Perziurejau Tsheloveceskij.faktor, patiko, toks lengvas
ir Btoroi šans, irgi patiko
QUOTE(Visgi @ 2014 04 03, 22:03)
reiks pasoziuret
QUOTE(Robulis @ 2014 04 04, 10:25)
reiks pasoziuret
Geras,paziurekite Man patiko.Be to Liza Bajarskaja vaidina,o man ji,tobula visom prasmem.
Labas
O as nieko neziuriu pradejau ziureti,Bunkeri,neuzkabino,per depresovas man jis sio metu
Siunciu,vaiko prasymu,"В бой идут одни «старики"nustebai kai paprase,atsiusti,mazs gi dar tokiems filmas.bet tegul,as tik uz!
Meluoju pamirsau,kad vakarais su vyru "Samara 2"ziurime,patinka
QUOTE(Robulis @ 2014 04 04, 10:25)
reiks pasoziuret
Man jis labai vidutinis, nors istorinius as megstu.
QUOTE(Nanita @ 2014 04 04, 10:46)
O as nieko neziuriu pradejau ziureti,Bunkeri,neuzkabino,per depresovas man jis sio metu
Taigi paziurek "Vyzyt posle" Patiks-garantuoju, ir depresuotis nebus kada
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 11:03)
Tai apie si ir rasau,kad depresovas ne taip supratai Rasant Bunkeri,turiu omeny,"Выжить после"
QUOTE(Nanita @ 2014 04 04, 13:03)
Tai apie si ir rasau,kad depresovas ne taip supratai Rasant Bunkeri,turiu omeny,"Выжить после"
Aaa, maniau, kad kita bunkeri ziuri Man jis depresuotas nebuvo, gal nuotaika kita
Visgi, ačiū vakar peržiūrėjau "Pandoros skrynia". Patiko. Neprailgo tos 4-rios serijos
Gražaus visoms artėjančio savaitgalio
Gražaus visoms artėjančio savaitgalio
5 serija ziuriu Остров ненужных людей, bet jau prailgo man, o dar 19 seriju
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 04 04, 15:30)
Aaa, maniau, kad kita bunkeri ziuri Man jis depresuotas nebuvo, gal nuotaika kita
Gal Vakare 2-serija pasiziuresiu,gal kitaip atrodis.
Uzkabino Дом с лилиями 2013
šeimynine saga. Veiksmas prasideda pasibaigus karui, grįžta vyras namo su dukra. Jo laukia zmona su sunum. Vyras gauna aukstas pareigas partijoje. Isikelia į užmiesčio namą , kuris anot legendos yra užkeiktas ir cia gyvenantiems nera meiles..
Ryškūs personažai, puiki vaidyba
šeimynine saga. Veiksmas prasideda pasibaigus karui, grįžta vyras namo su dukra. Jo laukia zmona su sunum. Vyras gauna aukstas pareigas partijoje. Isikelia į užmiesčio namą , kuris anot legendos yra užkeiktas ir cia gyvenantiems nera meiles..
QUOTE(vaya @ 2014 04 04, 21:41)
Uzkabino Дом с лилиями 2013
O man jis labai nuobodus ir istestas pasirode, jei jau pirma serija prasukinejau...