikos rusų filmų gerbėjos smile.gif
Jungiuosi ir aš į jūsų būrį.

"Поцелуй" aš irgi neseniai mačiau, kaip serialas tai tik šiaip sau, tai tik dėl pagrindinio aktoriaus verta jį buvo žiūrėti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austra: 10 balandžio 2014 - 13:21
QUOTE(DG* @ 2014 04 07, 20:03)
Gal galite kazka panasaus i Sutarties salygas, parekomenduoti, uzsikabinau, tik seriju nedaug  blush2.gif  lotuliukas.gif

pravesk keliais puslapiais anksciau wink.gif klausiau to paties 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.
As viena is tu, kuri tik paskaito tema.
Zinodama, kad filmas daug kam patiko, nutariau pasidalinti naujiena (gal dar kas nezino), kad nuo balandžio 14 d. pradedama rodyti "Sklifosovskij" filmo pratesima, 3 sezona.

Склифосовский (3 сезон)
Премьера: 14 апреля 2014 (Россия-1)

Cерий: 24
http://kino-teatr.ru...s/106758/annot/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skarinka: 10 balandžio 2014 - 19:53
QUOTE(Visgi @ 2014 04 07, 12:38)

bigsmile.gif thumbup.gif bratka wub.gif
Atsakyti
Nooooriu filmo mergaitėėėėėės biggrin.gif
Gražaus apie meilę vienaserijinio, plyyyzzzz parekomenduokit biggrin.gif
Atsakyti
''Владение 18'' /2013/
трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1200505

user posted image

QUOTE(austra @ 2014 04 10, 13:20)
Sveikos rusų filmų gerbėjos smile.gif Jungiuosi ir aš į jūsų būrį.
Sveika atvykus! smile.gif
QUOTE(amirrr @ 2014 04 10, 20:22)
thumbup.gif bratka  wub.gif
Aaaa, pamenu pamenu ką turi galvoj sakydama bratka biggrin.gif
QUOTE(vikaliu @ 2014 04 11, 16:37)
Nooooriu filmo mergaitėėėėėės biggrin.gif Gražaus apie meilę vienaserijinio, plyyyzzzz parekomenduokit
Badas ar šiaip tik lengvo norisi? Nieko prieš ir aš, pažiūrėčiau, vis tik penktadienis mirksiukas.gif

Jau man šiandien diena tai ką aš žinau... Tik nuvažiavau į darbą, skambina man po 10 val mokytoja iš jaunėlio m-klos- ranka vaikui lūžus. Ant smūgio į mokyklą, į Santariškes, rengenas, akurat, du lūžiai (kairė ranka), gipsas per visą ranką, nuo pirštų iki pažasties beveik, apie 6-ias savaites teks jį nešiot doh.gif Chirurgas pasakė, viskas labai ant ribos, žiauriai mažai trūko dar, ir būtų tekę guldyti į ligoninę su pilna narkoze, kad kaulą taisyti.
Klasiokas taip ranką maniškiui užlaužė doh.gif
Atsakyti
Ojetau!Visgi uzjauciu.Vargsas vaikas verysad.gif Bet tu man pasakyk,kokiu budu klasiokas sugebejo taviskiui taip ranka suzaluoti?
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2014 04 11, 16:37)
Nooooriu filmo mergaitėėėėėės      biggrin.gif
Gražaus apie meilę vienaserijinio, plyyyzzzz parekomenduokit      biggrin.gif

Любовь из пробирки
Папа напрокат
С чистого листа
Путь к сердцу мужчины
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 17:17)
Klasiokas taip ranką maniškiui užlaužė doh.gif

Laba 4u.gif Baisu... sveikit... Kiek vaikams metu?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 18:17)
... ranka vaikui lūžus.

Visgi, laikykitės 4u.gif Man pvz nėr baisiau, kai vaikas serga, tad labai suprantu tavo būseną unsure.gif

QUOTE(daibava @ 2014 04 11, 18:28)
Любовь из пробирки
Папа напрокат
С чистого листа
Путь к сердцу мужчины

ačiū, peržiūriu ir renkuosi 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,
mes jau namie (isleido savaitgaliui_sekmadieni vel turesime gryzti, nes mazoji pirma savaite apsirgo ROTO virusu, tai 5 paras praleidom proceduras, todel LG - ligoniu kasos skyre 7 dienu pratesima).
aciu uz nauju filmu rekomendacijas 4u.gif
----------------------------
paziurejau tik keleta serialu:
Десантура (2009) - labai patiko 4u.gif
Абхазия, Таджикистан, Чечня — наши герои там, где другим не пройти. Война подступила к самым границам России. Бывшие республики Союза охвачены огнем. Но есть десантные войска — и нет задач невыполнимых. Сильнее личных невзгод и надвигающегося распада их воля к победе.
IR
Там, где ты / 2014 / - meile, isgyvenimai, kancios..
Papildyta:
QUOTE(spoorga @ 2014 04 07, 22:45)
Следователь Протасов 2014

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 04 09, 14:30)
''Альпинисты /2014/''

4u.gif

QUOTE(austra @ 2014 04 10, 14:20)
''Поцелуй!'' /2013/

4u.gif

QUOTE(Visgi @ 2014 04 11, 18:17)
''Владение 18'' /2013/