Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(DG* @ 2014 04 08, 19:35)
9serijos 1sezone ir 8 antrame  mirksiukas.gif
Man liko 2serijos, pasilikssiu rytojui  biggrin.gif

Gal zinot kokiu serialu su Natalija Rudova, Kiril Safonovu ar Jelena Velikanova.
Su Kirilu vakar ieskojau tai radau tik roziu kara, ji maciau.
Neesu spece ar megeja rusisku serialu bet dabar nerealiai uzsikabinau.  biggrin.gif

Zinau viena bet labai ilgas,"Татьянин день",vaidina,Natalja Rudova,Kiril Safonov bei Anna Snatkina.
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 04 08, 18:35)
Gal zinot kokiu serialu su Natalija Rudova, Kiril Safonovu ar Jelena Velikanova
Gal palengvins šių aktorių filmografija, išsirinksit ką tinkamo sau (googl'ei pasižvalgysit išsamiau, jei kinozale neprisiregistravus) smile.gif
Наталья Рудова
Кирилл Сафонов
Елена Великанова
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 08, 18:53)
Zinau viena bet labai ilgas,"Татьянин день",vaidina,Natalja Rudova,Kiril Safonov bei Anna Snatkina.

Tai roziu karas, si macius per tv3. Siom dienom vel Kirila isimylejau doh.gif
Visgi, aciu, pasizvalgysiu, vakar biski ieskojau per google nelabai ka radau blush2.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
QUOTE(DG* @ 2014 04 08, 19:35)
Gal zinot kokiu serialu su Natalija Rudova, Kiril Safonovu ar Jelena Velikanova.
Su Kirilu vakar ieskojau tai radau tik roziu kara, ji maciau.
Neesu spece ar megeja rusisku serialu bet dabar nerealiai uzsikabinau.  biggrin.gif

Oij kaip man patinka mokytojaut mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Aiškinu, kaip aš darau: mano mėgstamas portalas kinozal.tv. Jame surandu dominančią personą, filmografojoj - filmus, kuriuose vaidina, tada copy/paste į paiešką ir nagrinėju filmą - žiūrėt ar ne.

Dar.... turiu temoj "mano skonio" nares. Jei jau jos rekomenduoja - gipsas, mirk gyvenk reik žiūrėt lotuliukas.gif

Pabadyk: http://kinozal.tv/pe...%...0&pid=11761
Ar aišku bent kiek, ką čia aš supasakojau? Klausk, jei ką.

Senbuvės, kaip mano pedagoginiai sugebėjimai? bigsmile.gif rolleyes.gif

Papildyta:
Kol aš pedagogiškai aiškinau, Visgi raz-dva viską gatavai ant lėkštutės padavė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 08, 20:49)
Laba 4u.gif

Oij kaip man patinka mokytojaut mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
Aiškinu, kaip aš darau: mano mėgstamas portalas kinozal.tv. Jame surandu dominančią personą, filmografojoj - filmus, kuriuose vaidina, tada copy/paste į paiešką  ir nagrinėju filmą - žiūrėt ar ne.

Dar.... turiu temoj "mano skonio" nares. Jei jau jos rekomenduoja  - gipsas, mirk gyvenk reik žiūrėt lotuliukas.gif

Pabadyk: http://kinozal.tv/pe...%...0&pid=11761
Ar aišku bent kiek, ką čia aš supasakojau? Klausk, jei ką.

Senbuvės, kaip mano pedagoginiai sugebėjimai? bigsmile.gif  rolleyes.gif

Papildyta:
Kol aš pedagogiškai aiškinau, Visgi raz-dva viską gatavai ant lėkštutės padavė lotuliukas.gif

laba,
geri geri mokytojavimo sugebejimai ax.gif mirksiukas.gif as asmeniskai ieskau per kino-teatr
http://www.kino-teat...m/ros/7982/bio/
pasirenku aktoriu ir jo filmografija perziuriu 4u.gif
per kinozal'a nemokejau ieskoti, bet vat dabar jau mokesiu 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 08, 20:49)
Senbuvės, kaip mano pedagoginiai sugebėjimai? bigsmile.gif  rolleyes.gif

Nu thumbup.gif , man taip neiseitu biggrin.gif
Labas vakaras, esu pikta iki negaliu kam uzdraude Rosija RTR, lyg kas nuo to pasikeistu, tik dar daugiau pykcio sukele doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ErikaN: 08 balandžio 2014 - 20:35
I google irasai norimo aktoriaus/es varda,pavarde,parasai salia,filmografija ir isneta visa info.Dar kiekvienas filmas/serialas su nuoroda buna,paspaudi ir skaitai apie filma,treileri pasiziuri.As taip ieskau smile.gif

Del kanalu isjungimu,ir as pikta,1 baltijos,dar savaites pabaigoje,isjungs. doh.gif Kur demokratija?Kodel,ten virsuj,sprendzia uz mus,ka mes turime ziureti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 08 balandžio 2014 - 20:39

Sveikos 4u.gif
Iki SM ir kinozalo "eros" apie filmus ieskodavau info
http://ruskino.ru/
Dar ir dabar kartais ten pasiziuriu ( su paveiksliukais gi blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 08, 19:49)
Senbuvės, kaip mano pedagoginiai sugebėjimai? bigsmile.gif
Papildyta:
Kol aš pedagogiškai aiškinau, Visgi raz-dva viską gatavai ant lėkštutės padavė 
Puikūs sugebėjimai, uvazhaju smile.gif
Per ilgai prie lentos su kreida maskatavaisi biggrin.gif
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 08, 20:35)
esu pikta iki negaliu kam uzdraude Rosija RTR
QUOTE(Nanita @ 2014 04 08, 20:35)
1 baltijos,dar savaites pabaigoje,isjungs
Čia rimtai??
Man šokas, pirmą kartą dabar tai čia išgirdau, esu įsisukus taip į darbų verpetą, kad jokių naujienų neseku.
Jaučiuos kaip tūūndra kokia doh.gif Negaliu patikėt. Pribloškėt.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 08, 20:35)
Del kanalu isjungimu,ir as pikta,1 baltijos,dar savaites pabaigoje,isjungs. doh.gif Kur demokratija?Kodel,ten virsuj,sprendzia uz mus,ka mes turime ziureti.

nieko negirdėjau apie 1 baltijos pakartotinį išjungimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 08, 19:49)
Laba 4u.gif

Oij kaip man patinka mokytojaut mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Puikus pedagoginiai sugebejimai.
Gerai, kai Jus mokat skaityt rusu kalba, ne visi tokie protingi. As pvz tik ziureti, klausyti suprantu, o va skaityti ir rasyti sia kalba ni bum bum, del to man cia biski problem. Bet cia jau mano problema. Bandysiu ieskoti pati. Aciu uz demesi. 4u.gif
Atsakyti
O as dar norejau jusu klaust kur man ta marina dar matyta, ziurou ziuriu galvoju nu gi rimtai natalia rudova is roziu karo tik cia juoda ne blonde, o taip man ji isirezus atmintyje buvo jie abu ziuriu matyti, nu ir rimtai biggrin.gif man ji lb grazi o jau vaidint talentas kaip jai tinka piktas nervininkes biggrin.gif kitokia role kazi kaip jai tiktu,bet tokiose ji atsiskeidzia taip isvaidina ta pykti pagieza tas skvarbus gudras mandras zvilgsnis, superine
Atsakyti