Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXV Tema)

QUOTE(Visgi @ 2014 03 31, 19:23)
Pas mane kažkaip pastovūs jie, nekaitalioju, tiek čia sm
user posted image
tiek kinozal'e, tiek vkontakt'e, tiek youtube'je pastovius turiu.

A kas ten tu tokia esi? Gal norėtum ir ir ten su manim draugauti? tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ar girdėjote, kad dėl įvykių Ukrainoje nuo šiandien nutraukiama kinozal.tv veikla ir apie ją bus uždrausta diskutuoti supermamose? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekšė @ 2014 04 01, 07:44)
Labas rytas 4u.gif
Ar girdėjote, kad dėl įvykių Ukrainoje nuo šiandien nutraukiama kinozal.tv veikla ir apie ją bus uždrausta diskutuoti supermamose? verysad.gif

Laba,

Girdejom, kad siandie balandzio 1 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spoorga @ 2014 04 01, 09:05)
Laba,

Girdejom, kad siandie balandzio 1  mirksiukas.gif

tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

thumbup.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 03 31, 20:23)
Ačiu mergaitės, kad tokios rūpestingos, taip vyrui ir pasakiau

Aš pagalvojau,kad vaikas serga.Rašau,tokią mamų dalia... biggrin.gif O čia pasirodo vyras smile.gif
Na,mažai kuo skiriasi,mūsų vyrai nuo vaikų,a ne? biggrin.gif Bet rimta,tegul sveiksta greičiau ir tave paleidžia į orą biggrin.gif 4u.gif

Oi Nanita su tai nic'ais tai tikrai

Va,va drinks_cheers.gif bet šauni idėja ,paskirstyti pagal sezonus smile.gif Bet jei taip nuspręsčiau ir aš padaryti,oj nelengvas lauktu darbas doh.gif Aš jei renku su veidais,tai daug maž,kad būtų panašus į mano snukutį smile.gif jei kokį,šiaip paveiksliuką,tai jis atspindi mano tuometinę būsena smile.gif

Laba diena 4u.gif
apsidžiaugiau vakar,kad žiūrėsiu apie Bunkerį,įsitaisiau patogiai po kaldrą,įjungiu,o ten,bac! 11 i 12 serija,vietoj 1 i 2 doh.gif biggrin.gif pikta buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 01 balandžio 2014 - 08:14
user posted image
įveikiau 11 serijų per vakarą,
visai nieko filmukas, nors kai kurios vietos kelia šypseną
nesitiki, kad teisėjai taip suasmenina tiriamas bylas,
o ir tas humanizmas nelabai tikėtinas wink.gif
Atsakyti
1.... sako perduok ir tu linkėjimus supermamytėm biggrin.gif Gaudykit oro_buckis.gif !

2.Vienas 4-rių serijų filmas

1.Labai malonu, dėkui smile.gif

2.Bet kaip supratau čia ne su tais aktoriais, kur tau patiko?

QUOTE(Tekšė @ 2014 04 01, 08:44)
Ar girdėjote, kad dėl įvykių Ukrainoje nuo šiandien nutraukiama kinozal.tv veikla ir apie ją bus uždrausta diskutuoti supermamose?

oi, vos neišdūrėte biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikaliu: 01 balandžio 2014 - 12:01
Labas rytas 4u.gif

Melugių dienos proga čia šis skelbimas ax.gif
Atsakyti

Čia toks lengvam žiūrėjimui
Anot pagrindinės herojės- jis šalava ir chamas.
Hm, man šio aktoriaus balsas gražus, lyg prikimęs toks, o pvz Иван Жидков balsas kartais blaško mane, lyg užgulusi nosis, musėt sinusai biggrin.gif

na paziurejau treileri to filmo, tai man atkrito noras net visa filma ziureti biggrin.gif pagrindine heroje tooookia baisi unsure.gif net ir i grazuole pavirtusi ji vistiekman isliko nei siokia nei tokia, o vat vyrukas visai toks nieko........tuo labiau,kad filmas romantiskas tai bent aktore simpatiskesne galejo parinkti rolleyes.gif
P.S. O tas vkontakte tai cia toks ale FB?tik,kad rusu?nee pas rusus vis ziuriu daug kur ta vkontakte mini.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 01 balandžio 2014 - 16:56
QUOTE(daibava @ 2014 04 01, 12:08)
Melugių dienos proga čia šis skelbimas  ax.gif

MOlIUUugų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daibava @ 2014 04 01, 13:08)
Melugių dienos proga čia šis skelbimas  ax.gif

QUOTE(saulyte525 @ 2014 04 01, 17:59)
MOlIUUugų biggrin.gif

MOLIŪGŲ lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image