Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

Perziurejau Tsheloveceskij.faktor, patiko, toks lengvas ax.gif

ir Btoroi šans, irgi patiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 03, 22:03)
Jo, žinau. Esu jį mačiusi.
к/ф Адмиралъ

g.gif reiks pasoziuret
Atsakyti
QUOTE(Robulis @ 2014 04 04, 10:25)
g.gif  reiks pasoziuret

Geras,paziurekite 4u.gif Man patiko.Be to Liza Bajarskaja vaidina,o man ji,tobula visom prasmem. smile.gif

Labas 4u.gif

O as nieko neziuriu verysad.gif pradejau ziureti,Bunkeri,neuzkabino,per depresovas man jis sio metu smile.gif

Siunciu,vaiko prasymu,"В бой идут одни «старики"nustebai kai paprase,atsiusti,mazs gi dar tokiems filmas.bet tegul,as tik uz! smile.gif

Meluoju irnesakyk.gif pamirsau,kad vakarais su vyru "Samara 2"ziurime,patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 04 balandžio 2014 - 09:51
QUOTE(Robulis @ 2014 04 04, 10:25)
g.gif  reiks pasoziuret

Man jis labai vidutinis, nors istorinius as megstu.
QUOTE(Nanita @ 2014 04 04, 10:46)

O as nieko neziuriu  verysad.gif pradejau ziureti,Bunkeri,neuzkabino,per depresovas man jis sio metu  smile.gif

Taigi paziurek "Vyzyt posle" mirksiukas.gif Patiks-garantuoju, ir depresuotis nebus kada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 11:03)

Taigi paziurek "Vyzyt posle" mirksiukas.gif Patiks-garantuoju, ir depresuotis nebus kada biggrin.gif

Tai apie si ir rasau,kad depresovas biggrin.gif ne taip supratai mirksiukas.gif Rasant Bunkeri,turiu omeny,"Выжить после" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 04 04, 13:03)
Tai apie si ir rasau,kad depresovas  biggrin.gif ne taip supratai  mirksiukas.gif Rasant Bunkeri,turiu omeny,"Выжить после" smile.gif

Aaa, maniau, kad kita bunkeri ziuri mirksiukas.gif Man jis depresuotas nebuvo, gal nuotaika kita biggrin.gif
Atsakyti
Visgi, ačiū 4u.gif vakar peržiūrėjau "Pandoros skrynia". Patiko. Neprailgo tos 4-rios serijos smile.gif

Gražaus visoms artėjančio savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
5 serija ziuriu Остров ненужных людей, bet jau prailgo man, o dar 19 seriju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 15:30)
Aaa, maniau, kad kita bunkeri ziuri mirksiukas.gif Man jis depresuotas nebuvo, gal nuotaika kita biggrin.gif

Gal smile.gif Vakare 2-serija pasiziuresiu,gal kitaip atrodis.

Atsakyti
Uzkabino Дом с лилиями 2013
šeimynine saga. Veiksmas prasideda pasibaigus karui, grįžta vyras namo su dukra. Jo laukia zmona su sunum. Vyras gauna aukstas pareigas partijoje. Isikelia į užmiesčio namą , kuris anot legendos yra užkeiktas ir cia gyvenantiems nera meiles..
Ryškūs personažai, puiki vaidyba thumbup.gif
Atsakyti
''Разорванные нити'' /2014/
премьера-трейлер
http://kinozal.tv/de....php?id=1197643

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaya @ 2014 04 04, 21:41)
Uzkabino Дом с лилиями 2013
šeimynine saga. Veiksmas prasideda pasibaigus karui, grįžta vyras namo su dukra. Jo laukia zmona su sunum. Vyras gauna aukstas pareigas partijoje. Isikelia į užmiesčio namą , kuris anot legendos yra užkeiktas ir cia gyvenantiems nera meiles..
Ryškūs personažai, puiki vaidyba thumbup.gif

O man jis labai nuobodus ir istestas pasirode, jei jau pirma serija prasukinejau... blush2.gif
Atsakyti