Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

Labas vakaras 4u.gif
as vis senienas ziuriu blush2.gif lotuliukas.gif
Umnozajushchij pechial labai patiko,ir aktoriai visi thumbup.gif
paskui paziurejau Zhurov dvi dalys,irgi patiko,Jis man primine sena ne rusiska seriala Kolombo smile.gif
Dabar ziuriu Korabl,nu nieko toks ax.gif tik nervina ta kapitono dukra,vienas patiko,su kitu miega cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krištolinė ledi: 06 balandžio 2014 - 19:59
QUOTE(Visgi @ 2014 04 06, 16:47)
''Мертвое сердце'' /2014/

kažkoks lėtapėdiškas filmas
toks jausmas, kad jis lyg sulėtintai rodomas
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 06, 20:58)
Labas vakaras 4u.gif
as vis senienas ziuriu blush2.gif  lotuliukas.gif
Umnozajushchij pechial labai patiko,ir aktoriai visi thumbup.gif
paskui paziurejau Zhurov dvi dalys,irgi patiko,Jis man primine sena ne rusiska seriala Kolombo smile.gif
Dabar ziuriu Korabl,nu nieko toks  ax.gif tik nervina ta kapitono dukra,vienas patiko,su kitu miega cool.gif

Laba ryta 4u.gif
Jauna dar,nepatyrus biggrin.gif bet tas su kuriuo miega,vertas greho smile.gif

O as,ziuriu Выжить после,visai nieko,uzkabino.Liko trys serijos,idomu kaip issirutulios viskas,kokia atomazga.Aciu sena pazistama uz rekomendacija 4u.gif Man siame seriale,labai sis blogiukas patinka ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 06, 20:58)

Dabar ziuriu Korabl,nu nieko toks  ax.gif tik nervina ta kapitono dukra,vienas patiko,su kitu miega cool.gif

O nelogiskumai neerzina? biggrin.gif

QUOTE(Nanita @ 2014 04 07, 09:29)

O as,ziuriu Выжить после,visai nieko,uzkabino.Liko trys serijos,idomu kaip issirutulios viskas,kokia atomazga.Aciu sena pazistama uz rekomendacija  4u.gif Man siame seriale,labai sis blogiukas patinka  ax.gif
user posted image

Man jis irgi patiko wub.gif Ir kompiuterastas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 07, 10:20)

erzina biggrin.gif bet vistiek idomu paziureti biggrin.gif

ir man jis patiko drinks_cheers.gif ax.gif
Atsakyti
''13 / Тринадцать'' /2014/
премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1198743

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 07, 10:20)

Ir man drinks_cheers.gif Ir Mitia,tas aukstas irgi nieko.
Siaip sakyciau visi gerai aktoriai parinkti..Nu va,baigiau ziureti.Yra aisku prie ko prisikabinti,buvo ivairiu nesamoniu,nelogiskumu bet visumoje filmas patiko.Megstu su intriga susuktus filmus.Del sio serialo tesinio,ka zinau,jei bus,ziuresiu bet ir tai atrodo viskas aisku smile.gif
Atsakyti
''Дорога домой'' /2014/
премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1198750

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 07, 13:31)
Ir man  drinks_cheers.gif Ir Mitia,tas aukstas irgi nieko.
Siaip sakyciau visi gerai aktoriai parinkti..Nu va,baigiau ziureti.Yra aisku prie ko prisikabinti,buvo ivairiu nesamoniu,nelogiskumu bet visumoje filmas patiko.Megstu su intriga susuktus filmus.Del sio serialo tesinio,ka zinau,jei bus,ziuresiu bet ir tai atrodo viskas aisku  smile.gif

Man tesinio nereikia schmoll.gif Viskas aisku, geris nugali blogi, o jei cia prades zombiai vaikscioti ir lakstyti, tai s..gausis, o ne filmas.
Sakykim, ziurejau pirma sezona amerikieciu filmo "Strela", nu vau, kaip patiko thumbup.gif Siuolaikinis Robin Hudas, o antras sezonas toks svakas, nu toks, prastas, kad net gailestis ima doh.gif Tokie talentingi aktoriai, o turi tokio zemo lygio komiksuose filmuotis doh.gif

Nesedejai akiu uzsidengusi? biggrin.gif As puse filmo, kol jie tam bunkeryje sedejo ir vis kai nezinia kankino, tai vos tik kokia baisesne muzikele-tuoj akis uzsidengdavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 07 balandžio 2014 - 12:42
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 07, 13:39)
Man tesinio nereikia schmoll.gif Viskas aisku, geris nugali blogi, o jei cia prades zombiai vaikscioti ir lakstyti, tai s..gausis, o ne filmas.
Sakykim, ziurejau pirma sezona amerikieciu filmo "Strela", nu vau, kaip patiko thumbup.gif Siuolaikinis Robin Hudas, o antras sezonas toks svakas, nu toks, prastas, kad net gailestis ima doh.gif Tokie talentingi aktoriai, o turi tokio zemo lygio komiksuose filmuotis doh.gif

Nesedejai akiu uzsidengusi? biggrin.gif As puse filmo, kol jie tam bunkeryje sedejo ir vis kai  nezinia kankino, tai vos tik kokia baisesne muzikele-tuoj akis uzsidengdavau lotuliukas.gif

biggrin.gif as isjungdavau,pauze paspaudziu,ikvepiu,iskvepiu,pasimuistau kedeje ir vel ijungdavau biggrin.gif Man baisu kai jie i miesta iseidavo,tu zombiu akys,brrr.
Maciau per RTR ROSSIJA reklama naujo Sklifo.Einu torentuose ieskoti gal yra jau atsisiusti.Patiko jis man.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 07, 14:06)
Maciau per RTR ROSSIJA reklama naujo Sklifo.Einu torentuose ieskoti gal yra jau atsisiusti.Patiko jis man.

thumbup.gif , bet dar savaitę lyg reikės palaukti.
Labas visoms
Atsakyti
QUOTE(ErikaN @ 2014 04 07, 14:31)
thumbup.gif , bet dar savaitę lyg reikės palaukti.
Labas visoms

Taip,nera dar,gaila. smile.gif
Atsakyti