Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Ramsius @ 2014 04 01, 01:43)
A kas ten tu tokia esi? Gal norėtum ir ir ten su manim draugauti?
Sarmatatėvynei kad tokia nepastabi Ramsiau, niugi konozal'e mano profily yr jo kontaktai... tik pas mane ten veik greičiau virtualus archyvas, ir tik tiek
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 01, 08:44)
Ar girdėjote, kad dėl įvykių Ukrainoje nuo šiandien nutraukiama kinozal.tv veikla ir apie ją bus uždrausta diskutuoti supermamose? verysad.gif
Va čia tai būtų globali katastrofa visom prasmėm biggrin.gif Aš tai šiandien trumpam buvau pasimovus ant šito reikalo, pradžioje tikrai patikėjau, kad neva gresia diskvalifikavimas iš eurovizijos dėl plagiato (šiandien tokia info buvo nuo labo ryto) doh.gif
QUOTE(Nanita @ 2014 04 01, 09:12)
Na,mažai kuo skiriasi,mūsų vyrai nuo vaikų, a ne? biggrin.gif
apsidžiaugiau vakar,kad žiūrėsiu apie Bunkerį,įsitaisiau patogiai po kaldrą,įjungiu,o ten,bac! 11 i 12 serija,vietoj 1 i 2 pikta buvau
Aha, pradedu jau ir aš tuo tikėti biggrin.gif
Va čia tai geras, žinoma kam čia taip мелочится irnesakyk.gif
QUOTE(vikaliu @ 2014 04 01, 13:00)
Bet kaip supratau čia ne su tais aktoriais, kur tau patiko?
Su tais smile.gif
QUOTE(svelni @ 2014 04 01, 17:55)
pagrindine heroje tooookia baisi unsure.gif net ir i grazuole pavirtusi ji vistiekman isliko nei siokia nei tokia, o vat  vyrukas visai toks nieko.......
P.S. O tas vkontakte tai cia toks ale FB?tik,kad rusu?nee pas rusus vis ziuriu daug kur ta vkontakte mini.......
Na beveik Puškariova biggrin.gif (jei žinai-matei tokį serialą tai suprasi ką turiu minty) biggrin.gif
Tas ВКонтакте turi labiau privalumų nei mūsų FB. Jis labiau lankstesnis, tobulesnis, su daugiau funkcijų nei mūsų FB (bent jau man)
QUOTE(saulyte525 @ 2014 04 01, 17:59)
MOlIUUugų biggrin.gif
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 01, 18:56)
MOLIŪGŲ lotuliukas.gif
Tai tipo šiandie Helovynas bigsmile.gif biggrin.gif Tai bent Lietuva, tiesiog stebuklų šalis biggrin.gif

Sveikos smile.gif

Na blin šiandien kažkokia pavargus jaučiausi. Buvau santariškėse, tai maža to kad du mėnesius laukiau eilės pas gydytoją, tai dar šiandien 1val 50min laukiau savo eilės doh.gif Ten patekt aršiau nei pas šventąPetrą prie vartų doh.gif Buvau man skirtu nurodytu laiku, nevėlavau, o šiteik va prabuvau, spajaudžiausi, kad nieko nepaėmiau paskaityt, bent knygą kokią būčiau į rankinę įsimetus...
Vienu žodžiu aš be žodžiu.

Va kaip šūūstrai- trumpai ir aiškiai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 01, 07:44)
Labas rytas 4u.gif
Ar girdėjote, kad dėl įvykių Ukrainoje nuo šiandien nutraukiama kinozal.tv veikla ir apie ją bus uždrausta diskutuoti supermamose? verysad.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
"Человеческий фактор" 2014
http://kinozal.tv/de....php?id=1177190

http://s020.radikal....b1959eb6a0b.jpg
Atsakyti
"Алиби-надежда, алиби-любовь" 2012
http://kinozal.tv/de....php?id=1093263
user posted image

filmas nieko, bet truputį juokingai atrodė pagrindinė herojė
kai namuose tvarkėsi su aukštakulniais bateliais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 04 02, 09:23)
filmas nieko, bet truputį juokingai atrodė pagrindinė herojė
kai namuose tvarkėsi su aukštakulniais bateliais 

Čia kaip Pronina, kuri sakė, kad namuose nedėvi nei treningų, nei chalato biggrin.gif

Labas rytas ar dienas biggrin.gif

Vakar buvau spektaklyje "Striptizo ereliai". Tai dar šiandien šypsausi biggrin.gif
Atsakyti
Krištoline ledi, žėk user posted image
Последний из Магикян Знакомство родителей user posted image
Net jau nekantrauju.

Pasirodo galima įbauginti ir vyrus, ypač jei dar bebaimiai miesčionys user posted image
Aš nei už ką ten nepasilikčiau user posted image

Laba
O jau tie vaikai user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pribaigem su MB Умножающий печаль 2005
http://kinozal.tv/de...s.php?id=999334
Patiko thumbup.gif Man tokie filmai patinka ir Детектив, ir боевик, ir криминал, ir драма 4u.gif nu prosto thumbup.gif
Visgi - nu tikrai tas Илья Шакунов simpatiskas... mirksiukas.gif
Atsakyti
laba vakara,
o as siandien per vakaro zinias girdejau, kad RTR planeta 3 men.nebetransliuos, nes kazko suspyko su LT tv:(
mes dar sanatorijoj_kai serganti dukrele (jau 3 para - ROTAS) uzmiega, tai paziuriu_Наружное наблюдение (1-24 серия из 24) / 2012-2013 / РУ / - gana idomios istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 02, 13:38)

biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(spoorga @ 2014 04 02, 20:29)
Sveikos  4u.gif
Patiko  thumbup.gif  Man tokie filmai patinka ir Детектив, ir боевик, ir  криминал, ir драма  4u.gif nu prosto  thumbup.gif
Visgi - nu tikrai tas Илья Шакунов simpatiskas...  mirksiukas.gif

keista,pavadinimas atrodo labai girdetas ir atrodo,kad maciau,bet visai neprisimenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sim@ @ 2014 04 02, 19:32)
o as siandien per vakaro zinias girdejau, kad RTR planeta 3 men.nebetransliuos, nes kazko suspyko su LT tv:(

jo girdėjau, tik nesuprantu ką tas draudimas duoda,
nejau žmonės tokie durni, kad nesuvokia kas, ką ir apie ką sako
o kur garsioji demokratija??? ir pasirinkimo laisvė????
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 04 02, 19:29)
Patiko  thumbup.gif  Man tokie filmai patinka ir Детектив, ir боевик, ir  криминал, ir драма  4u.gif nu prosto thumbup.gif
Visgi - nu tikrai tas Илья Шакунов simpatiskas... mirksiukas.gif
O ką aš sakiau, ne vyras o uoga biggrin.gif Tai žinok jis tik tokiose pagrinde filmuose ir vaidina, na kur mixas- ir kriminalas, ir drama, ir bajevikas, ir romantika.... Geras aktorius.
QUOTE(Sim@ @ 2014 04 02, 19:32)
o as siandien per vakaro zinias girdejau, kad RTR planeta 3 men.nebetransliuos, nes kazko suspyko su LT tv sad.gif
mes dar sanatorijoj_kai serganti dukrele (jau 3 para - ROTAS) uzmiega, tai paziuriu_Наружное наблюдение (1-24 серия из 24) / 2012-2013 / РУ / - gana idomios istorijos 4u.gif
Labas. Siaubas, vargšas vaikas. Na aišku ir mamai ne pyragai. Sveikit.

Aha ir aš girdėjau. Gaila kad taip apriboja. Jau antras kanalas lyg sustabdytas. Žiūrėk tuoj ir nebeliks.
Ten (Maskvoje) yra mokykla
Tai dar prieš metus
Maskvos Jurgio Baltrušaičio lietuvių etninės kultūros bendrojo lavinimo mokykla mini 20-ies metų sukaktį
o šiemet va
Maskvoje neliks lietuviškos J.Baltrušaičio mokyklos?

user posted image

QUOTE(Krištolinė ledi @ 2014 04 02, 19:45)
keista,pavadinimas atrodo labai girdetas ir atrodo,kad maciau,bet visai neprisimenu g.gif
Niugi šitas, irgi su kriminalais...nepameni?
Man šitas klipas super ir daina- neatsiejama
Умножающий печаль. Би-2 - Ее глаза
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 04 02, 20:45)

Nugi kaip tai neliks???? O tai kurgi Žaliaakio vaikai besimokins g.gif blink.gif Tiek metų buvo gerai,niekam nekliuvo... doh.gif
Atsakyti