Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 04 02, 21:05)
Nugi kaip tai neliks???? O tai kurgi Žaliaakio vaikai besimokins g.gif  blink.gif Tiek metų buvo gerai,niekam nekliuvo... doh.gif
O jo ten vaikai mokosi? Na ten stolicoj ne tik ši viena mokykla yra, yra jų ten ir daugiau.
Beje, o kiek jis jų turi?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 02, 21:21)
O jo ten vaikai mokosi? Na ten stolicoj ne tik ši viena mokykla yra, yra jų ten ir daugiau.
Beje, o kiek jis jų turi?

Mokosi. Ir būtent lietuviškoj mokykloj, laisvai kalba lietuviškai, kai tuo tarpu gerbiamas tėtis žino tik keletą žodžių
Du, vienam 15, kitai 10 smile.gif Nu, ir kaip žinia, dar vienas yra na storone
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 02, 21:45)
Niugi šitas, irgi su kriminalais...nepameni?
Man šitas klipas super ir daina- neatsiejama
Умножающий печаль. Би-2 - Ее глаза

paziurejau klipa,nu ir pasirodo nemaciau jo mega_shok.gif kaip galejau praziopsoti umn.gif ir aktoriai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 03, 05:34)
paziurejau klipa,nu ir pasirodo nemaciau jo mega_shok.gif kaip galejau praziopsoti umn.gif ir aktoriai wub.gif  thumbup.gif

Butinai paziurek... Senas toks 2005m. blush2.gif truputi keistai oligarchai su atlenkiamais mobiliais telefais atrodo.... doh.gif bet filmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 04 02, 21:24)
Jasna.
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 03, 05:34)
paziurejau klipa,nu ir pasirodo nemaciau jo mega_shok.gif kaip galejau praziopsoti umn.gif ir aktoriai wub.gif thumbup.gif
Na tikrai, kaip čia šitaip iki tokio lygio nusileist, kad tik po dešimt metų atsikvošėt biggrin.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 04 03, 05:57)
Butinai paziurek... Senas toks 2005m blush2.gif
Va va, ir aš apie tą patį, filmas beveik caro laikų (pagyvenęs),
o Krištolinė nemačius, juolab šis aktorius yra vienas iš jos favoritų, Ledi taip?

Labas rytas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 03, 07:11)
Na tikrai, kaip čia šitaip iki tokio lygio nusileist, kad tik po dešimt metų atsikvošėt biggrin.gif Va va, ir aš apie tą patį, filmas beveik caro laikų (pagyvenęs),
o Krištolinė nemačius, juolab šis aktorius yra vienas iš jos favoritų, Ledi taip?

blush2.gif
ir ne vienas drinks_cheers.gif Илья Шакунов ir Алексей Макаров abu ir favoritu saraso ax.gif man ir Евгения Крюкова patinka
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 03, 10:20)
: man ir Евгения Крюкова patinka

Aš su ta Крюкова gal nei vieno filmo nemačius g.gif
O žiūriu dabar Odna semja. Antrąkart, pasirodo doh.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 04 02, 20:32)
o as siandien per vakaro zinias girdejau, kad RTR planeta 3 men.nebetransliuos, nes kazko suspyko su LT tv:(

nu labai labai gaila, nes dabar tai bene mėgstamiausias TV kanalas unsure.gif

Labukas mergaičiukės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 03, 12:46)
Aš su ta Крюкова gal nei vieno filmo nemačius g.gif

ji man kazko panasi i Оксана Фандера,todel ji man patiko,bet gal tik vienam filme ja macius esu g.gif
Atsakyti
"Вот это любовь!" 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1171262
user posted image
tikrai nebloga komedija
nuotaikai pakelti
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 03, 09:20)
man ir Евгения Крюкова patinka

Ji man irgi labai patiko tam filme... Tokia grazi... Labai simpatiska... Ziurejau i ja ir grozejausi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 03, 13:13)
ji man kazko panasi i Оксана Фандера,

drinks_cheers.gif tikrai panasios

Papildyta:
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 03, 11:46)

O jau avataras... Sumanei paskraidyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 04 03, 18:13)
Ji man irgi labai patiko tam filme... Tokia grazi... Labai simpatiska... Ziurejau i ja ir grozejausi  thumbup.gif

as jau 6 serijas paziurejau biggrin.gif
ale jau kaip raklamuoja degtine ir alu zolotaja bochka lotuliukas.gif o filmas geras thumbup.gif
Atsakyti